DELTA DIN CARPATI "TOP 15"-96 ORE

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Avatar utilizator
daddy caddy
Mesaje: 607
Membru din: Joi Aug 04, 2011 18:21
Puncte: 0
Localitate: BRASOV

DELTA DIN CARPATI "TOP 15"-96 ORE

Mesaj de daddy caddy »

ORGANIZATOR: RASCANU RADU cu sprijinul administratiei DORIPESCO

24-28 septembrie 2019

Taxa: 3500 ron/3-4 pescari/ 96
ore

Achitarea avansului in valoare de 1500 garantează locul in concurs si se va face pana la data de 1iunie 2019
Prioritate are oricine plătește avansul chiar dacă aceea persoana/echipa nu este in lista de intentie!

Arbitrajul va fi asigurat de către brigada de arbitrii APS,condusă de Gabriel Calota
Vor fi contabilizati cei mai mari 15 pești prinși pe toata balta,fiecare dintre ei fiind platit cu 3500 de ron! Echipa cu cei mai mulți pești in top 15 va fi desemnată câștigătoarea concursului,primind si un premiu suplimentar prin înapoierea taxei de participare!!!!!!!

Primele 3 locuri din concurs in functie de peștii prinși vor primii si cate 3 trofee
In caz de egalitate,ca numar de pești,departajarea se va face în funcție de cantitatea lor
PREZENTARE

24 echipe un singur sector
Puncteaza de la minim 7 kg.
Se nadeste doar cu boilies (din cobra), se pescuieste doar cu boilies sau pop-up.


Marti24 septembrie 2019 ora 8.00adunarea si acreditarea echipelor in fata complexului Doripesco,ora 8.30 sedinta tehnica,ora 9.00 tragerea la sorți,urmată de deplasarea pe standuri!! ora 12 Start concurs!
Vineri 28septembrie ora 12 sfârșit concurs!ora 14 festivitatea de premiere
----------------------------------------------------------------------------------

Regulament:

PESCUIT
1. Se pescuieste cu maxim 4 lansete la apa şi maxim 2 lansete la apa folosite pentru markere. Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa.
2. Pescuitul se face cu un singur carlig pe montura. Este obligatorie folosirea monturilor care sa permita eliberarea de plumb in caz de ruptura.
3. Se poate pescui doar cu plumb. Este interzisa folosirea momitorului sau a plumbului pemtru pasta.
4. Pentru protejarea capturilor, este obligatorie momeala pe fir de par.
5. Se pescuieste si se nadeste doar in fata standului, locul pescuit se poate baliza cu markere (chiar si luminoase). Lanseurile spre stanga sau spre dreapta, nu vor depasi directia liniei de delimitare a zonei de pescuit.
6. Concurentul care este prins in drill la terminarea concursului, mai are la dispozitie inca 15 minute pentru scoterea capturii, daca drillul a inceput inainte de semnalul de final al concursului. Echipa trebuie sa anunte imediat arbitrii si un vecin de stand daca au peste in drill la semnalul de final al concursului, altfel pestele nu puncteaza.
7. Lungimea maxima a inaintasului folosit nu va depasi 8 m.
8. Toate capturile se elibereaza, cu grija, dupa cantarire, de catre arbitru.
9. Este interzisa folosirea oricarui fel de sonar, ratusca, barca de nadit sau orice alte mijloace care nu sunt acceptate si tratate de acest regulament.
10. Este interzisa iluminarea standului pe timpul noptii, cu exceptia luminii de cap si a luminii din cort.
11. Nu este permis focul deschis in cort.
12. In 5 minute de la semnalul de final al concursului, concurentii trebuie sa nu mai aiba lansete cu monturi in apa.

NADIRE
13. Nadirea si lansarea se desfasoara numai de pe mal.
14. Nu se poate folosi momeala vie. Pentru nadire este permisa doar folosirea boilies-urilor!
15. Ca momeala la carlig se poate folosi doar boilies sau pop-up, eventual imbracate in pasta. Sunt interzise porumbul, plasticele, etc.
16. Este permisa numai nadirea manuala. Se poate folosi doar bastonul de nadire (cobra) si boilies-uri atasate de montura, cu fir sau banda solubila.
17. Saculetii solubili sunt interzisi. Pasta pe plumb este interzisa.
18. Este interzisa nadirea grea (cu racheta de nadire, spomb, catapulta, lopata sau cupa de nadire, etc) si dispozitivele pneumatice sau electrice.
19. Este interzisa nadirea in standurile invecinate.
20. Boilies-urile vor avea diametrul de max 30 mm.

REGULI DE CONCURS
21. Accesul vizitatorilor este permis doar intre orele 08:00 - 18:00.
22. Concurentii au voie sa paraseasca standul, doar pe timpul zilei. Pe timpul noptii concurentii pot parasi standul cu lanterna de frunte aprinsa si doar pentru necesitati fiziologice sau la solicitarea arbitrilor, pentru a fi martori la cantariri efectuate la standurile vecine. Pe timpul noptii concurentii pot parasi ferma cu masina doar in caz de urgente si numai cu acordul managerului de serviciu al fermei si cu instiintarea arbitrilor. In timpul concursului doar arbitrii pot circula cu masina in perimetrul Baltii 4.
23. Concurentii sunt obligati sa pescuiasca in liniste. Este interzisa folosirea aparatelor audio, cu un volum care poate fi receptionat si in standul vecin.
24. Concurentii sunt obligati sa se comporte civilizat si respectuos fata de vecinii de stand, fata de concurenti si de arbitri.
25. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie tip cadita pe picioare (cradle), a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare obligatorii (minim 15) si a spray-ului dezinfectant. Daca vreunul din aceste obiecte lipseste, echipa va putea incepe pescuitul in momentul remedierii situatiel. Se poate retine cate un peste in fiecare sac
26. In cazul in care apar neintelegeri intre doua echipe vecine, referitoare la zona de pescuit, nadire sau orice alt subiect divergent, decizia finala se ia de catre arbitru.
27. Concurentii sunt obligati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final. Arbitrii au obligatia, sa verifice acest lucru si sa sanctioneze nerespectarea lui, inainte de afisarea clasamentului final.


CANTARIREA
28. Se puncteaza urmatoarele specii: crapul comun, oglinda, ten (amur), cu greutate de minim 7 kg.
29. Este interzis sa se retina pestii care nu fac parte din specii punctabile, cu exceptia obtinerii acordului propietarului sau organizatorului. De asemenea nu se vor retine pestii vizibil mai mici de 7 kg.
30. Este interzis sa se prezinte la cantarire capturi neviabile. Capturile in pericol, sunt anuntate imediat arbitrilor, iar acestia vor lua decizia daca se va cantari suplimentar sau nu.
31. Daca o echipa prezinta la cantarire un crap ranit grav, din vina acestora, captura nu se puncteaza iar echipa va fi sanctionata.
32. Este strict interzis sa se retina sau sa se transporte pesti punctabili sau nu, in alte scopuri decat cantarirea si apoi eliberarea imediata.
33. Orice pescar poate participa la orice cantarire, in calitate de martor. La cantaririle suplimentare, arbitrii vor anunta standurile invecinate, iar un concurent din aceste standuri poate participa ca martor, daca doreste. In cazul existentei vreunui martor la cantarire, se va trece pe fisa de cantarire standul din care provine martorul, iar aceste trebuie sa semneze fisa in rubrica aferenta.
34. NU EXISTA CANTAR SUPLIMENTAR
NU SE CANTARESTE NOAPTEA
VOR FI 3 CANTARE PE ZI
35. Cantaririle se fac dupa programul de cantariri stabilit de organizator si arbitri. Programul de cantariri va fi anuntat de catre organizator, la sedinta tehnica.
36. Fiecare cantarire la o echipa, se trece in fisa de arbitraj si se semneaza de catre arbitru si un concurent din echipa (si un martor, daca exista).
37. Este obligatorie pastrarea capturilor in conditii cat mai bune. Se pastreaza un singur peste intr-un singur sac.
Pestii se vor pastra fara lest, pietre sau alte obiecte puse in sac. La cantarire, concurentii vor depune pestii cu grija in salteaua de cantarire, asezata pe salteaua de receptie.
38. La efectuarea cantaririlor se vor prezenta toti pestii capturati pana in acel moment. Se interzice retinerea capturilor pentru a fi cantarite la cantarele ulterioare.
39. Concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatilor de pescuit in timpul cantaririlor.
40. Cantarirea se face cu acelasi tip de cantar pentru toate standurile.
41. Daca intervin alte probleme care nu sunt tratate in acest regulament, decizia se va lua de catre o comisie formata din: un reprezentant al organizatorilor si seful echipei de arbitri. Solutia se da in decurs de o ora de la semnalarea problemei. Orice contestatie se va face in scris si va trebui insotita de o garantie de 100 lei. In cazul in care contestatia se dovedeste a fi indreptatita, garantia va fi returnata..
42. Orice incercare de fraudare a rezultatelor sau a cantaririlor se va sanctiona cu eliminare directa din concurs.

Se sanctioneaza cu AVERTISMENT nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 5, 6,7 , 8, 10,12, 19, 21, 22, 23, 25, 24, 25, 27 29, 30, 31,37
Se sanctioneaza cu ELIMINARE din concurs nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte din prezentul regulament: 1, 2, 3, 4. 9, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 32, 38, 42, precum si cumularea a doua avertismente.

Pentru orice alta informatie ,va stau la dispozitie la nr de tel 0745860607 Radu
-------------------------------------------------
STIL OSTIL

ghita adrian
Mesaje: 232
Membru din: Mie Dec 07, 2011 10:07
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: DELTA DIN CARPATI "TOP 15"-96 ORE

Mesaj de ghita adrian »

Salut Radu.Cred ca ai uitat de premii !

ghita adrian
Mesaje: 232
Membru din: Mie Dec 07, 2011 10:07
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: DELTA DIN CARPATI "TOP 15"-96 ORE

Mesaj de ghita adrian »

AA am vazut.Scuze.

Avatar utilizator
daddy caddy
Mesaje: 607
Membru din: Joi Aug 04, 2011 18:21
Puncte: 0
Localitate: BRASOV

Re: DELTA DIN CARPATI "TOP 15"-96 ORE

Mesaj de daddy caddy »

Lista cu cei care au achitat avansul:

1ALTSTADT CARP TEAM
2.CARP LEGION
3.BUJI BAITS COMPETITION
4.CC.CRISTIAN-NITA VICTOR
5.BOICU IONUT
6.OLDBOYS
7.VITUS LEVI
8.DON VIO
9.GHITI BAITS
10.ENERGY-VALI MARTOIU
11.HAPPY CARP SIBIU 1
12.ADDICTED CARPBAITS

LISTA INTENTIE :
1.RICĂ PLESCAN
2.MIVADO
3.HAPPY CARP SIBIU2
STIL OSTIL

Avatar utilizator
petre iulian
Pescar de competitie
Mesaje: 4345
Membru din: Mie Dec 13, 2006 12:23
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti / zona Pantelimon
Contact:

Re: DELTA DIN CARPATI "TOP 15"-96 ORE

Mesaj de petre iulian »

ghita adrian scrie:
Vin Mai 17, 2019 11:40
Salut Radu.Cred ca ai uitat de premii !
.........
Pai ...cupe nu'ti ajung ? :).

Poate si un sac ...
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Avatar utilizator
daddy caddy
Mesaje: 607
Membru din: Joi Aug 04, 2011 18:21
Puncte: 0
Localitate: BRASOV

Re: DELTA DIN CARPATI "TOP 15"-96 ORE

Mesaj de daddy caddy »

Lista cu cei care au achitat avansul:

1ALTSTADT CARP TEAM
2.CARP LEGION
3.BUJI BAITS COMPETITION
4.CC.CRISTIAN-NITA VICTOR
5.BOICU IONUT
6.OLDBOYS
7.VITUS LEVI
8.DON VIO
9.GHITI BAITS
10.ENERGY-VALI MARTOIU
11.HAPPY CARP SIBIU 1
12.ADDICTED CARPBAITS
13.HAPPY CARP SIBIU 2

LISTA INTENTIE :
1.RICĂ PLESCAN
2.MIVADO
STIL OSTIL

Avatar utilizator
daddy caddy
Mesaje: 607
Membru din: Joi Aug 04, 2011 18:21
Puncte: 0
Localitate: BRASOV

Re: DELTA DIN CARPATI "TOP 15"-96 ORE

Mesaj de daddy caddy »

Lista cu cei care au achitat avansul:

1ALTSTADT CARP TEAM
2.CARP LEGION
3.BUJI BAITS COMPETITION
4.CC.CRISTIAN-NITA VICTOR
5.BOICU IONUT
6.OLDBOYS
7.VITUS LEVI
8.DON VIO
9.GHITI BAITS
10.ENERGY-VALI MARTOIU
11.HAPPY CARP SIBIU 1
12.ADDICTED CARPBAITS
13.HAPPY CARP SIBIU 2
14.ANDREI OLARU,OVIDIU UDRESCU,PALAGHI MARIUS,URSA GABI

LISTA INTENTIE :

1.RICĂ PLESCAN
2.MIVADO
STIL OSTIL

Avatar utilizator
daddy caddy
Mesaje: 607
Membru din: Joi Aug 04, 2011 18:21
Puncte: 0
Localitate: BRASOV

Re: DELTA DIN CARPATI "TOP 15"-96 ORE

Mesaj de daddy caddy »

Lista cu cei care au achitat avansul:

1.ALTSTADT CARP TEAM
2.CARP LEGION
3.BUJI BAITS COMPETITION
4.CC.CRISTIAN-NITA VICTOR
5.BOICU IONUT
6.OLDBOYS
7.VITUS LEVI
8.DON VIO
9.ENERGY-VALI MARTOIU
10.HAPPY CARP SIBIU 1
11.ADDICTED CARPBAITS
12.HAPPY CARP SIBIU 2
13.ANDREI OLARU,OVIDIU UDRESCU,PALAGHI MARIUS,URSA GABI

LISTA INTENTIE :

1.RICĂ PLESCAN
2.MIVADO
STIL OSTIL

Avatar utilizator
daddy caddy
Mesaje: 607
Membru din: Joi Aug 04, 2011 18:21
Puncte: 0
Localitate: BRASOV

Re: DELTA DIN CARPATI "TOP 15"-96 ORE

Mesaj de daddy caddy »

Lista cu cei care au achitat avansul:

1.ALTSTADT CARP TEAM
2.CARP LEGION
3.BUJI BAITS COMPETITION
4.CC.CRISTIAN-NITA VICTOR
5.BOICU IONUT
6.OLDBOYS
7.VITUS LEVI
8.DON VIO
9.ENERGY-VALI MARTOIU
10.HAPPY CARP SIBIU 1
11.ADDICTED CARPBAITS
12.HAPPY CARP SIBIU 2
13.ANDREI OLARU,OVIDIU UDRESCU,PALAGHI MARIUS,URSA GABI
14.VIP CARP TEAM-VASILE UNGUREANU -TRAIAN PETRAR
LISTA INTENTIE :

1.RICĂ PLESCAN
2.MIVADO
STIL OSTIL

Avatar utilizator
daddy caddy
Mesaje: 607
Membru din: Joi Aug 04, 2011 18:21
Puncte: 0
Localitate: BRASOV

Re: DELTA DIN CARPATI "TOP 15"-96 ORE

Mesaj de daddy caddy »

Lista cu cei care au achitat avansul:

1ALTSTADT CARP TEAM
2.CARP LEGION
3.BUJI BAITS COMPETITION
4.CC.CRISTIAN-NITA VICTOR
5.BOICU IONUT
6.OLDBOYS
7.VITUS LEVI
8.DON VIO
9.ENERGY-VALI MARTOIU
10.HAPPY CARP SIBIU 1
11.ADDICTED CARPBAITS
12.HAPPY CARP SIBIU 2
13.RADIO CARP-ANDREI OLARU,OVIDIU UDRESCU,PALAGHI MARIUS,URSA GABI
14.VIP CARP TEAM-VASILE UNGUREANU -TRAIAN PETRAR
15.WLC.-DRAGOS SINCA-VIRGIL ZAIT
LISTA INTENTIE :

1.RICĂ PLESCAN
2.MIVADO
STIL OSTIL

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”