Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
In orice situatie lansetele mai puternica ajuta pescarul, inclusiv in pescuitul de pana in 100m. De la posibilitatea de a folosi fire mai groase pentru a ajunge la aceeasi distanta si pana la sustinerea patului de nada prin saci solubili mari ( pentru cine cunoste aceasta abordare ), de la riscul de a se rupe lanseta si pana la fortatul pestilor in agatatura, lansetele tari aduc avantaje. Daca sunt si usoare atunci vorbim de adevaratele lansete de care tot spun de mai bine de 10 ani.Alin Galbenu scrie:Salut
La 100m ajungi si daca pescuiesti la feeder... Cred ca cu orice lanseta de pe piata dai 100m. Problemele incep de la 150+
Inelele tip K anuleaza si aceasta problema a lansetelor, in care, la aruncare, se taie matisajul inelelor din cauza firului.HENRICH scrie:Nu chiar distanta este problema,ci aspectul estetic ce apare în urma lansārii,adica în fata inelului de plecare apar dungi diagonale pe blanc cauzat fe fir,la multi am vazut acest fenomen,si la aruncatori mult mai buni decat sunt eu.Dar la lansetele care au inele K,nu am vazut fenomenul.