HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Mesaj de Gabi Tomulescu »

topicul o luase razna inca de la inceput cand mi-am permis sa semnalez gravele erori cu intentie ale arbitrilor clubului Planet Carp.
Vladut discutii "sterpe si penibile" nu sunt acelea in care eu incerc sa-ti arat tuturor, chiar si tie, cum prin cateva erori de arbitraj in finala Campionatului National de pescuit la Crap clubul planet carp a ajuns Campioana Nationala a Romaniei.
Defapt iti inteleg pozitia pentru ca in timpul conmpetitiei faceai afirmatrii referitoare la noi (Carping Club) ca tratam cu Soimul ca sa faca nu stiu ce...si strigai in gura mare "RUSINE celor care vor sa iasa Campioni Nationali in felul asta" facand referire tot la Carping bine'nteles.
Acum cand am pus pe tapet cam cum s-a arbitrat aceasta finala si in ce fel au contat greselile, nu mai ai aceeasi vehementa in a face referiri de cei care fac combinatii...
Vladut asta este semn de slabiciune.
in curand o sa apara filmuletele in care se incalca regulamentul si se dicteaza de catre arbitrul cu ochelari (sector C), chiar si 10 grame, in plus pentru Planet Carp, si la fel cum de cate ori ceilalti nu sunt atenti nu mai reface tara dupa cantarirea precedenta.
Situatia asta ma convinge ca unde aveau calculatorul si pixul in mana faceau combinatii pe foaie iar unde aveau cantarul faceau combinatii la citirea greutatii, tara...
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

iar cand am dat tilul topicului am fost indulgent.

defapt ce au facut ei acolo poate fi catalogata ca EXCROCHERIE.

...iar ei o sa se apere spunand ca a fost abuz de incredere...pentru ca tot sunt priceputi la "circumstante".
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

gabi scrie:iar cand am dat tilul topicului am fost indulgent.

defapt ce au facut ei acolo poate fi catalogata ca EXCROCHERIE.

...iar ei o sa se apere spunand ca a fost abuz de incredere...pentru ca tot sunt priceputi la "circumstante".

La Lates ce arbitrii ati avut????? si pe ce sectoare au cantarit.

Gabi Tomulescu

la Lates am avut arbitrii de la Planet Carp...si au cantarit pe toate sectoarele...cred.
Daca vrei sa scoti in evidenta faptul ca am fost prosti ca am avut incredere oarba in Gabi Sandu...ai dreptate.
Nu ne-am gandit ca cineva vrea sa castige in felul asta. Acum am intrat si eu in randurile celor care nu mai cred in nimeni.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

acum mi-am dat seama ca la Bunget dupa disparitia fiselor s-au luat in calcul rezultatele intermediare pina in momentul inceperii furtunii. Deci de unde rezulta ca acele rezultate afisate la centrul de arbitraj de pe balta, in spatele standului de pescuit si facute publice prin mijloace de informare ( forumul crapmania) sint foarte oficiale si au ca scop (sau ar trebui) tocmai , prevenirea aparitiei de modificari pe fisele de arbitraj si cunoasterea situatiei clasamentului in cazuri in care fisele se pot deteriora, pierde, sau pot fi modificate de cineva rau intentionat.. In momentul in care tu afisezi 48 ore un rezultat pe care-l actualizezi (conform regulamentului) la fiecare cantarire, e aproape imposibil sa mai convingi pe cineva la final ca a fost o simpla greseala de calcul tinand cont de faptul ca se calcula si de doua ori si cu foarte mare atentie , lucru demonstrat pe filmari.

oare cui ar trebui sa ne adresam oficial, in scris pentru a primi un raspuns la intrebarea:

rezultatele intermediare actualizate la fiecare 12 ore sun oficiale?

Poate cineva bine intentionat m-ar putea indruma.
Multumesc.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

gabi scrie:la Lates am avut arbitrii de la Planet Carp...si au cantarit pe toate sectoarele...cred.
Daca vrei sa scoti in evidenta faptul ca am fost prosti ca am avut incredere oarba in Gabi Sandu...ai dreptate.
Nu ne-am gandit ca cineva vrea sa castige in felul asta. Acum am intrat si eu in randurile celor care nu mai cred in nimeni.
In acest caz trebuia sa comunicati ca arbitrii vostrii sunt de la Planet pt ca sistemul de arbitraj de anul acesta functioneaza doar cand fiecare echipa isi aduce proprii arbitrii. Si de ce la Lates va convenit sa se scrie greutatea pestilor DOAR IN CIFRE SI FARA A SE TAIA PATRATICA GOALA atunci cand pestele era sub 10 kg? Trebuie sa intelegem ca la Lates ati avut incredere in Gabi Sandu si la Moara Vlasiei nu?

P.S. lui Cioara iau lipsit 8 kg pentru a castiga sectorul in defavoarea Planetului; ar trebui sa ne indoim si noi de aceasta diferenta?

Gabi Tomulescu

arbitrii erau platiti de clubul Carping dar erau de la Piatra Neamt. Acuma sincer nu stiu daca erau si membrii PLanet Carp.
Da Piticu a avut incredere in Gabi Sandu. Noi ne-am vazut de pescuit. Acum dupa ce s-a intamplat am deschis si noi ochii.
dar sa sti ca nu vreau sa denaturez prea mult discutia principala. tu ce vrei sa-mi demonstrezi ceva ce ti-am recunoscut mai devreme.
Am fost prosti si creduli.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Zarguzon Adi scrie:P.S. lui Cioara iau lipsit 8 kg pentru a castiga sectorul in defavoarea Planetului; ar trebui sa ne indoim si noi de aceasta diferenta?
esti varza! cioara A CASTIGAT sectorul!!!

PS tu trebuie sa te indoiesti doar de caciula!
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Gabi Tomulescu

mircea dormi? el vorbea de mansa de la Lates. trezeste-te.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

gabi scrie:mircea dormi? el vorbea de mansa de la Lates. trezeste-te.
prefer sa dorm!
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”