Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Dupa aceste criterii, nu ar fi trebuit sa vinzi decat vreo 15 MTX SPOD pana acum..Dan Mitranescu scrie:Aici nu se pune problema de calitate a lansetei . In primul rand trebuie sa fie util spod-ul .tavi83 scrie:Poate ma ajutati voi,ca eu sunt putin nehotarat care sa o aleg?
Sau poate aveti voi alte propuneri pana in pretul acestora.
1.Fox Warrior S Spod 3,60m/5,5lbs
2.Carp Expert Spod 5lb 3.75m
3.Shimano Alivio DX Specimen Spod 12' 5,5lb
4.HAKUYO MTX14 SPOD (3,90 M - 5lbs)
Nu ma intereseaza sa platesc firma ce calitatea lansetei.
Asa ca daca nu esti un aruncator bun ( sa zicem 170m, cu fir de 25 , numai plumb , lanseta "normala" ) cel putin la spodul MTX renunta. Nu ai ce sa faci cu el .Este cel mai des intalnit in concursurile de casting si in cele de crap , dar numai la aruncatorii foarte buni il gasesti . Eu unul nu pot sa nadesc cu MTX SPOD mai departe decat cu MTX14 .
Este de preferat in aceasta situatie sa iei un spod cu aceeasi putere 5 lbs, dar ceva mai scurt . Un 3,60m .
Si aici este o problema.Decat un spod de 3,60m si 5lbs mai bine o lanseta de 3,90m cu 4 lbs. Fac acelasi lucru la nadit , dar cu ultima poti si sa pescuiesti mai lejer daca vrei.
din modelele enumerate de tine eu iti recomand Fox Warrior Spod S.tavi83 scrie:Poate ma ajutati voi,ca eu sunt putin nehotarat care sa o aleg?
Pai aici despre ce vorbim , despre vanzarile mele sau despre utilitatea unui produs ?osc1or scrie:Dupa aceste criterii, nu ar fi trebuit sa vinzi decat vreo 15 MTX SPOD pana acum..Dan Mitranescu scrie:Aici nu se pune problema de calitate a lansetei . In primul rand trebuie sa fie util spod-ul .tavi83 scrie:Poate ma ajutati voi,ca eu sunt putin nehotarat care sa o aleg?
Asa ca daca nu esti un aruncator bun ( sa zicem 170m, cu fir de 25 , numai plumb , lanseta "normala" ) cel putin la spodul MTX renunta. Nu ai ce sa faci cu el .Este cel mai des intalnit in concursurile de casting si in cele de crap , dar numai la aruncatorii foarte buni il gasesti . Eu unul nu pot sa nadesc cu MTX SPOD mai departe decat cu MTX14 .
Este de preferat in aceasta situatie sa iei un spod cu aceeasi putere 5 lbs, dar ceva mai scurt . Un 3,60m .
Si aici este o problema.Decat un spod de 3,60m si 5lbs mai bine o lanseta de 3,90m cu 4 lbs. Fac acelasi lucru la nadit , dar cu ultima poti si sa pescuiesti mai lejer daca vrei.
Sunt asa multi pescari care arunca 170m cu fir de 0,25, doar plumb?
Mtx 14 Spod fara discutii....tavi83 scrie:Poate ma ajutati voi,ca eu sunt putin nehotarat care sa o aleg?