Sincer, i-am avut, sunt super ok.
Motivul vanzarii: Upgrade.
Cred ca majoritatea de aceea ii vand.
Eu cu ai mei nu am avut probleme de genul: imi consuma bateriile la o partida, i-am avut 8 luni, folositi de vreo 5 ori 48-72 ore si i-am vandut cu acelasi set de baterii.
Am achizitionat si eu de pe forum un set de astfel de avertizori si observ de ceva timp ca sunt multe seturi la vinzare motivul fiind upgrade, sincer nu stiu ce sa mai cred fiindca mai buni si mai performanti nu am vazut sa fie decit Delckim.
Daca sunt alte motive serioase sunt curios sa citesc pareri avizate ale celor care i-au avut sau ii au , mie unul imi plac tare mult si chiar daca ar consuma un set de baterii la o partida nu cred ca asta ar fi un motiv chiar atit de grav incit sa ma indemne sa scap de ei . Lund in calcul ca detin ceva electronica si automat consum este mai mare decit al altor avertizori. Astept alte pareri avizate.
popescu59 scrie:Am achizitionat si eu de pe forum un set de astfel de avertizori si observ de ceva timp ca sunt multe seturi la vinzare motivul fiind upgrade, sincer nu stiu ce sa mai cred fiindca mai buni si mai performanti nu am vazut sa fie decit Delckim.
Daca sunt alte motive serioase sunt curios sa citesc pareri avizate ale celor care i-au avut sau ii au , mie unul imi plac tare mult si chiar daca ar consuma un set de baterii la o partida nu cred ca asta ar fi un motiv chiar atit de grav incit sa ma indemne sa scap de ei . Lund in calcul ca detin ceva electronica si automat consum este mai mare decit al altor avertizori. Astept alte pareri avizate.
Nash Siren, Fox EOS - nu doar Delkim domnu' Popescu. Dar ne-am obisnuit.
Exista si o motivatie pentru care cei enumerati ar fi mai buni decit Prologic???
Ca vad ca astia au cam tot ce iti poti dori de la senzori , lumini de avertizare separate cind pestele trage in fata sau in spate , sonerii polifonice, avertizare sonora diferita la tras inainte sau inapoi, protectie la contactul cu apa , ce altceva pot avea in plus cei care i-ati enumerat bine inteles in afara de pretul mai piperat sau platim firma.
Nu stiu de ce esti ironic chiar nu inteleg , eu doar am intrebat ce anume au cei enumerati de tine diferit sau in plus fata de cei de la Prologic, ce calitati au pentru ai numi mai buni ? Sa fie firma pentru care noi platim mereu bani destul de multi sau aceea detin anumite calitati performante ?
popescu59 scrie:Nu stiu de ce esti ironic chiar nu inteleg , eu doar am intrebat ce anume au cei enumerati de tine diferit sau in plus fata de cei de la Prologic, ce calitati au pentru ai numi mai buni ? Sa fie firma pentru care noi platim mereu bani destul de multi sau aceea detin anumite calitati performante ?
Pai spune si tu de ce Delkimu' e mai bun decat Prologicu'.