shopy scrie:Buna ziua, am lansat comanda pe 15, si am primit-o pe 18, ca niciodata pana acum! S-a schimbat ceva la Totalfishing?
Eu am lansat comanda astazi la ora 10.00 si la ora 16.00 am receptionat-o. Deci, din punctul meu de vedere, nu s-a schimbat nimic. Sunt seriosi in continuare!
Nici nu am afirmat ca ar fi cumva neseriosi, tocmai, si eu primeam de obicei daca nu in aceeasi zi, atunci in ziua urmatoare cu siguranta, de-aia am ramas surprins cand am primit comanda a treia zi! Sunt sigur ca a fost vreo eroare pe undeva, si voi continua sa comand de la ei cu siguranta!
Am inteles ca nu era un repros, dar am vrut sa verific.
Comanda s-a plasat luni 15 la pranz.
Fiind multe comenzi stranse peste weekend, colegii s-au ocupat de ea marti pe 16, iar lacul Cormoran ne-a sosit pe 17, fiind un produs disponibil la comanda ( 2-3 zile ), asa cum este mentionat si pe site.
Comanda dvs. s-a ambalat si expediat pe 17 seara, si v-a fost livrata prin curier rapid pe 18.
Produsele disponibile la comanda au mentiunea 2-3 zile, si dureaza putin pana se aduc.
Apoi mai intervine cel putin o zi intarziere de la expedierea prin firma de curierat, pana la livrare.
eu tocmai vroiam sa fac o comanda , 3 senzori atts underlit si statia deluxe, din discutiile anterioare am vazut ca cel albastru e cu probleme, doar unul sau toate de culoare albastra? am mai fost pe la voi acum 2 sapt, sunt din bv .....am cumparat rod pod fox horizon si geanta shimano. super magazin. banuiesc ca acesti senzori sunt ultimi iiesiti din gama gardner ca sunt opsedat de ultimul scos
Buna dimineata.
Am si eu o intrebare pentru dvs......ochelarii Shimano Tribal sunt recomandati pentru zile cu soare puternic sau innorate, ca nu gasesc mai multe detalii despre acest produs . Multumesc anticipat.
O zi buna.