TURNEUL TCM FISHING 2023 CENUSARU

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
TCM fishing team
Mesaje: 3
Membru din: Mar Iul 23, 2019 14:46

TURNEUL TCM FISHING 2023 CENUSARU

Mesaj de TCM fishing team »

TURNEUL TCM FISHING 2023
CENUSARU


Oraganizare :
ETAPELE DE CALIFICARE
ETAPA 1 31 MARTIE – 2 APRILIE
ETAPA 2 23 – 25 IUNIE
ETAPA 3 1 – 3 SEPTEMBRIE

7 SECTOARE A CATE 3 ECHIPE , FIECARE SECTOR VA DA O ECHIPA IN FINALA
Se vor face doua clasamente unul bazat pe calitate si unul pe cantitate, cel mai mic punctaj PE SECTOR SE CALIFICA IN FINALA iar in caz de egalitate departajarea o va face CANTITATEA.
Puncteaza in clasament crapul romanesc, crapul oglinda si amurul indiferent de greutate.
La inceputul concursului se vor face doua extrageri. Una pentru alegerea ordinii de extragere, a doua pentru stabilirea standului.

FINALA
28 SEPTEMBRIE - 1 OCTOMBRIE
4 SECTOARE , SECTOR A 5 ECHIPE
SECTOR B 6 ECHIPE
SECTOR C 5 ECHIPE
SECTOR D 5 ECHIPE
IN FINALA CEL MAI MIC PUNCTAJ PE BALTA IA PODIUM
In caz de egalitate departajarea o face CANTITATEA.
CLASAMENTUL VA FI CU 8 PESTI LA CALITATE PE TOATE SECTOARELE

TAXA DE INSCRIERE 3600 LEI

PREMII
LOCUL 1 70000 LEI +CUPE
LOCUL 2 40000 LEI+CUPE
LOCUL 3 30000 LEI+CUPE
LOCUL 4 10000 LEI+CUPE
CAPTURA COMPETITIEI 5000 LEI (CUMULEAZA)

SPONSORII CONCURSULUI VOR DECIDE PE CINE PREMIAZA

Premiile sunt valabile pentru 3X21 concurenti.
Pentru o departajare cat mai corecta si echitabila a sectoarelor, sectorizarea se va face in saptamana etapei respectiv a finalei de catre organizator tinand cont de clasamentele concursurilor desfasurate pana la data concursului’.
Rezervarea locului in concurs se face prin achitarea avansului de 1000 lei, care se considera inscriere in concurs, de asemenea diferenta se va achita pe balta.
Concurentul care a achitat avansul si doreste sa se retraga, trebuie sa-si vanda locul, in caz contrar, avansul achitat va intra in fondul de premiere.
Avansul se poate achita si prin virament Bancar ( contul bancar se va comunica prin telefon ) sau Revolut. Plata avansului (1000 lei) garanteaza participarea.

Persoane de contact
ROBERT 0773 798 378
TUDOR 0773 986 054



REGULAMENT OFICIAL:
1. Pescuit lansat, echipa din 3 pescari, exclusiv la boilies, cu maxim 4 lansete in apa, cu fir minim admis 0.25 mm (un singur carlig la fiecare) . Pentru montura elicopter NU ESTE ADMIS FIRUL INAINTAS. (AVERTISMENT)
Concurentii isi vor putea monta ce numar de lansete vor dori, dar se va putea pescui doar cu un numar de 4 lansete simultan, de fiecare echipa. Lansetele de rezerva se vor amplasa vertical sau orientate in directie opusa apei cu ajutorul unor suporti de lansete.
Masurarea distantei prin lansare si clipsarea lansetelor (inclusiv cele de rezerva), cu sau fara montura, se va face in timpul concursului, fara a depasi numarul maxim de lansete in apa. ( ELIMINARE)
2. Este interzisa nada vie . ( ELIMINARE)
3. Puncteaza in clasament crapul romanesc, crapul oglinda si amurul indiferent de greutate. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba un concurent este 20.
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (AVERTISMENT) + achitarea contravalorii pestelui, in cazul unei noi abateri, Eliminare si achitarea contravalorii pestelui.
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal. Concurentii sunt obligati sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar official. ( AVERTISMENT)
6. Obligatoriu – Sling pentru pastrarea capturilor de EXTRA CANTAR Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac (model mare, din panza moale). Udarea saltelelor si a sacilor de pastrare este obligatorie inainte de depozitarea pestelui pe/in acestea. Minciogul triunghi OBLIGATORIU pentru pestii de peste 8 kg (AVERTISMENT)
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.
Organizatorul si arbitrii au dreptul de a verifica monturile in orice moment, pe tot parcursul concursului.
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori (inclusiv firmele de catering),ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la ora 21.00 si doar pe jos.
Vizitatorii nu vor desfasura, sub nici o forma, activitati legate de pescuit, in caz contrar, echipa va fi eliminat din concurs. (ELIMINARE)
9. Concurentii au voie sa paraseasca standul pe timpul zilei in limita bunului simt, nune plimbam ca la GARA DE NORD. Pentru o baterie , o butelie ,etc.
Pe timpul noptii (dupa ora 21) concurentii pot parasi standul cu lanterna de frunte aprinsa si doar pentru necesitati fiziologice sau la solicitarea arbitrilor, pentru a fi martori la cantariri efectuate la standurile vecine. Pe toata durata concursului nicio masina nu are voie sa paraseasca balta fara sa anunte arbitri sau administratia, daca se intoarce masina ramane la capat de balta ( AVERTISMENT)
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit.( ELIMINARE)
12. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap si lampa de masa cu leduri. Rulota poate fi considerata “cort”.( AVERTISMENT)
13. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.( AVERTISMENT)
15. Echipa complete ptr concurs va fi comunicata organizatorului, pana la prima tragere la sorti.
16. Nadirea se va face doar cu bastoanul de nadit si doar cu boilies…diametrul acestora nu trebuie sa depaseasca 30 mm.( ELIMINARE)
17. Se poate pescui doar cu plumb fix, pierdut sau in–line. ( ELIMINARE)
18. Se nadeste si se pescuieste doar cu boilies (tare, solubil).
Este permis doar meltex-ul Orice altceva este folosit ( ELIMINARE)
19.Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.( AVERTISMENT)
20.Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecini putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor.( AVERTISMENT)
21.Este interzis ajutorul reciproc intre echipe (vecini de stand si vizitatori) in toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill, scoaterea pestelui). Cu exceptia…folosirii minciocului de la vecin, atunci cand pestele este scos din standurile alaturate. Schimbul de pești între concurenți aduce imediat ELIMINAREA concurentilor ! Orice incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator sau brigada de arbitrii.( ELIMINARE)
22. Daca o echipa inteapa un peste la finalul concursului, are 15 min la dispozitie sa-l scoata si trebuie sa anunte OBLIGATORIU, un vecin de stand sau arbitrii , altfel pestele nu se va puncta .
ARBITRAJ
Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 08:00 si seara incepand cu ora 18:00.
Este indicat sa aveti la dvs. un cantar mecanic sau digital ptr. a cantari capturile inainte de a solicita un extra-cantar
La toate aceste cantariri un vecin de stand este obligat sa participe.
Ordinea de efectuare a cantaririlor suplimentare (EXTRA) este ordinea in care au fost solicitate (postate pe grup) catre arbitrul sef.
Extra cantar ziua se face cu crap de peste 12 kg si noaptea cu crap peste 15 kg, tenul si ziua si noaptea peste 8 kg
Cu 60 de minute inainte de cantarul oficial sau de finalul concursului nu se mai efectueaza cantariri suplimentare..
.Cantarirea se face cu acelasi tip de cantar pentru toate standurile. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa se autosesiseze cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit cel care ia decizia finala este arbitrul sef (sau organizatorul), care va hotari locul amplasarii markerului .
Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal doar in scris (la contestatiile scrise sunt acceptate probele video-foto) in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, concurentul primeste garantia inapoi.
ATENTIONARE
1. Inscrierea in concurs reprezinta o acceptare implicita a prezentului regulament. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie,model cu picioare, a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare OBLIGATORIU CU PLUTE, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
2.Retragerea (părăsirea) concursului (nejustificat) ) va atrage dupa sine, refuzul inscrierii in competitiile viitoare
3. In cazul oricaror probleme aparute in timpul concursului, ptr. care nu exista prevederi exprese in regulament, decizia finala o are organizatorul. (sau arbitrul sef).
Organizatorul isi va rezerva dreptul de a refuza inscrierea unei echipe in concurs.
Asistenţa medicală se face prin grija fiecărei echipe.
NOTIFICARE : Pe toata durata concursului, responsabil cu mentinerea apei la nivelul optim ptr. concurs, revine exclusiv, administratiei Balta Cenusaru.
Organizatorul si administratia baltii sunt exonerati de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente (inclusiv cele medicale) si a urmarilor generate de consumul de alcool sau de neatentia concurentilor si a vizitatorilor, pe toata perioada desfasurarii concursului.

CITITI REGULAMENTUL CU MARE ATENTIE
VA DORIM FIR INTINS!

Avatar utilizator
Dorel Oprea
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 2416
Membru din: Joi Mar 03, 2016 12:16

Re: TURNEUL TCM FISHING 2023 CENUSARU

Mesaj de Dorel Oprea »

ORGANIZARE
ETAPA -I - 21-23 / 2023 -APRILIE
ETAPA -II- 23-25 /2023- IUNIE
ETAPA -III - 31-03 /2023- SEPTEMBRIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”