Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Din pacate sunteti cam singurii care au inteles principiul unui astfel de targ.dar sa vinzi la targ mai scump decat la magazin mi se pare ......Vladut Mateianu scrie:Din punctul nostru de vedere , DA !In rest nu stiu, la targul Superpescar au fost si firme care aveau preturi mai mari decat in magazine.....
![]()
Oricum, la ce promovare are (Protv, Libertatea) se pare ca va fi un mare succes !
iar in magazine pretul este cu mult mai mare decat ar trebuii sa fie intr-o piata cu un adaos comercial decent si civilizat. Spre exemplu : am cumparat din Italia, mulinete BBLC cu 30Euro(20%) mai putin decat pretul cel mai mic de la noi. Si cred ca au si ei un 25-30% adaos!Din punctul nostru de vedere , DA ! In rest nu stiu, la targul Superpescar au fost si firme care aveau preturi mai mari decat in magazine.....
Oricum, la ce promovare are (Protv, Libertatea) se pare ca va fi un mare succes !
Din punctul nostru de vedere , DA !In rest nu stiu, la targul Superpescar au fost si firme care aveau preturi mai mari decat in magazine.....
![]()
la noi, ca la romani, nu in totalitate adevarat. Nu chiar la ORICARE 2 PRODUSE, asta am constat Sambata la Targul SUPERPESCAR. Am ramas usor dezamagit, mai ales de atitudinea celui care vindea, avea frate o scarba-n gat cand l-am intrebat de al treilea produs k m-a facut sa-mi iau jucariile si sa plec mai departe.3=2
La oricare 2 produse cumparate primesti al treilea gratuit
Eu am fost in prima zi de expo si am fost tratat conform ofertei si chiar civilizat!SENZOR PLANET scrie:oferta este in felul urmator: la oricare produse de acelasi fel, primesti un al treilea gratuit. ( de acelasi fel). s-au facut exceptii insa si s-au vandut si produse "de acelasi fel = de acelasi pret". multe persoane au incercat sa isi aleaga 2 produse diferite si un al treilea cu valoare mai mare decat primele 2. acest lucru nu este posibil.
cat despre felul in care ai fost tratat imi pare rau sa aud asta si te rog daca poti sa-mi dai un mesaj privat cu persoana (de la noi) care a fost in aceasta situatie.
merci
Preturi ca la magazin,marfa putinacalin2002 scrie:Ca sa incheiem subiectul asta:
Poate ca scarba-n gat e prea dur, dar atitudinea era de genul, oricum se vinde chiar si cu un client in plus sau minus. Daca m-am inselat i-mi cer scuze, oricum am trecut peste.
Pentru a nu exista confuzii, corect era ca pe posterul promotional sa fie scris:
La oricare 2 produse identice cumparate, primesti al treilea gratuit.
Pentru ca sunt convins, ca au existat si RUMANI care au cumparat 2 cutiutze la 12lei/buc. si au vrut MOCA o galeata de 3kg.-solubile 1016, PESCA,...(199-249lei/buc.).