Buna ziuaThomas Cristian scrie:Buna dimineata ! Imi puteti spune un pret pt knobul ( sau fluturele ) de frana compatibil cu Shimano Ultegra ci4 ?
Va rugam sa ne comunicati un numar de telefon unde sa va putem contacta.
Va multumim.
Moderator: danr
Buna ziuaThomas Cristian scrie:Buna dimineata ! Imi puteti spune un pret pt knobul ( sau fluturele ) de frana compatibil cu Shimano Ultegra ci4 ?
Thomas Cristian scrie:Buna ziua ! Puteti aduce cumva aceasta cutie de la Wychwood ? Multumesc !
Wychwood Rig Box
Salut.mihai florescu scrie:Thomas Cristian scrie:Buna ziua ! Puteti aduce cumva aceasta cutie de la Wychwood ? Multumesc !
Wychwood Rig Box
Buna ziua
Cutia Wychwood Rig Box va fi diponibila la Totalfishing peste aproximativ 2 saptamani.
osc1or scrie:Salut.mihai florescu scrie:Thomas Cristian scrie:Buna ziua ! Puteti aduce cumva aceasta cutie de la Wychwood ? Multumesc !
Wychwood Rig Box
Buna ziua
Cutia Wychwood Rig Box va fi diponibila la Totalfishing peste aproximativ 2 saptamani.
La ce pret va fi disponibila?
Multumesc.
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Buna ziuastefmarin scrie:Exista o eroare pe site sau nu mai comercializati produse Fudo Hooks ?
Stocul de fire monofilament Sufix Ultra knot ( in special de 0.25) cam pe cand preconizati ca va intra in stoc?
Multumesc
Buna ziuafreespirit scrie:Setul de cuie Fox Platform S Peg cu pret redus de la 82 la 65 lei apare pe stoc pana in sarbatori la acelasi pret?