Shimano Aerlex 7000 XTA Spod VS Shimano Aerlex 8000 XSA

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Ion Costin
Puncte: 0

Shimano Aerlex 7000 XTA Spod VS Shimano Aerlex 8000 XSA

Mesaj de Ion Costin »

Buna ziua,m-am hotarat sa-mi maresc putin bugetul si as vrea cateva sfaturi,ce sa aleg intre cele doua mulinete,rog posesorii de astfel de modele sa-mi dea cateva detalii,mentionez ca nu pescuiesc plantat,multumesc anticipat,stima!

Alin Galbenu
Moderator

Re: Shimano Aerlex 7000 XTA Spod VS Shimano Aerlex 8000 XSA

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut. Cele doua mulinete sunt identice ca si tehnlogie, au aproximativ aceeasi greutate si nu au tambur de rezerva. Versiunea 8000XTA este putin mai grea.

XTA Spod are baitrunner 2, si raport de recuperare 5,3.1
XSA are 'instant drag' si raport de recuperare 4,6.1

Daca iti place sistemul "baitrunner2" , eu ti-as recomanda varianta 8000 XTA, desi este mai grea decat celelalte, are raport de recuperare de 4,6.1
Mai exista si Aerlex PG, care este identica cu Aerlex XSA doar ca are raportul de recuperare mult mai mic, si anume 3,8.1. more power :D

Ion Costin

Mesaj de Ion Costin »

Allen Besnovich scrie:Salut. Cele doua mulinete sunt identice ca si tehnlogie, au aproximativ aceeasi greutate si nu au tambur de rezerva. Versiunea 8000XTA este putin mai grea.

XTA Spod are baitrunner 2, si raport de recuperare 5,3.1
XSA are 'instant drag' si raport de recuperare 4,6.1

Daca iti place sistemul "baitrunner2" , eu ti-as recomanda varianta 8000 XTA, desi este mai grea decat celelalte, are raport de recuperare de 4,6.1
Mai exista si Aerlex PG, care este identica cu Aerlex XSA doar ca are raportul de recuperare mult mai mic, si anume 3,8.1. more power :D
Salut,avand in vedere ca nadesc si cu spombul si pescuiesc din mana,nu este mai indicat sa cumpar 4 buc. XTA Spod?Sau ce sfat imi poti da,stima!

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

O sa nadesti cu una , dar in schimb vei pescui cu toate 4. Alegerea iti apartine :D

Ion Costin

Mesaj de Ion Costin »

Allen Besnovich scrie:O sa nadesti cu una , dar in schimb vei pescui cu toate 4. Alegerea iti apartine :D
Off,e greu sa ma hotarasc,ajuta-ma cu un mic detaliu ce poate sa faca diferenta :idea:

Ion Costin

Mesaj de Ion Costin »

Ion Costin scrie:
Allen Besnovich scrie:O sa nadesti cu una , dar in schimb vei pescui cu toate 4. Alegerea iti apartine :D
Off,e greu sa ma hotarasc,ajuta-ma cu un mic detaliu ce poate sa faca diferenta :idea:
Oricum,banuiesc ca cele mentionate mai sus sunt peste Beastmaster.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Ti-am spus mai sus care sunt diferentele intre ele, pentru pescuit, eu ti-as recomanda un raport de recuperare de 4,6.1.
Nu-mi place sa pescuiesc cu raport de recuperare mai mare de 5, poate doar la spining. E ca si cum ai pleca mereu cu a 3a de pe loc :D

Nu stiu ce sa-ti spun despre Beastmaster XTA, nu am pescuit niciodata cu ele, din ce am vazut pe net, este la fel cu celalalte avand tamburul de XT7, spre deosebire de celelalte la care este metalic.

Ion Costin

Mesaj de Ion Costin »

Allen Besnovich scrie:Ti-am spus mai sus care sunt diferentele intre ele, pentru pescuit, eu ti-as recomanda un raport de recuperare de 4,6.1.
Nu-mi place sa pescuiesc cu raport de recuperare mai mare de 5, poate doar la spining. E ca si cum ai pleca mereu cu a 3a de pe loc :D

Nu stiu ce sa-ti spun despre Beastmaster XTA, nu am pescuit niciodata cu ele, din ce am vazut pe net, este la fel cu celalalte avand tamburul de XT7, spre deosebire de celelalte la care este metalic.
Cred ca o sa aleg modelul Shimano Aerlex 8000 XTA,sper sa fac alegerea corecta,multumesc pt. sfaturi,numai bine!

Ion Costin

Mulineta Shimano Aerlex 8000XSA

Mesaj de Ion Costin »

Rog posesorii sau cei care au pescuit cu astfel de mulinete sa-mi dea cateva detalii,multumesc anticipat,stima!

Ion Costin

Re: Mulineta Shimano Aerlex 8000XSA

Mesaj de Ion Costin »

Ion Costin scrie:Rog posesorii sau cei care au pescuit cu astfel de mulinete sa-mi dea cateva detalii,multumesc anticipat,stima!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”