Am fost acolo de revelion (2013-2014) , ne-am simtit extraordinar ! mancare de nota 10, preturi decente si un administrator cum rar mai gasesti....
O sa revenim cu siguranta in vara, sunt multe trasee de facut in zona !

Moderatori: gor965, Adi Forest
Sa cad de pe scaun, nu altceva !oskar scrie:......Cu drag, fiindca sunt si lucruri ce apreciez la tine si am incredere in partea ta buna!
gor965 scrie:Sa cad de pe scaun, nu altceva !oskar scrie:......Cu drag, fiindca sunt si lucruri ce apreciez la tine si am incredere in partea ta buna!
E clar k la whisky nu are gusturi deloc rele !!!!gor965 scrie:Sa cad de pe scaun, nu altceva !oskar scrie:......Cu drag, fiindca sunt si lucruri ce apreciez la tine si am incredere in partea ta buna!
Nuuu ... eram pregatit ... cu o mana manuiam mouse-ul si cu alta ma tineam de birou !oskar scrie:![]()
![]()
![]()
George, sa nu imi spui ca ai si cazut!![]()
![]()
Avai, dar nu vreau sa te sochezi, draga moderatorule. Te vreau la fel de vigilent, harnic si calm cum te stim cu totiigor965 scrie: @Albert
Si tu, daca vreo data ai de gand sa fii de acord cu Vladut, te rog sa ma anunti inainte pe mesaj privat, ptr. ca sunt cardiac si rezist cu greu la astfel de socuri !