HERMES PERIS Editia de Toamna 2019 30 sept-3 oct

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Alin Galbenu, Matei Marin, Eduard Vrabie, ionut voicu

ionut voicu
Mesaje: 610
Membru din: Sâm Dec 06, 2014 16:29
Has thanked: 0
Been thanked: 0

HERMES PERIS Editia de Toamna 2019 30 sept-3 oct

Mesaj de ionut voicu » Lun Iul 01, 2019 9:29

HERMES PERIS Challenge Editia de Toamna 2019 30 sept-3 oct

Organizatori: Hermes Peris
Locatie: Hermes Peris
Echipe participante: 24
Durata concurs: 72 ore
Taxa de participare concurs:
3000 RON / ECHIPA (3 pescari) + 1 runner


Data concursului: 30 septembrie- 3 octombrie 2019 (Luni-Miercuri)

LOCUL 1 – 20.000 RON
LOCUL 2 – 10.000 RON
LOCUL 3 – 7.000 RON


Cei mai mari 10(crap+cteno) pesti de pe balta sunt premiati cu cate 1500 lei fiecareSE PREMIAZA LOCUL: 1, 2, 3. (CANTITATE - CALITATE din cei mai mari 10 Pesti)

Balta va fi impartita in 4 sectoare valorice A , B, C si D . Pentru a putea face o departajare cat mai corecta si echitabila a sectoarelor, se va tine cont de clasamentele concursurilor desfasurate pana la data concursului, in urma acestora se va stabili prin consultare cu participantii grila finala de concurs a standurilor si repartizarea acestora. Pe fiecare sector vor fi intocmite doua clasamente separate, unul bazat pe calitate si unul pe cantitate.
Organizatorii se obliga sa mentina apa la un nivel optim astfel incat sa nu existe fluctuatii in cresterea sau scaderea apei care sa dezavantaje una sau mai multe echipe participante la concurs, exceptie fac cazurile de forta majora: furtuni, cresteri ale debitului apei datorate precipitatilor sau a altor cauze care nu depind de organizatori.

Castigatoarea concursului – echipa cu cel mai mic numar de puncte de pe cele trei sectoare in urma adunarii punctelor din cele doua clasamente. In caz de egaliate de puncte va castiga echipa clasata mai bine in clasamentul pe calitate.

Clasamentele se vor puncta astfel:

Cantitate:
loc 1 = 1 punct
loc 2 = 2 puncte
loc 3 = 3 puncte
loc 4 = 4 puncte
loc 5 = 5 puncte
loc 6 = 6 puncte
loc 7 = 7 puncte
loc 8 = 8 puncte
loc 9 = 9 puncte
ETC.

Calitate din 10 pesti:
loc 1 = 1 punct
loc 2 = 2 puncte
loc 3 = 3 puncte
loc 4 = 4 puncte
loc 5 = 5 puncte
loc 6 = 6 puncte
loc 7 = 7 puncte
loc 8 = 8 puncte
loc 9 = 9 puncte
ETC.

Regulament oficial:

1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare.(ELIMINARE)
2. Firul folosit minim admis este de 0,25 mm pe lanseta(AVERTISMENT la prima abatere si ELIMINARE la a 2-a)
2. Este interzisa nada vie. (ELIMINARE)
3. Runner-ul (al patrulea pescar) are drepturi depline.
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti morti. (AVERTISMENT + achitarea contravalorii pestelui, in cazul unei noi abateri, ELIMINARE + achitarea contravalorii pestelui)
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT)
6. Numarul minim de saci de pastrare pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 15. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare, din panza moale. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentiali vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la lasarea intunericului si doar pe jos.(AVERTISMENT)
9. Concurentii nu au voie sa circule cu masina pe durata desfasurarii concursului.(AVERTISMNT)
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
12. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap. Rulota poate fi considerata “cort”.(AVERTISMENT)
13. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari, coji de seminte sau gunoaie imprastiate.(depunctare 20 Kg la cantitate)
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(AVERTISMENT)
15. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs.
16.Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 8.00 si 18.00. Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarei nade cu diametrul mai mare de 30 mm sau folosirea rachetei de nadit, catapulta, spomb, prastie pentru bulgari.(AVERTISMENT)
17. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
18. Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in-line, feeder sau arc naditor.
19. Se poate pescui si nadi cu orice, mai putin nada vie.
20. Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT)
21. Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecini putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, concurentul va primi (AVERTISMENT).
22. Incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator, brigada de arbitrii si personalul din cadrul administratiei lacului atrage ELIMINAREA directa din concurs.
23. Organizatorul este exonerat de orice raspundere cu privire la orice accidente produse pe toata perioada desfasurarii concursului.
25.In caz de forta majora (ex: furtuna, inundatii, etc.) organizatorul poate decide intreruperea
competitiei.Daca conditiile vor permite, concursul se va relua printr-un semnal care va permite pescarilor sa isi reia locurile, urmand ca pescuitul sa se reia la 15 minute dupa acesta.In cazul intreruperii la mai putin de 24 de ore de la inceperea competitiei, aceasta va fi reluata dar durata intreruperii nu va fi adaugata celor 72 de ore programate initial.Daca intreruperea se produce dupa trecerea a 24 de ore de la inceperea competitiei, aceasta nu se va mai relua iar rezultatul final va fi stabilit dupa pestii capturati pana in momentul intreruperii.
26. Se considera ca echipele inscrise in concurs si-au insusit prezentul regulament si sunt de accord cu acesta.

ARBITRAJ

A. Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8:00 si seara incepand cu ora 18:00, unul din arbitri avand un dispozitiv de inregistrare video pentru a indeparta orice suspiciune de fraudare a rezultatelor, filmarile fiind puse la dispozitia particiantilor dupa competitie on-line.
B. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe si sa semneze pe foaia de arbitraj.
Exceptie de la punctul A face cazul cand un concurent a prins un crap mai mare de 13 kg sau cteno mai mare de 10 pe timp de zi. Noaptea nu se fac cantariri decat in cazuri speciale, care nu suporta amanare si la o captura de crap mai mare de 15 kg si cteno mai mare de 10 kg. La orice extracantar concurentul este obligat sa cantareasca si orice cteno capturat. Deasemenea un vecin de stand fiind obligat sa participe.
C. In cazul capturarii amurilor, concurentii pot cere arbitrilor cantar suplimentar, iar acestia vor cantari daca considera ca este cazul.
D. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
E. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului .
F. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.

ATENTIONARE

I. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie model cu picioare, a minciogului ecologic, a celor 15 saci mari obligatorii, a sprayului dezinfectant precum si a monturilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II. Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul , indiferent de greutate.
III. Organizatorul isi va rezerva dreptul de a refuza inscrierea unei echipe in concurs.

SANCTIUNI

Incalcarea punctelor: 4, 5, 8, 9, 10, 12, 14, 16, 17, 20 si 21 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT (la a doua incalcare a unuia din punctele de mai sus, se dicteaza depunctarea cu 20 de kilograme la cantitate, iar la a treia eliminarea echipei din concurs)

Incalcarea punctelor 1, 2, 11 si 22 atrag dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs.

DESFASURARE


Concursul incepe Luni la ora 12:00 si se termina Joi la ora 12:00. Daca o echipa inteapa in ultimele minute are la dispozitie 15 minute dupa ora 12:00 sa finalizeze dril-ul.

Adunarea pe balta Luni la ora 9:00, tragerea la sorti la ora 10:00.

Daca pana la ora 10 cel putin o echipa nu a achitat integral taxa, tragerea la sorti se amana pana la remedierea problemei.
In urma tragerii la sorti pana la ora 12:00 se fac doar pregatirile si camparea dar nu se poate executa nimic legat de pescuit.
La ora 12:00 incepe sondarea, nadirea si pescuitul efectiv.

Festivitatea de premiere Miercuri la ora 14:00

MENTIUNI
- inscrierile se asigura doar prin achitarea avansului de minim 1500 ron
- cei care achita avans si vor sa se retraga , trebuie sa gaseasca un inlocuitor
- organizarea concursului si premiile sunt valabile doar daca cele 24 de locuri sunt ocupate.
- membri echipelor care abandoneaza nejustificat, fac noncombat sau nu participa la festivitatea de premiere, din respect pentru participanti si organizatori nu vor mai fi acceptati la urmatoarele concursuri organizate.
- extragerea numarului de ordine se va face in functie de achitarea integrala a taxei.

Taxa trebuie achitata pana pe data de 1 septembrie 2019 , iar pentru rezervarea locului se poate achita un avans minim de 1500 Ron in limita locurilor disponibile.
Avansul se poate achita la administratia baltii Hermes-Peris sau prin virament bancar.

Telefon de contact:


Ionut Voicu - administratie Hemes Peris: 0724.355.320

George Tite
pescar de competitie
Mesaje: 1362
Membru din: Lun Mai 31, 2010 18:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: HERMES PERIS Editia de Toamna 2019 30 sept-3 oct

Mesaj de George Tite » Lun Iul 01, 2019 12:39

SECRET OF THE CARP

Avatar utilizator
ch1oru1988
Mesaje: 148
Membru din: Joi Apr 07, 2016 20:51
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: HERMES PERIS Editia de Toamna 2019 30 sept-3 oct

Mesaj de ch1oru1988 » Mar Iul 02, 2019 8:47

Piratu`Carp Team - Dumitru Ionut - Prezent.

ionut voicu
Mesaje: 610
Membru din: Sâm Dec 06, 2014 16:29
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: HERMES PERIS Editia de Toamna 2019 30 sept-3 oct

Mesaj de ionut voicu » Mar Iul 02, 2019 12:33

Lista Participanti:
Fişiere ataşate
Clipboard06.jpg
Clipboard06.jpg (202.01 KiB) Vizualizat de 1725 ori

Avatar utilizator
yuuhuu
Mesaje: 475
Membru din: Mie Ian 21, 2015 14:16
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Re: HERMES PERIS Editia de Toamna 2019 30 sept-3 oct

Mesaj de yuuhuu » Mar Iul 02, 2019 14:30

Marius Ciprian + parteneri

Sent from my SM-G973F using Tapatalk


ionut voicu
Mesaje: 610
Membru din: Sâm Dec 06, 2014 16:29
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: HERMES PERIS Editia de Toamna 2019 30 sept-3 oct

Mesaj de ionut voicu » Mar Iul 02, 2019 21:57

Lista participanti:
Fişiere ataşate
Clipboard06.jpg
Clipboard06.jpg (203.49 KiB) Vizualizat de 1649 ori

morga1
Mesaje: 95
Membru din: Mar Oct 15, 2013 8:27
Puncte: 0
Localitate: IASI
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: HERMES PERIS Editia de Toamna 2019 30 sept-3 oct

Mesaj de morga1 » Lun Iul 15, 2019 13:20

15.IASI CARP TEAM

evelyn
Mesaje: 874
Membru din: Mie Feb 12, 2014 9:11
Puncte: 0
Localitate: mioveni
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: HERMES PERIS Editia de Toamna 2019 30 sept-3 oct

Mesaj de evelyn » Mar Iul 16, 2019 15:18

rog modificati pozitia 13
A.C.S PESCARI ARGSENI, Miroiu Evelin, Orjanu Cristi,Radu Tircomnicu

Avatar utilizator
yuuhuu
Mesaje: 475
Membru din: Mie Ian 21, 2015 14:16
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Re: HERMES PERIS Editia de Toamna 2019 30 sept-3 oct

Mesaj de yuuhuu » Joi Iul 18, 2019 11:20

Eu la individual nu particip
Cu stima

Sent from my SM-G973F using Tapatalk


Prioteasa george
Mesaje: 11
Membru din: Vin Dec 22, 2017 10:39
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: HERMES PERIS Editia de Toamna 2019 29 sept-2 oct

Mesaj de Prioteasa george » Dum Iul 21, 2019 8:45

Pana la urma care este data exactă a concursului?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “COMPETITII”