TotalFishing pe forumul Crapmania

Moderator: danr

Încuiat
briche
Puncte: 0

Re: TotalFishing pe forumul Crapmania

Mesaj de briche »

Buna ziua! Avertizori Jrc Dsi Radar, set de 3+1 o sa mai primiri in urmatoarele 2-3 saptamani cumva? Daca nu sa mi comand din alta tara, nicaieri in tara nu sunt pe stoc.

danr

Mesaj de danr »

da vin in cateva zile, avem unul pe drum
daca il doriti sunati va rog la magazin si puneti comanda pe el, spuneti ca v-am spus eu ca este pe drum

briche

Mesaj de briche »

Buna ziua, am sunat in legatura cu avertizorii de la Jrc, colegul mi-a zis ca o sa ma contacteze in momentul in care ajung. Mixuri Cell si Active8 de la Mainline, impreuna cu activatorii, cand o sa mai primiti? Ma intereseaza cate 10 kg din fiecare, poate chiar sa aduceti la pungi de 10 kg. Eventual as putea face o comanda speciala?

danr

Mesaj de danr »

salut,
avertizorii au venit azi
se poate aduce de la mainline pe comanda, cam in 2-3 saptamani
tot la fel, sunati si dati codul la ce doriti
cred ca o sa trebuiasca si un mic avans, sacii aia de 10 kg sunt mai.... "speciali"

pilbak levente

Mesaj de pilbak levente »

conuri pentru pistol boilies sunt ceva sanse in viitorul apropiat?Nu pot incepe productia :wink:

briche

Mesaj de briche »

Mai speciali la ce va referiti? Sa imi ziceti de pe ce site sa va dau coduri de produse? Preturile pentru pungile de 1 kg sunt cele de acum de pe totalfishing de pe site? Nu este problema de avans, dau cat trebuie daca imi aduceti tot ce am nevoie...

Andrei Costache

Mesaj de Andrei Costache »

Husele de lansete Shimano Padded Rod Sleeve de 13" cand vin?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Mugurel A.

Mesaj de Mugurel A. »

pilbak levente scrie:conuri pentru pistol boilies sunt ceva sanse in viitorul apropiat?Nu pot incepe productia :wink:
Saptamana aceasta primim marfa si daca importatorul le mai are pe stoc vor fi disponibile in 2-3 zile
Total Fishing

Mugurel A.

Re:

Mesaj de Mugurel A. »

andrei18 scrie:Husele de lansete Shimano Padded Rod Sleeve de 13" cand vin?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Bagajeria Shimano este comandata insa nu va putem oferi o data exacta . In principiu 2-3 saptamani . Folositi optiunea ALERTA STOC de pe site pentru a fi informat in timp util .
Total Fishing

Mugurel A.

Mesaj de Mugurel A. »

briche scrie:Mai speciali la ce va referiti? Sa imi ziceti de pe ce site sa va dau coduri de produse? Preturile pentru pungile de 1 kg sunt cele de acum de pe totalfishing de pe site? Nu este problema de avans, dau cat trebuie daca imi aduceti tot ce am nevoie...
Buna ziua ,
Ne puteti trimite comanda pe mail cu ceea ce va interseaza folosind denumirea exacta a produselor . Mix-urile la 1 kg de pe site sint in promotie fiind o lichidare de stoc .Dupa ce plasati comanda , va comunicam preturile si avansul de care este nevoie .
Total Fishing

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “TOTAL FISHING”