parere spod?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

tavi83
Puncte: 0

Re: parere spod?

Mesaj de tavi83 »

Si care ar fi Dane acea lanseta de 3,90 si 4lbs care o recomanzi tu ca ar fi ideala pt nadit? :) MTX 16 ,12 , 9 , 8 sau 6? :D
Chertes Octavian < C&R >

Alin Galbenu
Moderator

parere spod?

Mesaj de Alin Galbenu »

MTX 12 :)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Dan Mitranescu scrie:
tavi83 scrie:Poate ma ajutati voi,ca eu sunt putin nehotarat care sa o aleg?
Sau poate aveti voi alte propuneri pana in pretul acestora.

1.Fox Warrior S Spod 3,60m/5,5lbs
2.Carp Expert Spod 5lb 3.75m
3.Shimano Alivio DX Specimen Spod 12' 5,5lb
4.HAKUYO MTX14 SPOD (3,90 M - 5lbs)

Nu ma intereseaza sa platesc firma ce calitatea lansetei.
Aici nu se pune problema de calitate a lansetei . In primul rand trebuie sa fie util spod-ul .
Asa ca daca nu esti un aruncator bun ( sa zicem 170m, cu fir de 25 , numai plumb , lanseta "normala" ) cel putin la spodul MTX renunta. Nu ai ce sa faci cu el .Este cel mai des intalnit in concursurile de casting si in cele de crap , dar numai la aruncatorii foarte buni il gasesti . Eu unul nu pot sa nadesc cu MTX SPOD mai departe decat cu MTX14 .

Este de preferat in aceasta situatie sa iei un spod cu aceeasi putere 5 lbs, dar ceva mai scurt . Un 3,60m .
Si aici este o problema. :) Decat un spod de 3,60m si 5lbs mai bine o lanseta de 3,90m cu 4 lbs. Fac acelasi lucru la nadit , dar cu ultima poti si sa pescuiesti mai lejer daca vrei. :wink:
Dupa aceste criterii, nu ar fi trebuit sa vinzi decat vreo 15 MTX SPOD pana acum..
Sunt asa multi pescari care arunca 170m cu fir de 0,25, doar plumb?
Critic echilibrat

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

din modelele enumerate de tine eu iti recomand Fox Warrior Spod S.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

osc1or scrie:
Dan Mitranescu scrie:

Aici nu se pune problema de calitate a lansetei . In primul rand trebuie sa fie util spod-ul .
Asa ca daca nu esti un aruncator bun ( sa zicem 170m, cu fir de 25 , numai plumb , lanseta "normala" ) cel putin la spodul MTX renunta. Nu ai ce sa faci cu el .Este cel mai des intalnit in concursurile de casting si in cele de crap , dar numai la aruncatorii foarte buni il gasesti . Eu unul nu pot sa nadesc cu MTX SPOD mai departe decat cu MTX14 .

Este de preferat in aceasta situatie sa iei un spod cu aceeasi putere 5 lbs, dar ceva mai scurt . Un 3,60m .
Si aici este o problema. :) Decat un spod de 3,60m si 5lbs mai bine o lanseta de 3,90m cu 4 lbs. Fac acelasi lucru la nadit , dar cu ultima poti si sa pescuiesti mai lejer daca vrei. :wink:
Dupa aceste criterii, nu ar fi trebuit sa vinzi decat vreo 15 MTX SPOD pana acum..
Sunt asa multi pescari care arunca 170m cu fir de 0,25, doar plumb?
Pai aici despre ce vorbim , despre vanzarile mele sau despre utilitatea unui produs ?
Prefer sa spun lucrurilor pe nume. Pe termen lung acest lucru conteaza chiar si in vanzari.
P.S. Astazi am vandut trei spod-uri ( antrenamente pentru casting ) . Asa ca pot sa zic eu orice . :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Mtx 14 Spod fara discutii.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dogpuf

Mesaj de dogpuf »

Pe scurt Hi-S .. restul e can can.
Am incercat inainte de hi.s freespirit LRS si Bruce Ashby Rocketeer. Cu LRS-ul m.am impakat ok insa de Rockteer am fost complet dezamagit.Mai putin cunoscut la noi Rocketeer este 'the shit' la englezi le distante f mari.a ramas comform majoritatii posturilor de pe forumurile englezesti neegalat. Cel pe care l.am incercat eu era SH si mi s.a parut f moale . In continuare inclin sa cred ca era o problema cu respectivul exemplar sau poate ca nu am stiut eu sa il incarc, cu toate ca l.am incercat cu acelasi rezultat 7 persoane dintre care 5 participa frecvent la concursuri. In fine si am dat apoi de un hiS Spod, tot SH, al lui Silviu Florescu. Si la sfaturille unui prieten care este un f bun aruncator si de tine de cativa ani hi s 200 am riscat si l-am cumparat sperand ca tot abuzul la care probabil nu va mai fi vreodata supus nu a lasat urme.
Si a vazut 3 concursuri de atunci si sunt f multumit de el . E usor si foarte precis pana si pt mine care am probleme cu directia :) ma inteleg.de.minune cu el. Este la fel de bun atat pt spomb cat si pt bulgari. Si se ating distante mari foarte usor fara sa te fortezi ceea ce inte-un concurs conteaza enorm.

Este in alta liga si la alt pret insa daca iti permiti sau dc dai peste vre-un SH.....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”