Moderator: danr
Multumim pentru atentionare ! O sa verificam pentru ca asfel de probleme sa nu mai apara . Cand mai veniti pe la magazin ma puteti cauta pentru a remedia problema . Va multumim pentru intelegere !mirceamrc28 scrie:atentie la produsele Mostiro!din plicurile cu antitangle de forfac,lipseste cate o bucata!este a doua oara cand iau asa ceva si la fel,in loc de 10 buc, am gasit 9 buc!verificati plicurile inainte de a le trimite sau cineva chiar umbla si le descompleteaza....
Asa cum am raspuns si la mesajul privat, lanseta respectiva are status "la comanda 2-3 zile" ceea ce inseamna ca se poate aduce din stocul importatorului.yoogoofy scrie:Buna seara, am rugamintea sa-mi spuneti daca lanseta Shimano, cu maner de pluta, cod produs BMSPC123002 mai este pe stoc sau daca se mai poate comanda? Multumesc frumos!
Tocmai s-a rezolvat !zfcristian scrie:Buna ziua ,
Am o comanda(170975) din data de 18 la Dvs , nu contact telefonic, nu nimic , comanda in procesare ...............
Macar sa stiu sa comand din alta parte !
Buna ziuayoogoofy scrie:Buna seara, am rugamintea sa-mi spuneti daca lanseta Shimano, cu maner de pluta, cod produs BMSPC123002 mai este pe stoc sau daca se mai poate comanda? Multumesc frumos!
Multumesc frumos!Mugurel A. scrie:Buna ziuayoogoofy scrie:Buna seara, am rugamintea sa-mi spuneti daca lanseta Shimano, cu maner de pluta, cod produs BMSPC123002 mai este pe stoc sau daca se mai poate comanda? Multumesc frumos!
Din pacate lanseta nu se mai fabrica si nici pe stocul importatorului nu se mai afla momentan .