INDIVIDUAL CUP - editia a-III-a 18-21 August HERMES PERIS

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Alin Galbenu, Matei Marin, Eduard Vrabie, ionut voicu

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Matei Marin
Moderator
Mesaje: 6018
Membru din: Lun Mai 23, 2011 20:27
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

INDIVIDUAL CUP - editia a-III-a 18-21 August HERMES PERIS

Mesaj de Matei Marin » Mie Noi 28, 2018 15:02

INDIVIDUAL CUP - editia a-III-a HERMES PERIS
Organizator : SNAP, cu sprijinul Administratiei HERMES PERIS
Perioada : 18-21 August (Duminica – Miercuri ) 66 ore.
Taxa participare : 1200 lei / 1 pescar / 3 lansete.
Echipe : 24 locuri
Oraganizare :
Vor fi 24 standuri.
PESCUIT INDIVIDUAL - EXCLUSIV LA BOILIES - CLASAMENT BAZAT PE CALITATE - (cei mai mari 7 pesti) si se va puncta crapul comun,crapul oglinda si amurul de la 3 kg.
Se vor face 2 trageri la sorti : una pentru nr. de ordine si una pentru nr. stand.

PREMII :
LOCUL I – 8000 LEI + TROFEU + Diploma de onoare ,, MAESTRUL LACULUI PERIS "
LOCUL II – 4000 LEI + TROFEU
LOCUL III – 2000 LEI + TROFEU
CAPTURA – 1000 LEI + TROFEU si nu poate fi cumulat cu oricare alt premiu.


Premiile sunt valabile pentru 24 de concurenti.
Rezervarea locului in concurs se face prin achitarea avansului de 600 lei, care se considera inscriere in concurs, de asemenea diferenta de 600 lei se va achita pe balta.
Concurentul care a achitat avansul si doreste sa se retraga, trebuie sa-si vanda locul, in caz contrar, avansul achitat va intra in fondul de premiere.
Avansul se poate achita si prin virament Bancar ( contul bancar se va comunica prin telefon )si confirmare in acest topic.
Plata avansului (600 lei) garanteaza participarea.
Persoana contact: Matei Marin tel: 0728.845.530
Programul competitie :
Duminica - 18 August 2018
Ora 19.00..............adunarea pe balta.....acreditare.....etc.
Ora 19.15 .............va incepe tragerea la sorti (in caz de neprezentare la aceasta ora, un arbitru va extrage in locul concurentului)
Ora 21:00..............start competitie
Miercuri - 21 August 2018
Ora 15:00..............final competitie
Ora 17:00..............festivitatea de premiere

REGULAMENT :
1. Pescuit INDIVIDUAL lansat, exclusiv la boilies, cu maxim 3 lansete in apa, cu fir minim admis 0.25 mm (un singur carlig la fiecare) şi 1 lanseta in apa, folosita pentru marker si controlul substratului cu plumbul. Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa. Masurarea distantei prin lansare si clipsarea lansetelor (inclusiv cele de rezerva), cu sau fara montura, se va face in timpul concursului, fara a depasi numarul maxim de lansete in apa. (incalcarea art. nr. 1 > ELIMINARE)
2. Este interzisa nada vie . (incalcarea art. nr. 2 > ELIMINARE)
3. Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul de la 3 kg.
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (incalcarea art. nr. 4 > AVERTISMENT)
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal. Concurentii sunt obligati sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar official. (incalcarea art. nr. 5 - AVERTISMENT)
6. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba un concurent este 10. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. Organizatorul si arbitrii are dreptul de a verifica monturile in orice moment, pe tot parcursul concursului.
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la ora 22.00 si doar pe jos . (incalcarea art. nr. 9 > AVERTISMENT)
9. Pe toata durata concursului nicio masina nu are voie sa paraseasca standul (cu exceptia situatiilor de urgenta, caz in care, la o revenire ulterioara pe balta, masina va ramane in parcarea din fata. (incalcarea art. nr. 9 > AVERTISMENT)
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(incalcarea art. nr. 10 > AVERTISMENT)
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit.(incalcarea art. nr. 11 > ELIMINARE)
12. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap si lampa de masa cu leaduri. Rulota poate fi considerata “cort”.(incalcarea art. nr. 12 > AVERTISMENT)
13. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(incalcarea art. nr. 14 > AVERTISMENT)
15. Pe durata concursului nu se face schimbare.
16. Nadirea se va face doar cu bastoanul de nadit…diametrul acestora nu trebuie sa depaseasca 30 mm.(incalcarea art. nr.16 > ELIMINARE)
17. Se poate pescui doar cu plumb fix, pierdut sau in–line. (incalcarea art. nr.17 > ELIMINARE)
18. Se va pescui numai cu boilies fiert sau solubil (max.30mm) si pop-upuri.
Este permis meltex-ul si pasta solubila pe boilies si pe pop-up, folosirea firului solubil. (incalcarea art. nr. 18 > ELIMINARE)
19.Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(incalcarea art. nr.19 > AVERTISMENT)
20.Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecini putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor.(incalcarea art. nr. 20 > AVERTISMENT)
21.Este interzis ajutorul reciproc intre concurenti (vecini de stand si vizitatori) in toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill, scoaterea pestelui). Cu exceptia……folosirii minciocului de la vecin, atunci cand pestele este scos din standurile alaturate. Orice incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator sau brigada de arbitrii.(incalcarea art. nr. 21 > ELIMINAREA)
22. Daca un concurent inteapa un peste la finalul concursului, are 15 min la dispozitie sa-l scoata si trebuie sa anunte OBLIGATORIU, un vecin de stand sau arbitrii , altfel pestele nu se va puncta .

ARBITRAJ

A. Cantare oficiale = 6 (sase), dupa cum urmeaza:
Luni…1 cantar….ora…18.00
Marti…2 cantare…..ora…06.00…...18.00
Miercuri…3 cantare…..ora…06.00….13.00…..15.00
Avand in vedere clasamentul bazat pe calitate, ar fi indicat sa aveti la dvs. un cantar mecanic sau digital ptr. a cantari capturile inainte de a solicita un extra-cantar, cat si ptr a evita retinerea si pastrarea capturilor sub limita ultimului peste din foaia de arbitraj (aceasta, in situatia in care concurentul are numarul de capturi specificat in regulamentul concursului), pana la cantarele oficiale.
B. La aceste cantariri un vecin de stand poate sa participe .
Exceptie face cazul cand un concurent a prins o captura mai mare de 15 kg, atunci se pot face si cantariri intre cantarele oficiale (inclusiv pe timpul de noapte). Pestii care sunt cantariti la un extra-cantar si nu au peste 15 kg vor fi introdusi in sacul de pastrare pana la primul cantar oficial.
C. Nu se pot face cantariri si intre cantarele oficiale.
D. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
E. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa se autosesiseze cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit cel care ia decizia finala este arbitrul sef (sau organizatorul), care va hotari locul amplasarii markerului .
F. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal doar in scris (la contestatiile scrise sunt acceptate probele video-foto) in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, concurentul primeste garantia inapoi.

ATENTIONARE
I. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie,model cu picioare, a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Concurentii care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II. Inscrierea in concurs reprezinta o acceptare implicita a prezentului regulament.
III. In cazul oricaror probleme aparute in timpul concursului, ptr. care nu exista prevederi exprese in regulament, decizia finala o are organizatorul. (sau arbitrul sef)
Organizatorul isi va rezerva dreptul de a refuza inscrierea unui concurent in concurs.
Asistenţa medicală se face prin grija fiecărei echipe.

SANCTIUNI[/b]
Incalcarea punctelor 4, 5, 8, 9,10, 12, 14 , 19 si 20 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT (la a doua incalcare a unuia din punctele de mai sus se dicteaza depunctarea cu 10 kilograme, iar la a treia eliminarea din concurs).
Incalcarea punctelor 1, 2 ,11,16,17,18, si 21 atrag dupa sine ELIMINAREA din concurs.
Intratul si scaldatul în apă sunt interzise – ELIMINARE din concurs.
Retragerea (părăsirea) concursului (nejustificat) se considera ELIMINARE din concurs.

NOTIFICARE : Pe toata durata concursului, responsabil cu mentinerea apei la nivelul optim ptr. concurs, revine exclusiv, administratiei Hermes Peris.
Organizatorul si administratia baltii sunt exonerati de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente (inclusiv cele medicale) si a urmarilor generate de consumul de alcool sau de neatentia concurentilor si a vizitatorilor, pe toata perioada desfasurarii concursului.

gaoaza
Mesaje: 136
Membru din: Mie Iul 08, 2009 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: INDIVIDUAL CUP - editia a-III-a 19-21 August HERMES PERI

Mesaj de gaoaza » Mie Noi 28, 2018 17:00

LAZOPULU BOGDAN

gaoaza
Mesaje: 136
Membru din: Mie Iul 08, 2009 18:09
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: INDIVIDUAL CUP - editia a-III-a 19-21 August HERMES PERI

Mesaj de gaoaza » Mie Noi 28, 2018 17:04

Razvan marinescu

stefan ionut
Mesaje: 297
Membru din: Joi Sep 17, 2015 8:57
Puncte: 0
Localitate: Otopeni
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: INDIVIDUAL CUP - editia a-III-a 19-21 August HERMES PERI

Mesaj de stefan ionut » Mie Noi 28, 2018 17:33

Ionut Stefan

Avatar utilizator
daniel dochia
Mesaje: 48
Membru din: Mie Mar 07, 2007 17:10
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: INDIVIDUAL CUP - editia a-III-a 19-21 August HERMES PERI

Mesaj de daniel dochia » Mie Noi 28, 2018 18:02

Dan Dochia

Avatar utilizator
Florin Iancu
Mesaje: 85
Membru din: Lun Mai 26, 2014 22:19
Has thanked: 0
Been thanked: 0

INDIVIDUAL CUP - editia a-III-a 19-21 August HERMES PERIS

Mesaj de Florin Iancu » Mie Noi 28, 2018 19:13

Iancu Florin

Trimis de pe al meu SM-J500F folosind Tapatalk

Avatar utilizator
Matei Marin
Moderator
Mesaje: 6018
Membru din: Lun Mai 23, 2011 20:27
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: INDIVIDUAL CUP - editia a-III-a 19-21 August HERMES PERI

Mesaj de Matei Marin » Mie Noi 28, 2018 19:50

LISTA DE INTENTIE :
1.Viitorul Claumar > Lazopulu Bogdan
2.Razvan Marinescu
3.Ionut Stefan
4.Dan Dochia
5.Iancu Florin
4.Black Fish > Ivan Florin Bradut
5.Petre Costel

zbengheci doru
Mesaje: 36
Membru din: Sâm Mar 07, 2015 10:31
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: INDIVIDUAL CUP - editia a-III-a 19-21 August HERMES PERI

Mesaj de zbengheci doru » Mie Noi 28, 2018 20:49

Zbengheci Doru

Filip Florin
Mesaje: 61
Membru din: Mar Noi 14, 2017 16:13
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: INDIVIDUAL CUP - editia a-III-a 19-21 August HERMES PERI

Mesaj de Filip Florin » Mie Noi 28, 2018 20:52

Filip Florin

Avatar utilizator
Matei Marin
Moderator
Mesaje: 6018
Membru din: Lun Mai 23, 2011 20:27
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: INDIVIDUAL CUP - editia a-III-a 19-21 August HERMES PERI

Mesaj de Matei Marin » Mie Noi 28, 2018 21:08

LISTA DE INTENTIE :
1.Viitorul Claumar > Lazopulu Bogdan
2.Razvan Marinescu
3.Ionut Stefan
4.Dan Dochia
5.Iancu Florin
6.Black Fish > Ivan Florin Bradut
7.Petre Costel
8.Zbengheci Doru
9.Filip Florin

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “COMPETITII”