TotalFishing pe forumul Crapmania

Moderator: danr

Încuiat
mihai florescu
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: TotalFishing pe forumul Crapmania

Mesaj de mihai florescu »

shahjaban scrie:buna ziua ,
puteti aduce la comanda winterskin-ul de la cortul ANACONDA datewMST 10000 ARABESQUE ??
si daca DA cat ar costa ?? multumesc....
La urmatoarea comanda putem incerca sa aducem winterskin-ul. Va rugam sa ne comunicati prin MP datele de contact.
Va multumim.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Salutare
Ce lansete de 3m, 3lbs aveti sau puteti aduce?

mihai florescu
pescar de competitie

Albert scrie:Salutare
Putem incerca sa va aducem Fox Warrior S 3,3 m si 3 lbs sau Anaconda Xcovery III 3 m si 3 lbs.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

miki scrie:
Albert scrie:Salutare
Putem incerca sa va aducem Fox Warrior S 3,3 m si 3 lbs sau Anaconda Xcovery III 3 m si 3 lbs.
La ce bani Fox-ul? Si in cat timp?
Prologic, Shimano sau Prowess cu aceleasi caracteristici?

Mersi.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Salut,

Lanseta Fox Warrior S 3.3 & 3lb este la pretul de 343 lei, iar cea de la Anaconda este costa 312 lei.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Claudiu Garlea scrie:Salut,

Lanseta Fox Warrior S 3.3 & 3lb
3.3m? ;) Dai un link de pe site-ul producatorului unde sa apara aceasta optiune? Sau de pe orice site din lumea asta? :lol:
O aveti pe stoc? Daca nu...raspunde, te rog, la toata intrebarea: in cat timp o puteti aduce? :)
Si mai era o intrebare: puteti aduce lansete cu aceleasi caracteristici de la Shimano, Prologic, Prowess? Model/Pret/ timp de livrare?
Inainte de-a scrie incercati, va rog, sa citit tot si sa raspundeti in consecinta. Nu de alta dar va stiam oameni seriosi :)
Plus ca are balta peste si cine stie cand apare cineva mai profesionist si va fura un potential client.

Asta daca va intereseaza :)

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Salut, imi cer scuze in numele meu si al colegului, pentru ca nu ti-am raspuns in totalitate la intrebare.

Produsul pe care ti l-a recomandat colegu' meu miki, are in catalog codul CRD199. Iar urmatorul transport ar trebui sa ajunga la noi in 3-4 saptamani.

http://www.foxint.com/catalogues-produc ... oduct=2295

Din gama Shimano si Prologic, doar ce se gaseste in stocul furnizorului nostru (acestea sunt listate pe site-ul magazinului), iar pentru moment nu mai colaboram cu importatorul produselor Prowess.

Inca odata, imi cer scuze!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Ok. Produsul cu acel cod are 10ft adeca 3m nu 11ft cum zicea colegu'. Nu-i problema pt mine. Mi-e doar ca al doilea pescar din ROmania, oricare ar fi ala, care apreciaza o lanseta de 11ft sa nu sara cu banu' crezand ca exista asa ceva. Primul sunt eu si stiam exact ce cod are produsul pe care mi l-a recomandat :lol:
Deci intr-o luna s-ar putea sa ajunga import Fox. Cam tarziu. Cam nesigur :)
Cum se procedeaza daa vreau sa am un produs in acel import, indiferent de el? Tre' platiti inainte? Cu cat inainte? Ce procent din eventuala comanda?
Sau pur si simplu spun aici, se aduce si vad eu daca mai cumpar sau nu produsul solicitat?

Ca sugestie, ati putea face o sectiune pe site unde sa explicati cum merge asta cu comandatul produselor pe care nu le aveti pe stoc in functie de importator,distribuitor si alti -ori care, cica, reprezinta interesele marilor firme de echipament de pescuit.

mihai florescu
pescar de competitie

Albert scrie:Ok. Produsul cu acel cod are 10ft adeca 3m nu 11ft cum zicea colegu'. Nu-i problema pt mine. Mi-e doar ca al doilea pescar din ROmania, oricare ar fi ala, care apreciaza o lanseta de 11ft sa nu sara cu banu' crezand ca exista asa ceva. Primul sunt eu si stiam exact ce cod are produsul pe care mi l-a recomandat :lol:
Deci intr-o luna s-ar putea sa ajunga import Fox. Cam tarziu. Cam nesigur :)
Cum se procedeaza daa vreau sa am un produs in acel import, indiferent de el? Tre' platiti inainte? Cu cat inainte? Ce procent din eventuala comanda?
Sau pur si simplu spun aici, se aduce si vad eu daca mai cumpar sau nu produsul solicitat?

Ca sugestie, ati putea face o sectiune pe site unde sa explicati cum merge asta cu comandatul produselor pe care nu le aveti pe stoc in functie de importator,distribuitor si alti -ori care, cica, reprezinta interesele marilor firme de echipament de pescuit.

Pentru comanda va rugam sa ne comunicati datele de contact la adresa de email magazin@totalfishing.ro.

Va multumim.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Aha. Deci e secret :)
Am timp 3 saptamani, daca ma hotarasc va anunt.
Multumesc.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “TOTAL FISHING”