Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ba mai bine spune-i omului ce te-a determinat sa le comanzi, fiindca ce cauta el s-ar putea sa nu corespunda cu ce cauti tu la o lanseta de crap ! Dl.Bogdan schimba Outcast 50 cu o lanseta care ar trebui sa arunce si mai bine pastrand aceiasi mulineta . Teoretic s-ar putea spune ca o lanseta cu blank ultra slim ( 12 mm...fata de 16 mm cat au Outcast ) tot in inel de 50 la plecare si cu actiune rapida ar arunca mai mult decat Chub ...practic insa ,doar dupa ce pui mana si probezi ,faci alegerea corecta ; fiindca stiti ca si greutatea lansetei conteaza ,si tipul de actiune,si tipul de inele ,si lungimea levierului ,si etc.,etc. !crystal scrie:...mai mult nu trebuie sa spun...
VA MULTUMESC MULT DOMNILOR!crystal scrie:Acum am primit lansetele.Sa le luam pe rand. Ceea ce vreau eu de la lansete nu e un lucru universal valabil.In primul rand are componente de calitate.Finisajul este impecabil.Nu are inel de 50 dar cred ca nici nu imi trebuie .Actiunea este rapida, levierul este perfect pt mine, iar la 350 de grame avem parte de o lanseta usurica.Nu am pescuit cu ea deci habar n-am cum se comporta in dril.Pare bine echilibrata cu mulinetele pe care o sa le folosesc.In al doilea rand componsentele se echilibreaza, pare o constructie solida in ciuda faptului ca sunt ultra-slim.Pare o lanseta facuta special pentru distanta mare as zice eu nu extrema asa cum spune producatorul.Nu stiu ce mulinete foloseste d-ul Bogdan si oricum ar face bine sa testeze lansetele.Pentru mine e aproape perfecta.O sa fac niste lansari in curand si o sa postez ce impresie mi-au facut.
Asculta circus lasa nu mai fa tu reclama la produsele cu inel de 50.nu am spus ca este de forma am spus ca nu imi trebuie.in ceea ce priveste alte aspecte precum finisajul si echiparea sunt peste alea cu inel de 50.si poate ca habar nu ai tu sa lansezi dar sunt perfecte.am dat linistit azi la 145m pe pamant cu plumb de 4oz.nu stiu cum de le-ai avut anul trecut cand ele s-au lansat anul acesta.si nu m-am uitat la poze pe internet ci am testat inainte sa le comand.asa ca nu te transforma tu intr-un aparator al anumitor lansete doar pentru ca vrei sa faci reclama si vanzare la produsele respective.nu sti tu ce imi pot eu permite sa imi cumpar, asa ca crede-ma:strugurii nu sunt acri caci i-am gustat inainte sa ii culeg.ma asteptam la o asemenea postare dar a intarziat mai mult decat m-as fi asteptat.circus scrie:crystal, pescarii care isi cumpara lansete doar prvind poze pe internet nu cred ca sunt in masura sa dea sfaturi despre achizitionarea lansetelor.
eu am avut anul trecut lansetele de care vorbesti si te asigur ca sunt jalnice in lanseu si in driluri. iar daca tu zici ca inelul de 50 mm este pus de forma, imi aduci aminte de bancul cu vulpea si strugurii !