La fel ca si in fotbal , englezii au inventat jocul asta si isi dovedesc neputinta de a continua ce au inceput .

De exemplu mie mi-ar prinde bine sa stiu cum debuteaza Vladeanu & Mateianu in concurs pe Hobaia , ce le face Sorin Rudeanu la nada , samd - nu ce a prins Townley dupa 3 saptamini pe Orient !
Scuzati iesirea nervoasa dar pentru mine ALP e revista de scandal si informatie de cacat . Genul topul masinilor Rolls Royce si a ceasurilor Cartier intr-o tara care lupta sa aiba asigurata ziua de maine . Cu mina pe suflet va spun ca eu nu ma gasit in ALP ceva care sa-mi fie de folos in Romania . Pesemne ca in Anglia ma bat cu greii pescuitului la crap , pe baza informatiilor furnizate ( stiu deja citeva locuri bune pe multe balti din Anglia ) , dar pesemne ca nu voi pescuii vreodata acolo ! Prefer descrierea unui loc bun pe Tincabesti , Hobaia sau Darvari . Si slava Domnului sunt atitia pescari care pot furniza aceste informatii . Scuza-ma Vlad dar sunt deja nervos si asta este realitatea !