Multumesc !popescugeorge scrie: Aici ii dau o bila alba lui Mitranescu-Hakuyo..macar ei activeaza ca persoana juridica. No offence..

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Multumesc !popescugeorge scrie: Aici ii dau o bila alba lui Mitranescu-Hakuyo..macar ei activeaza ca persoana juridica. No offence..
Dan Mitranescu scrie:Au vandut unii parcele pe luna , eu macar am ramas la stadiul de promovare.Zarguzon Adi scrie:
Deocamdata referitor la cobrele hakuyo vorbim de pielea ursului din padure.nimeni nu le-a vazut dar sa mai dea si cu ele . .![]()
Acum ca o sa fie pielea ursului de pe spate sau de pe ... nimeni nu stie !
Nu o da de gard cu persoana juridica , nu de alta dar macaneDan Mitranescu scrie:Multumesc !popescugeorge scrie: Aici ii dau o bila alba lui Mitranescu-Hakuyo..macar ei activeaza ca persoana juridica. No offence..Chiar nici cea mai mica suparare !
A zis si omul o data de bine si eu nu trebuia sa multumesc !?...zfcristian scrie:Nu o da de gard cu persoana juridica , nu de alta dar macaneDan Mitranescu scrie:Multumesc !popescugeorge scrie: Aici ii dau o bila alba lui Mitranescu-Hakuyo..macar ei activeaza ca persoana juridica. No offence..Chiar nici cea mai mica suparare !
![]()
Persoana juridica ar trebui sa emita si bon fiscal sau factura de la caz la caz , iar eu de cand fac cumparaturi acolo nu am avut onoarea sa aflu numele firmei si am luat si lansete in trecut si fire si plumbi si etc etc
Ce inseamna "vrajeala de popa de tara " ?Zarguzon Adi scrie:Dan Mitranescu scrie:Au vandut unii parcele pe luna , eu macar am ramas la stadiul de promovare.Zarguzon Adi scrie:
Deocamdata referitor la cobrele hakuyo vorbim de pielea ursului din padure.nimeni nu le-a vazut dar sa mai dea si cu ele . .![]()
Acum ca o sa fie pielea ursului de pe spate sau de pe ... nimeni nu stie !
ce vrajeala de popa de tara ai
ps :misto daca o sa fie din pielea de pe .... cand o sa le mangaie o sa se faca lungi![]()
![]()
Daaaa... asta era... Noroc cu tine ca era sa fim pacaliti de Adi. Eu nu inteleg cum poti tu sa faci bisnitar pe cineva care PRODUCE un lucru cu mana lui si il vinde. Deci nu cumpara 1000 de cobre en-gross si le vinde la bucata mai scump... hai sa nu zic cobre sa zic bilete la mecipopescugeorge scrie:Adi, fara suparare, dar am doua cunostinte care au cumparat cobre de la tine. Sunt bune am dat si eu cu ele..dar livrarea ai facut-o din mersul masinii, iar de factura nici nu au indraznit oamenii sa te intrebe. Incearca sa treci de faza de bisnitar..o sa ai preturi ceva mai mari, dar castigi credibilitate. eu unul consider ca pretul cobrelor tale este mare tinand cont ca 24% TVA il bagi in buzunar din start. Aici ii dau o bila alba lui Mitranescu-Hakuyo..macar ei activeaza ca persoana juridica. No offence..Zarguzon Adi scrie:POT POSTA DOAR PERSOANELE CARE NU AU CA SCOP COMERTUL CU SCULE DE PESCUIT SAU BISNITA !
Nu sunt permise link-uri catre magazinele de profil, altele decat cele partenere Crapmania.ro (cele care au bannere publicitare pe prima pagina a site-ului).[/color] -MODERIUS
Vladut Mateianu scrie:Ovidiu, dialoghezi cu o clona, vanzator la un magazin de profil..... Poate o sa-si depaseasca teama si o sa scrie sub numele real, il asigur ca nenea Zarguzon nu o sa-l certe...![]()