Sambata de ziua meciului cu Franta, am ajuns la Tancabesti sa montez o antena DIGI la Pontonul 5 unde statea sa pescuiasca in weekend nea Nae Badulescu si cu prietenii, sa vada meciul acolo ...
nu am reusit sa prind in timp util satelitul si oamenii au plecat la restaurant ...
plin de ciuda m-am kinuit pana am reusit dar era deja in repriza a 2-a asta ... in acest timp la cele 4 lansete de pe ponton am luat ,... in acelasi timp , la 2 lansete 2 frati gemeni , fiecare de cate 8-9 kg .... tocmai de langa celalalt mal unde erau plantate si jucau in noapte atropele, spre VZL si langa nuci....
Observatii :
pestele tragea fff anemic, parca rumega boiliesul pe lok, la prima lanseta tragand sa nu o mai aud atatea minute in sir tzacanind de parca lanseta era aruncata la oblete ... pestele l-am simtit relativ greu dar a venit la mal ca bulumacul , a doua idem, in timp ce recuperam la primul , a tras si la alta lanseta , o data tare si scurt apoi identic de anemic si cu lectia invatata , am lasat prima lanseta si am intepat usor si la a doua si am recuperat pe rand la fiecare... ( cine mai stie povestea cu Zvonko de acum 3 ani stie la ce ma gandeam .... ) pe rand am bagat fiecare crap in acelasi minciog de pe ponton si am lasat pestii in apa in minciog pana a venit Catalin (Sec de Murfatlar) si i-a eliberat.
seara se lasa destul de frig pe lac... 6-9 grade , deci e frig dar pestele nu doarme
Stiu ca pe Planet se face prapad numai la o singura lanseta si ziua si noaptea, Vlad stie mai multe .
In rest cam atatea imi vin in minte sa va mai spun despre acest concurs ce incepe azi.
Sa ne vedem cu bine la Complex si om mai vedea .
Va voi tine la curent de pe lak cu povestea si pozele acestui concurs . Sanatate .