Daaaa... asta era... Noroc cu tine ca era sa fim pacaliti de Adi. Eu nu inteleg cum poti tu sa faci bisnitar pe cineva care PRODUCE un lucru cu mana lui si il vinde. Deci nu cumpara 1000 de cobre en-gross si le vinde la bucata mai scump... hai sa nu zic cobre sa zic bilete la mecipopescugeorge scrie:Adi, fara suparare, dar am doua cunostinte care au cumparat cobre de la tine. Sunt bune am dat si eu cu ele..dar livrarea ai facut-o din mersul masinii, iar de factura nici nu au indraznit oamenii sa te intrebe. Incearca sa treci de faza de bisnitar..o sa ai preturi ceva mai mari, dar castigi credibilitate. eu unul consider ca pretul cobrelor tale este mare tinand cont ca 24% TVA il bagi in buzunar din start. Aici ii dau o bila alba lui Mitranescu-Hakuyo..macar ei activeaza ca persoana juridica. No offence..Zarguzon Adi scrie:POT POSTA DOAR PERSOANELE CARE NU AU CA SCOP COMERTUL CU SCULE DE PESCUIT SAU BISNITA !
Nu sunt permise link-uri catre magazinele de profil, altele decat cele partenere Crapmania.ro (cele care au bannere publicitare pe prima pagina a site-ului).[/color] -MODERIUS

Acum no offence, dar mie chiar imi place cum lucreaza Adi...