Vladut Mateianu scrie:In primul rand, cine esti ? Apoi explica de ce atata inversunare si jigniri impotriva unui om de 60 de ani pe care nu il cunosti ?
PS Ce vei face cand o sa te anunt numele membrului marcant CZ care fura crapi din Tancabesti si modifica foile de arbitraj ca sa castige baniii de premiu(caz identic cu cazul Rosioru) ? Dezvaluiri facute de partenerul lui, nu povesti....

Pai hai sa ma prezint daca asta are vreo importanta,pentru ca eu mi-am spus parerea pe un alt site si deci nu as fi obligat sa fac asta,dar nu am de ce sa ma ascund pentru ca eu nu fac parte din nici o ''echipa'' si pur si simplu sunt un pescar amator(si asa voi ramane) care are si el dreptul la o parere.
Deci, numele meu este MARGEANU FLORIAN, AM 24 ANI, sunt din BUCURESTI, am terminat facultatea de DREPT, si in prezent sunt consilier,nu am facut armata si imi plac cartofii prajiti

(sper ca aici este permis sa mai faci si cate o gluma,daca nu poti sterge ultima parte din prezentare)
Acum sa trecem mai departe si sa te intreb cu ce l-am jignit, pentru ca am spus ca din punctul meu de vedere acest om nu mai poate fi numit maestru?
Pai hai sa iti explic parerea mea,daca EL fura un portofel pe strada era un hot dar ramanea MAESTRU in ale pescuitului(nu ca eu as sti daca merita acest titlu dar daca voi ceilalti pescari care ati avut rezultate il numiti asa inseamna ca asa este si va cred), dar EL a furat de la pescarii aia care stau cate 2,3 zile pe balta , ii ploua ,dorm in cort, se cearta cu nevestele

si se chinuie sa ajunga si ei cat mai sus in acest sport,adica a furat ''in domeniu'', deaceea din punctul meu de vedere acest om nu mai poate sa fi numit astfel si cred ca mi-am si argumentat punctul de vedere.
Hai sa te lamuresc si cu problema cu carp zone , crede-ma ca nu cunosc decat un singur membru din CZ si pe acela l-am intalnit din greseala odata pe MV2 si cu care doar m-am salutat si atat de atunci am mai vb doar pe site.
Deci, nu inteleg de ce imi pui intrebarea ca si cum as fi apropiat al acestui club.
Voi faceti o confuzie intre site INFOPESCAR si CARP ZONE, intre ele nu este aceeasi relatie ca site CRAPMANIA si SENZOR, adica sa fiu si mai explicit site INFOPESCAR este un site dedicat in primul rand informarii si ajutarii pescarilor mai putin experimentati si nu numai,adica site INFOPESCAR nu este cu circuit inchis doar pentru cei din CZ si acestia nu au drepturi in plus fata de ceilalti utilizatori si asta se poate verifica cu usurinta.
Ca sa fiu si mai explicit mi se ''rupe''(ca stiu ca aici imi este permis sa ma adresez asa,daca nu va rog sa ma scuzati si sa modificati cuvantul) daca unul care este hot dovedit sau un trisor ordinar, din ce club face parte si va avea ,din partea mea, parte de acelasi ''tratament''.
Am vazut ca te-ai ''plans'' ca ti s-a banat contul pe site
www.INFOPESCAR.tv tin sa te anunt ca acum 1 min am verificat si nu ai BAN , deci ai mintit cu privire la aceasta problema si o sa te rog sa modifici acel comentariu si daca vrei si crezi ca este normal sa iti ceri si scuze fata de utilizatorii acestui forum pentru dezinformare.
Sper ca am fost cat se poate de ''lamuritor'' cu privire la lamuririle de care aveai nevoie.
Numai bine