Moderator: gor965
Asta este parerea ta.Vladut Mateianu scrie: Competitia trebuie vazuta ca un concurs in sine, pe loturi, cu premii ptr castigatori ! Daca Agvps va considera(si va putea) sa inscrie lotul ptr CM bine, daca nu iarasi bine....ramai castigator de concurs la nivel de club !
Cred ca glumesti Vladut.Vladut Mateianu scrie:
Competitia trebuie vazuta ca un concurs in sine, pe loturi, cu premii ptr castigatori ! Daca Agvps va considera(si va putea) sa inscrie lotul ptr CM bine, daca nu iarasi bine....ramai castigator de concurs la nivel de club !
Dragos Sinca scrie:Cred ca glumesti Vladut.Vladut Mateianu scrie:
Competitia trebuie vazuta ca un concurs in sine, pe loturi, cu premii ptr castigatori ! Daca Agvps va considera(si va putea) sa inscrie lotul ptr CM bine, daca nu iarasi bine....ramai castigator de concurs la nivel de club !
Deci in cadrul sedintei AGVPS trebuie sa comunice urmatoarele:
1. Daca poate sa ne dea in acest moment o hartie prin care isi asuma faptul ca are dreptul de a inscrie echipa la mondiale.
2. Daca poate sa ne emita factura si sa ne comunice un cont in care sa platim avansul.
In plus, putem vorbi despre reducerea taxei de participare. O prezenta numeroasa este benefica. Insa schimbarea datelor si chiar a locatiei nu cred ca este posibila.
Daca AGVPS nu are rezolvare la punctele de mai sus este grav.
--------------------------oliviu orhei scrie:Se convoaca pentru data de 18.02.2016 ora 11.00 sedinta Subcomisiei de pescuit sportiv la crap.
La sedinta vor participa numai cluburile care au aderat la AGVPS si asociatiile AVPS.
Ordinea de zi:
1. Informaare cu problemele discutate la sedinta CIPS de la Roma;
2. Informare cu problemele discutate in sedinta Consilului AGVPS;
3. Probleme de organizare a Campionatului AGVPS - 2016.
Multumesc,
Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei