Stai linistit ca nici n-a inceput CN si bateriile sunt aproape epuizate.Vladut Mateianu scrie:Pai nu mai inteleg nimic !Daca in zona iti poti incarca bateriile la maxim, atunci de ce nu mai avea baterie ?
![]()

Moderatori: gor965, Adi Forest
Stai linistit ca nici n-a inceput CN si bateriile sunt aproape epuizate.Vladut Mateianu scrie:Pai nu mai inteleg nimic !Daca in zona iti poti incarca bateriile la maxim, atunci de ce nu mai avea baterie ?
![]()
Chiar la intrarea in pastravarie e un spatiu ingradit pt campare. Taxa e modica, 5 sau 10 lei/zi de cortVladut Mateianu scrie:@doru, matei
La pastravarie ai voie sa campezi ? Ce alte variante mai sunt in zona unde sa poti campa ? Vreau cat mai salbatic, dar legal in acelasi timp....![]()
PS Am vazut ca este rezervatie si ca trebuie platita taxa de acces. Stiti ceva ?
Am vazut anunturi cu taxa de vizita si de campare dar n-am avut cui s-o platesc. Nu ne-a intrebat nimeni de scopul si durata vizitei.Vladut Mateianu scrie:Uite ce raspuns am primit eu de la Romsilva :
"In atentia Dl. Ing. Vladut Mateianu
Buna ziua,
In cadrul Parcului National Cheile Nerei-Beusnita R. A. exista
locuri in care este permis campatul respectiv Valea Bei-zona
Ochiul Bei si Canton Damian- zona Cheile Nerei .
Pentru locul de campare /amenjat Valea Bei - se plateste taxa de
campare padurarului titular de canton ( aproximativ 10 lei/cort )
iar pentru vizitarea ariei protejate se percepe o taxa de 5
lei/pers , taxa incasata la intrarile in parc de catre agentii
de teren .
Anexat va trimit o harta turistica cu principalele obiective si
trasee turistice din parc. Informatii suplimentare le gasiti pe
site-ul parcului :
http://www.cheilenerei-beusnita.ro
Va asteptam cu drag.
Resp. Paza-turism Th. Cipu Gheorghe Iancu
RNP ROMSILVA - Directia Silvica Resita"
Pastravaria este in aval de Ochil Beiului si cascadele Beusitei, la vreo 30-45 minute de mers. Accesul cu masina la izvor nu este permis. Au mai pus copii niste imagini pe google map.Vladut Mateianu scrie:Doru, Valea Bei(zona de campare) este in zona cu pastravaria ?