Merita oare atitea concursuri ?

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Merita oare atitea concursuri ?

Mesaj de Val »

Ca unul care stiu de ceva vreme istoria competitiei la crap in Romania - sub orice forma ; vin si pun o intrebare . Merita oare atita presiune pe baltile noastre bune ? Iau exemplul Sarulestiului , care ca o balta european gestionata - anunta maxim 2 -3 concursuri pe an .
Ce facem cu restul care practic la 10 zile sustin un concurs ? Mai am eu vointa , ca abonat sa pescuiesc peste 4-5 chintale de nada aruncate in balta si la peste 6-10 tone de pesti zapactiti si pusi pe saltea in 72-106 ore ? Mai merita efortul de a-mi stabili o strategie proprie , generata de calitatea de abonat sau de platitor , sau mergi cu valul si intrebi cu ce a pescuit echipa care la concursul de abia incheiat a pescuit pe locul tau ??? Misto ar fi sa-ti dea si nada lor ......
Este o problema ...eu unul cred ca stricam baltile , dar pina la urma cine sunt eu sa ma ridic impotriva organizatorilor de concursuri .......pe mana cu proprietarii de balti ...
Vorbeam cu Adi Dulau astzi si imi spunea ca din aprilie nua mai iesit la peste , e plecat in Belgia cu serviciul - dar mi-a spus ca are citeva zile libere si ma roaga sa aranjez o iesire undeva sa nu stie nici dracu si sa fie balta fara concursuri ...... Poate asta ajuta la intelegerea intrebarii mele ....
Si asta o spune cineva ca mine care e la zi cu abonamnetul pe Tincabesti , dar nu a fost nici macar 1 zi la pescuit acolo ......, pentru ca saptaminile fara concurs sunt rare si pina acum nu m-am reglat cu programul ...

Doeat
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Merita oare atitea concursuri ?

Mesaj de Doeat »

se poate pescui la crap si prin vestul tarii sau unpic mai departe pentru bucuresteni, in Ungaria :wink: sunt pescari care prefera concursurile si sunt tentati de mirajul primiilor si asta majoritatea din acea zona, in concluzie si locatiile sunt suprasolicitate de asemenea evenimente. Asta e,tre sa te reorientezi spre alte zone daca vrei liniste ...no offence
Roland K.
KRap-Baits RO

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

val
dupa parerea mea, vlad parfene isi face singur rau cu atatea concursuri pe balta lui. (din mai multe puncte de vedere, de la cele expuse de tine pana la demonetizarea ideii de concurs, daca vrei)

bref
merita oare atatea concursuri?
eu zic
nu merita.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@val

poate ar fi mai indicat sa-l suni direct pe vlad, nu sa o iei pe ocolite.....

ps plus ca nu inteleg de ce este problema ta, mai ales ca stai plecat in strainatate non stop !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Vladut

nu iau nimic pe ocolite , propun un subiect de discutie pe un forum public ca sa vad si parerea altor pescari . Atita tot .

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Val ,
Partial ai dreptate dar tinand cont ca in anul 2010 concursurie se desfasoara de luni pana vineri le ramane timp si abonatilor pentru pescuit .Printre participanti la concursuri foarte multi au abonament . O balta in timpul concursului este o balta pazita si hranita . Prietenul Dulau daca doreste un pescuit linistitor nu cred ca ar fi recomandat Tancabestiul ! Tancabestiul pentru pescari este ceva asemanator cum un om din provincie pleaca in concediul pentru gasirea linisti in Bucuresti . Strategia de pescuit cred ca trebuie sa fie bazata pe maiestria pescarului pe care o pomeneai in timpul desfasurari C.N.

Draga FRATE esti deranjat de numarul mare de concursuri ori pe numarul organizatorilor ?

Fir intins !!!

sandu marian

Mesaj de sandu marian »

Poti sa incearci Tibrinu mare...
fire intinse, dar si relaxare.... :wink:

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

Val :

raspuns din punct de vedere al unui pescar sportiv/abonat la tancabesti : nu ,cu cat mai putine concursuri cu atat mai bine :(
raspuns dpdv al unui organizator/patron de balta : da ,cu cat mai multe cu atat mai bine , cu atat mai profitabil :wink:

ps: dpdv organizator/patron de balta intrebare ta suna cam asa : e mai bine sa castigi mai putini sau mai multi bani :)
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Problema cea mai mare este ca foarte multa lume NU intelege din pacate ca administrarea unei balti e un business si nu o activitate recreativa sau facatoare de bine la unu sau la altul.
Atata timp cat se intelege ideea cu business-ul totul e perfect plus ca nu te obliga nimeni sa iei un abonament undeva unde nu poti sa pescuiesti atunci cand vrei/poti.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

tocmai a plecat plaurul de la dinamo si a intrerupt un concurs.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”