Sigur sant mai mari, de aia incap in cobra de 20 fara probleme!!

Inainte de a avea atatea prejudecati despre bilele ieftine de la Decathlon ar fi bine sa le incercati la o partida de 24 sau 48 ore, sa le masurati daca vreti, sa vedeti cum se comporta in apa dupa un anumit interval de timp si ar fi interesant daca ati afla si cine le ruleaza, s-ar putea sa aveti o mare surpriza.
Revenind la titlul topicului. Nu am o experienta prea placuta cu solubilele rulate de producatori autohtoni, am incercat cateva tipuri de la diversi si n-am fost incantat; ba erau prea cerate si nu aveau aderenta pe peretele cobrei ptr. a i se imprima acea miscare de rotatie care sa o faca sa mearga mai departe, ba se sfarama, mai ales cu cobrele de carbon( chiar si udata cobra sau bilele la fiecare aruncare), ba sant prea usoare, ba sant un mare rahat ... etc
E adevarat ca n-am incercat, inca, solubilele facute de Dragan, Vali Bonto, 4carp sau Radu Badica Momentan prefer sa-mi fac singur solubilele dar pe viitor, chiar destul de apropiat, s-ar putea sa nu mai am spatiu unde sa rulez solubile si, mai ales, timp de rulat, din cauza serviciului. Asa ca sant si eu destul de interesat de acest topic!