OARE MERITA?
de catre iulian petre pe 07 Aug 2008, 13:37
ma numesc PETRE IULIAN am 34 ani,sunt casatorit si am un baietel de 4 luni...si ma INTREB OARE MERITA?(REFERITOR LA ANUL ASTA.)
1. SA cheltuiesc peste 100 de milioane pe echipament de performanta..
2 .sa-mi chinuiesc familia si sa le i-au de la gura pt asta?
3. sa fiu plecat mereu de acasa (concediul e dus pe concursuri)
4. sa fiu mereu ocupat cu pregatiri de concursuri si de momeli-(bile ,etc)
5 .sa nu am in cap decat nazi si strategii
6.sa-mi fac probleme la servici
7.sa-mi cheltuiesc toti banii pe nazi si taxa de concurs....
..............si sunt multe intrebari ce-mi pun dar nu-mi vin in cap acum...si totusi daca vrei performanta te sacrifici dar ...ce aud acum:
roaga-te de sanatatea lui florentin si a lui george,ca altfel si acum "plantai" cu montura in dinti pe "balta minune"... zis de MARIN LAURENTIU.
rolul lui Florentin e clar, dar nu se intelege prea clar rolul vostru, in afara de cel de a fractura limba romana, sambata de sambata la otv! ...ZIS DE ANDREI VLADEANU
IN urma filmarilor facute nu stiu cum dar eu apar mereu la minciog si de la asta multi prieteni imi pun intrebarea : ai fost runner?...ca vad ca esti minciogarul echipei..
in urma concursului intre membrii toti pariati ca cel mult locul 2 o sa-l iau...ce ma deranjat mult eu fiind considerat pielea p..i..in echipa care o formam.......si am demostrat atunci ce pot dar degeaba
CEL MAI MULT MA DOARE CA SUNT DE UNUL singur si nici GEORGE SI NICI FLORENTIN nu ma sustine ....ei stiu cei mai bine ca rol am in echipa....si cine duce greul.
-----------------------------------------------------------------------------------
AM DECIS CA ANUL ASTA SA NU MAI PARTICIP LA NICI O COMPETITIE DE PESCUIT (DOAR INDIVIDUAL)..sa vedem la anul daca mai merita sa fac sacrificii.....PETRE IULIAN -APCR-CS CARP ZONE - --- deja fac bagajul pentru CM.FRANTA
"domnule..moderatorrrr...vezi ca JOGA PETRE e membru CARP ZONE...Ar trebui completata lista cu membrii...si logati ca membrii ca nu prea vad ce se intampla la "NUMAI PT. MEMBRII CLUBULUI"
Sus
de catre florentiniuga pe 10 Aug 2008, 13:59
Va reamintesc faptul ca avem un topic special "NUMAI PENTRU MEMBRII CLUBULUI", care nu este accesibil tuturor. Cei care nu il pot vizualiza, sunt rugati sa-mi trimita PM, pentru ca nu stiu cu ce user s-a inregistrat fiecare.
aici te-ai increzut prea mult in echipa iuda. ALESULE, ce repede ai schimbat parola te doare adevarul
marinita catre george alexandru : ............sa inteleg ca fara tine nu luau nimic sau au fost umplutura si cotizantii? oricum, cu cati mai multi cotizanti cu atat cresteau sansele noastre la podium !Marinita
carpZone team
Daca imi permiti....raspund eu la toate....provocarile! Nu , nu se merita sa investesti atatea si atat in asa zisele competitii, familia ta este cea mai importanta mai ales ca dpdv moral, numai de familie vei fi sustinut!
p.s. Ca sa nu scriu un roman.....declar aici ca, la inceputul sezonului am atras atentia unor colegi de-ai tai sa stea pe bara ca rolul lor nu este decat de simplii cotizanti!
zeus scrie:Daca imi permiti....raspund eu la toate....provocarile! Nu , nu se merita sa investesti atatea si atat in asa zisele competitii, familia ta este cea mai importanta mai ales ca dpdv moral, numai de familie vei fi sustinut!
p.s. Ca sa nu scriu un roman.....declar aici ca, la inceputul sezonului am atras atentia unor colegi de-ai tai sa stea pe bara ca rolul lor nu este decat de simplii cotizanti!
Iti permit! Foarte subtil pentru prima ta postare.
Cotizantii se implica, matale o freci la rece la adapostul unui pseudonim .
Hai sa mai facem un pas inainte.
Metru-i metru, metri-s metri.Ce sunt METRII si cine- i foloseste