TotalFishing pe forumul Crapmania

Moderator: danr

Încuiat
atb333atb
Puncte: 0

Re: TotalFishing pe forumul Crapmania

Mesaj de atb333atb »

Buna ziua!
Ma pregateam sa cumpar un anaconda ground stick + un tronson extra de 1,5m dar vad ca s-a vandut ultima bucata. Oare cand o sa mai primiti.
O alta intrebare ar fi daca are gauri in primul tronson ca sa poata iesi apa si daca pluteste ansamblul in cazul in care se scapa accidental in apa. Multumesc anticipat!
Flaviu Zapartan. Virusat recent de pescuit.

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

atb333atb scrie:Buna ziua!
Ma pregateam sa cumpar un anaconda ground stick + un tronson extra de 1,5m dar vad ca s-a vandut ultima bucata. Oare cand o sa mai primiti.
O alta intrebare ar fi daca are gauri in primul tronson ca sa poata iesi apa si daca pluteste ansamblul in cazul in care se scapa accidental in apa. Multumesc anticipat!

Buna ziua

Comanda pentru Anaconda va fi lansata probabil saptamana viitoare si o sa primim produsele in 30 zile.
Da, primul tronson este prevazut cu gauri pentru evacuarea apei.

andrei22

Mesaj de andrei22 »

Salut,
Cand intra pe stoc produsul :http://www.totalfishing.ro/husa-lanseta ... 34204.html

Multumesc
DACIC CARP CLUB

mihai florescu
pescar de competitie

andrei22 scrie:Salut,
Cand intra pe stoc produsul :http://www.totalfishing.ro/husa-lanseta ... 34204.html

Multumesc

Buna ziua

Husa Carp Pro nu exista momentan in stocul importatorului.

andrei22

Mesaj de andrei22 »

Aveti idee cand vor fi din nou disponibile?
DACIC CARP CLUB

mihai florescu
pescar de competitie

andrei22 scrie:Aveti idee cand vor fi din nou disponibile?

Buna ziua

Nu stim cand primeste importatorul husele in stoc

shopy

Mesaj de shopy »

Buna ziua, am sunat ieri la magazin si am cerut detalii despre un produs (varf feeder Daiwa Aqualite) si anume ce diametru are la baza - mi s-a spus sa revin a doua zi, ceea ce am si facut, insa cu stupoare aflu ca nu stie nimeni! Daca e un produs original Daiwa dupa cum mi s-a spus, nu are niste specificatii? Trebuie sa cumpar la ghici?

mihai florescu
pescar de competitie

shopy scrie:Buna ziua, am sunat ieri la magazin si am cerut detalii despre un produs (varf feeder Daiwa Aqualite) si anume ce diametru are la baza - mi s-a spus sa revin a doua zi, ceea ce am si facut, insa cu stupoare aflu ca nu stie nimeni! Daca e un produs original Daiwa dupa cum mi s-a spus, nu are niste specificatii? Trebuie sa cumpar la ghici?

Buna ziua

Produsul despre care au fost solicitate detalii are status " La comanda 2-3 zile" ceea ce inseamna ca se aduce la comanda din stocul importatorului ofial. Descrierea care este postata pe magazin este furnizata de importator si corespunde cu descrierea facuta de producator pe pagina oficiala.
http://www.daiwa.de/dw/en/products_1/le ... rdrows2=10

http://www.daiwa.de/dw/en/products_1/le ... rdrows2=10

In cazul in care acest produs ar fi fost in stocul nostru am fi facut noi masuratoarea si am fi raspuns solicitarii dumneavoastra.

shopy

Mesaj de shopy »

Ok, atunci un potential cumparator ce face? Comanda, iar daca nu se potriveste returneaza? Si costurile de transport de doua ori cine le suporta in cazul asta? Lanseta mea este tot Daiwa, tot Aqualite, tot de 3,90 si tot CW 120 gr. Doar ca mai are in plus terminatia "pellet feeder". De aici nevoia de a afla diametrul la baza!

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Buna ziua,

Ne cerem scuze, dar din pacate este o confuzie plecata de la furnizor, iar produsul este listat la noi pe site ca fiind Aqualite Light, dar defapt acesta este Pellet Feeder. Pe magazin pentru acest model, exista cele doua varfuri de schimb (rosu / verde). Furnizorul a masurat baza unuia dintre varfuri, acesta are cu aproximatie 3.3mm.

Am discutat cu furnizorul, iar in curand denumirea produsului se va schimba:
http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... .11775.395

Daca sunteti din Bucuresti, pentru a inlatura orice dubiu, va rugam frumos sa treceti pe la magazin cu feeder-ul dumneavoastra sa verificam daca intr-adevar acestea se potrivesc. Noi astazi le vom comanda la furnizor, pentru ca maine sa le avem in magazin.

Imi puteti intr-un mesaj privat numele si numarul dumneavoastra de telefon, pentru a va putea contacta cand primim cele doua varfuri.

Va multumim frumos!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “TOTAL FISHING”