Cupa Iernii / Doripesco-Brasov 31 oct-3 Noiembrie (joi-duminica)

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, Eduard Vrabie, Matei Marin

Avatar utilizator
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1708
Membru din: Mie Dec 06, 2006 12:44
Puncte: 0
Localitate: Bucharest

Cupa Iernii / Doripesco-Brasov 31 oct-3 Noiembrie (joi-duminica)

Mesaj de George-Alexandru »

Cupa IERNII /Doripesco -""ULTIMA CONFRUNTARE"" !!

Organizator 4Carp cu sprijinul administratiei Doripesco
Data - 31 Octombrie -3 Noiembrie 2019 (Joi -Duminica /72 ore )
Locuri disponibile 24
TAXA INSCRIERE 2400 ron
Echipe de 3- 4 pescari

Sectorizare pe 3(in caz de nevoie 4 ) sectoare ,punctajul cel mai mic OBTINUT DIN CELE 2 CLASAMENTE este castigatorul premiului la general . (pot merge la general mai multe echipe de pe acelas sector )
Punctaj cantitate / calitate din 10 pesti (in caz de egalitate de puncte , CANTITATEA castiga .

Pentru o cat mai buna sectorizare ,organizatorul poate lua decizia sa infinteze 4 sectoare a cate 6 standuri .

Sector 1 -
Sector 2 -
Sector 3 –
Sector 4-daca e necesar

Sectorizarea se face cu 7 zile de inceperea competitiei si se va anunta pe acest anunt de concurs .


Locul 1.- 20.000 ron-4cupe
Locul 2 -12.500 ron-4cupe
Locul 3.- 7..500 ron-4cupe
Captura competiției -4 cupe ( se cumuleaza )


Regulament FIPS -CIPS


1-Se pescuieste cu maxim 4 lansete la apa şi maxim 2 lansete la apa folosite pentru markere. Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa.
2. Pescuitul se face cu un singur carlig pe montura. Este obligatorie folosirea monturilor care sa permita eliberarea de plumb in caz de ruptura.
3. Se poate pescui doar cu plumb. Este interzisa folosirea momitorului sau a plumbului pentru pasta.
4. Pentru protejarea capturilor, este obligatorie momeala pe fir de par.
5. Se pescuieste si se nadeste doar in fata standului, locul pescuit se poate baliza cu markere (chiar si luminoase). Lanseurile spre stanga sau spre dreapta, nu vor depasi directia liniei de delimitare a zonei de pescuit.
6. Concurentul care este prins in drill la terminarea concursului, mai are la dispozitie inca 15 minute pentru scoterea capturii, daca drillul a inceput inainte de semnalul de final al concursului. Echipa trebuie sa anunte imediat arbitrii si un vecin de stand daca au peste in drill la semnalul de final al concursului, altfel pestele nu puncteaza.
7. Lungimea maxima a inaintasului folosit nu va depasi 9 m.
8. Toate capturile se elibereaza, cu grija, dupa cantarire, de catre arbitru.
9. Este interzisa folosirea oricarui fel de sonar, ratusca, barca de nadit sau orice alte mijloace care nu sunt acceptate si tratate de acest regulament.
10. Este interzisa iluminarea standului pe timpul noptii, cu exceptia luminii de cap si a luminii din cort.
11. Nu este permis focul deschis in cort.
12. In 5 minute de la semnalul de final al concursului, concurentii trebuie sa nu mai aiba lansete cu monturi in apa.

NADIRE

13. Nadirea si lansarea se desfasoara numai de pe mal.
14. Nu se poate folosi momeala vie. Pentru nadire este permisa folosirea mixurilor, semintelor, boilies-urilor si peletelor!
15. Bulgarii de mixuri, preparati folosind ingredientele de mai sus, trebuie sa nu depaseasca 60 mm in diametru.
16. Este permisa numai nadirea manuala. Se poate folosi doar bastonul de nadire (cobra), cupa de nadire, catapulta, lopata de nadire, spomb-ul sau racheta de nadire, precum si accesoriile PVA solubile (fir, sac sau banda).
17. Saculetii solubili, racheta de nadire sau spombul nu trebuie sa aiba diametrul mai mare de 60 mm. Pasta pe plumb este interzisa.
18. Este permisa nadirea grea (cu racheta de nadire, spomb, catapulta, lopata sau cupa de nadire, etc) intre orele 9:00: si 17:00
19. Este interzisa nadirea in standurile invecinate.
20. Se admite nadirea cu seminte dar doar daca acestea sunt cel putin fierte..
-Prastia de mana cu bulgari de maxim 35 mm nu se considera nadire grea .

REGULI DE CONCURS

21. Accesul vizitatorilor este permis doar intre orele 08:00 - 17:00.
22. Concurentii au voie sa paraseasca standul, doar pe timpul zilei. Pe timpul noptii concurentii pot parasi standul cu lanterna de frunte aprinsa si doar pentru necesitati fiziologice sau la solicitarea arbitrilor, pentru a fi martori la cantariri efectuate la standurile vecine. Pe timpul noptii concurentii pot parasi ferma cu masina doar in caz de urgente si numai cu acordul managerului de serviciu al fermei si cu instiintarea arbitrilor. In timpul concursului doar arbitrii pot circula cu masina in perimetrul Baltii 4.
23. Concurentii sunt obligati sa pescuiasca in liniste. Este interzisa folosirea aparatelor audio, cu un volum care poate fi receptionat si in standul vecin.
24. Concurentii sunt obligati sa se comporte civilizat si respectuos fata de vecinii de stand, fata de concurenti si de arbitri.
25. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie tip cadita pe picioare (cradle), a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare obligatorii (minim 15) si a spray-ului dezinfectant. Daca vreunul din aceste obiecte lipseste, echipa va putea incepe pescuitul in momentul remedierii situatiel. Se pot retine maxim 3 pesti intr-un sac de pastrare, daca pestii au greutatea individuala mai mica de 4 kg. (un sac nu va depasi in niciun caz 14 kg)
26. In cazul in care apar neintelegeri intre doua echipe vecine, referitoare la zona de pescuit, nadire sau orice alt subiect divergent, decizia finala se ia de catre arbitru.
27. Concurentii sunt obligati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final. Arbitrii au obligatia, sa verifice acest lucru si sa sanctioneze nerespectarea lui, inainte de afisarea clasamentului final.

CANTARIREA

28. Se puncteaza urmatoarele specii: crapul comun, oglinda, ten (amur), cu greutate de minim 1 kg.
29. Este interzis sa se retina pestii care nu fac parte din specii punctabile, cu exceptia obtinerii acordului propietarului sau organizatorului. De asemenea nu se vor retine pestii vizibil mai mici de 1 kg.
30. Este interzis sa se prezinte la cantarire capturi neviabile. Capturile in pericol, sunt anuntate imediat arbitrilor, iar acestia vor lua decizia daca se va cantari suplimentar sau nu.
31. Daca o echipa prezinta la cantarire un crap ranit grav, din vina acestora, captura nu se puncteaza iar echipa va fi sanctionata.
32. Este strict interzis sa se retina sau sa se transporte pesti punctabili sau nu, in alte scopuri decat cantarirea
34. Pescarii pot solicita cantarire suplimentara in cazul unui peste mai mare de 13 kg (ziua) sau 15 kg (noaptea) - daca pestele in cauza nu are cel putin 13, respectiv 15 kg, va fi repus in sac si va fi cantarit la urmatoarea cantarire oficiala. Intre orele 18 si 7 este considerata noapte. Cantaririle suplimentare se fac in ordinea solicitarii acestora. Cu 30 de minute inainte de cantaririle oficiale si cu 1 ora inainte de finalul concursului nu se mai efectueaza cantariri suplimentare. Se pot cere cantariri suplimentare la 25 pesti
35. Cantaririle se fac dupa programul de cantariri stabilit de organizator si arbitri. Programul de cantariri va fi anuntat de catre organizator, la sedinta tehnica.
36. Fiecare cantarire la o echipa, se trece in fisa de arbitraj si se semneaza de catre arbitru si un concurent din echipa plus OBLIGATORIU un martor din alta echipa
37. Este obligatorie pastrarea capturilor in conditii cat mai bune. Se pastreaza un singur peste intr-un singur sac, (cu exceptia pestilor pana in 4 kg). Pestii se vor pastra fara lest, pietre sau alte obiecte puse in sac. La cantarire, concurentii vor depune pestii cu grija in salteaua de cantarire, asezata pe salteaua de receptie.
38. La efectuarea cantaririlor se vor prezenta toti pestii capturati pana in acel moment. Se interzice retinerea capturilor pentru a fi cantarite la cantarele ulterioare.
39. Concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatilor de pescuit in timpul cantaririlor.
40. Cantarirea se face cu acelasi tip de cantar pentru toate standurile.
41. Daca intervin alte probleme care nu sunt tratate in acest regulament, decizia se va lua de catre o comisie formata din: un reprezentant al organizatorilor si seful echipei de arbitri. Solutia se da in decurs de o ora de la semnalarea problemei. Orice contestatie se va face in scris si va trebui insotita de o garantie de 100 lei. In cazul in care contestatia se dovedeste a fi indreptatita, garantia va fi returnata.
42. Orice incercare de fraudare a rezultatelor sau a cantaririlor se va sanctiona cu eliminare directa din concurs.

SANCTIUNI:
Se sanctioneaza cu AVERTISMENT nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 8, 10, 19, 21, 24, 25, 29, 30. Se sanctioneaza cu AVERTISMENT (si penalizare 50 kg) nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 5, 7, 12, 22, 23, 27, 31, 37.
Se sanctioneaza cu ELIMINARE din concurs nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte din prezentul regulament: 1, 2, 3, 4. 9, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 32, 38, 42, precum si cumularea a doua avertismente.
Premiile sunt valabile in cazul participării a 24 de echipe! NUMAI avansul garantează participarea in concurs si este in valoare de 1000 de ron .


Se poate achita in contul de mai jos sau la sediul 4CARP-Theodor Pallady 57

IBAN:RO40 RZBR 0000 0600 1223 4186
Titular -Kodmon George Alexandru
Raiffeisen Bank-sucursala Vergului
-cu mentiunea Taxa concurs

Telefon contact :0723878564
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Avatar utilizator
petre iulian
Pescar de competitie
Mesaje: 4396
Membru din: Mie Dec 13, 2006 10:23
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti / zona Pantelimon

Re: Cupa Iernii / Doripesco-Brasov 31 oct-3 Noiembrie (joi-duminica)

Mesaj de petre iulian »

1-Alex Istrate
Ultima oară modificat Mar Sep 10, 2019 17:28 de către petre iulian, modificat 1 dată în total.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Avatar utilizator
petre iulian
Pescar de competitie
Mesaje: 4396
Membru din: Mie Dec 13, 2006 10:23
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti / zona Pantelimon

Re: Cupa Iernii / Doripesco-Brasov 31 oct-3 Noiembrie (joi-duminica)

Mesaj de petre iulian »

Clasamentul final de la editia de anul trecut din aceeas perioada...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Avatar utilizator
petre iulian
Pescar de competitie
Mesaje: 4396
Membru din: Mie Dec 13, 2006 10:23
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti / zona Pantelimon

Re: Cupa Iernii / Doripesco-Brasov 31 oct-3 Noiembrie (joi-duminica)

Mesaj de petre iulian »

-Fratila (Fefe )
-Ionut Voicu
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

bontas mitica
Mesaje: 75
Membru din: Mar Noi 05, 2013 9:54

Re: Cupa Iernii / Doripesco-Brasov 31 oct-3 Noiembrie (joi-duminica)

Mesaj de bontas mitica »

Bontas Mitică

Calin Harangus
Mesaje: 26
Membru din: Mar Iul 10, 2018 7:56

Re: Cupa Iernii / Doripesco-Brasov 31 oct-3 Noiembrie (joi-duminica)

Mesaj de Calin Harangus »

Mivado

Avatar utilizator
Dan Sumy
Mesaje: 35
Membru din: Dum Noi 05, 2017 16:10
Puncte: 0
Localitate: Bacau

Re: Cupa Iernii / Doripesco-Brasov 31 oct-3 Noiembrie (joi-duminica)

Mesaj de Dan Sumy »

Mikado Team

Avatar utilizator
petre iulian
Pescar de competitie
Mesaje: 4396
Membru din: Mie Dec 13, 2006 10:23
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti / zona Pantelimon

Re: Cupa Iernii / Doripesco-Brasov 31 oct-3 Noiembrie (joi-duminica)

Mesaj de petre iulian »

'-Carp Zone -Maxx
- Chira Carp Team
-Green Lake
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Avatar utilizator
petre iulian
Pescar de competitie
Mesaje: 4396
Membru din: Mie Dec 13, 2006 10:23
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti / zona Pantelimon

Re: Cupa Iernii / Doripesco-Brasov 31 oct-3 Noiembrie (joi-duminica)

Mesaj de petre iulian »

Chira Carp Team -Achitat
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Avatar utilizator
vasile lechintan
Mesaje: 10
Membru din: Joi Iun 08, 2017 19:19
Puncte: 0
Localitate: BISTRITA

Re: Cupa Iernii / Doripesco-Brasov 31 oct-3 Noiembrie (joi-duminica)

Mesaj de vasile lechintan »

MIVADO - Micu Ioan

Trimis de pe al meu SNE-LX1 folosind Tapatalk


senzor planet

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”