Moderator: gor965
gabi scrie:iar cand am dat tilul topicului am fost indulgent.
defapt ce au facut ei acolo poate fi catalogata ca EXCROCHERIE.
...iar ei o sa se apere spunand ca a fost abuz de incredere...pentru ca tot sunt priceputi la "circumstante".
In acest caz trebuia sa comunicati ca arbitrii vostrii sunt de la Planet pt ca sistemul de arbitraj de anul acesta functioneaza doar cand fiecare echipa isi aduce proprii arbitrii. Si de ce la Lates va convenit sa se scrie greutatea pestilor DOAR IN CIFRE SI FARA A SE TAIA PATRATICA GOALA atunci cand pestele era sub 10 kg? Trebuie sa intelegem ca la Lates ati avut incredere in Gabi Sandu si la Moara Vlasiei nu?gabi scrie:la Lates am avut arbitrii de la Planet Carp...si au cantarit pe toate sectoarele...cred.
Daca vrei sa scoti in evidenta faptul ca am fost prosti ca am avut incredere oarba in Gabi Sandu...ai dreptate.
Nu ne-am gandit ca cineva vrea sa castige in felul asta. Acum am intrat si eu in randurile celor care nu mai cred in nimeni.
esti varza! cioara A CASTIGAT sectorul!!!Zarguzon Adi scrie:P.S. lui Cioara iau lipsit 8 kg pentru a castiga sectorul in defavoarea Planetului; ar trebui sa ne indoim si noi de aceasta diferenta?
prefer sa dorm!gabi scrie:mircea dormi? el vorbea de mansa de la Lates. trezeste-te.