Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
davidenco12 scrie:Eu am worrior si sunt foarte multumit de el,il recomand.
Trimis de pe al meu GT-I9305 folosind Tapatalk
salutjdmishere scrie:Shimano Alivio CX/DX 5.5lb sau Fox Worrior S 5.5 lb?
Multumesc!
Eu cred ca nu îl încarci tu cum trebuie, o lanseta de 5 lbs este extrem de greu de încărcat.Tot ce trece de 4 lbs este foarte greu de încărcat. Iar dacă ție ți se pare moale în comparație cu altele si sa nu ma înțelegi greșit se pare ca ai o mana foarte fina de detectezi diferența de la 5 la 5,5 lbs.Alex0711 scrie:Salut,
Am folosit si spod Shimano si Fox si detin Carp Expert momentan (ma impac super cu el.)
Daca gasesti Fox iti recomand sa il iei pe acesta.
Cel de la Shimano nu atinge distanta mare cu spomb-ul umplut- mi se pare a fi destul de moale-.
Cel de la Fox atinge distante f mari daca "te lasi bine " pe el si nici nu trebuie sa depui efort prea mare.
Carp Expertul eu unul personal l-am luat de la cineva in considerentul banilor putini ce am dat pe el, arunc la fel ca si cu Fox-ul numai ca ma las foarte putin mai mult pe lanseta cand dau cu spombul decat cu Fox-ul, atat.
Iti recomand un textil cat mai subtire pe mulineta cu inaintas textil.
O zi buna!
PS: Arunca odata la 2 lanseuri cu apa pe tamburul de la mulineta sa eviti perucile de la textil.
Alexandru Mihai scrie:Eu cred ca nu îl încarci tu cum trebuie, o lanseta de 5 lbs este extrem de greu de încărcat.Tot ce trece de 4 lbs este foarte greu de încărcat. Iar dacă ție ți se pare moale în comparație cu altele si sa nu ma înțelegi greșit se pare ca ai o mana foarte fina de detectezi diferența de la 5 la 5,5 lbs.Alex0711 scrie:Salut,
Am folosit si spod Shimano si Fox si detin Carp Expert momentan (ma impac super cu el.)
Daca gasesti Fox iti recomand sa il iei pe acesta.
Cel de la Shimano nu atinge distanta mare cu spomb-ul umplut- mi se pare a fi destul de moale-.
Cel de la Fox atinge distante f mari daca "te lasi bine " pe el si nici nu trebuie sa depui efort prea mare.
Carp Expertul eu unul personal l-am luat de la cineva in considerentul banilor putini ce am dat pe el, arunc la fel ca si cu Fox-ul numai ca ma las foarte putin mai mult pe lanseta cand dau cu spombul decat cu Fox-ul, atat.
Iti recomand un textil cat mai subtire pe mulineta cu inaintas textil.
O zi buna!
PS: Arunca odata la 2 lanseuri cu apa pe tamburul de la mulineta sa eviti perucile de la textil.