Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
menzoco scrie:unde se pot vedea cobrele de carbon marca hakuyo?cele care au fost oferite ca premiu la ultimul concurs.SPONSORI:
CLAUMAR PESCAR (CLAUDIU POPA)
SENZOR (VLADUT MATEIANU)
MAGIC BAIT (MIRCEA GHERAN)
BOGDAN DRAGAN
DAN MITRANESCU-1 COBRA CARBON HAKUYO
Iar ai inceput ma cu Hakuyo ?menzoco scrie:cum la magazin,dar sunt in productie.
Iar ai inceput ma cu Hakuyo ?zfcristian scrie:menzoco scrie:cum la magazin,dar sunt in productie.
Echipa respectiva urmeaza a intra in posesia cobrei !menzoco scrie:..........cei care au intrat in posesia cobrei la ultimul concurs sa imi spuna ce greutate are cobra si cum e fata de celalalte cobre.multam anticipat.
gor965 scrie:Echipa respectiva urmeaza a intra in posesia cobrei !menzoco scrie:..........cei care au intrat in posesia cobrei la ultimul concurs sa imi spuna ce greutate are cobra si cum e fata de celalalte cobre.multam anticipat.
E pe filmare momentul in care, la festivitate, se mentioneaza ca echipa respectiva va primi o cobra de carbon abia la primavara cand vor ajunge in magazin la Dan !
Nu stiu cat e de haioasa treaba, dar si premierea cu vouchere presupune cam acelasi lucru...in sensul in care, posesorii lor pot sa-si achizitioneze ulterior bunuri, dupa cum doresc (sau pe care le doresc), in limita unei sume !menzoco scrie:![]()
![]()
haioasa treaba.e campanie am inteles.
gor965 scrie:......
A ramas suparat de la topicul cu C2 ( C3 ) vs. MTX .gor965 scrie: Nu stiu cat e de haioasa treaba, dar si premierea cu vouchere presupune cam acelasi lucru...in sensul in care, posesorii lor pot sa-si achizitioneze ulterior bunuri, dupa cum doresc (sau pe care le doresc), in limita unei sume !
Dan Mitranescu scrie:
A ramas suparat de la topicul cu C2 ( C3 ) vs. MTX .
Pacat , pentru ca se potriveau aceste cobre de la Hakuyo cu C3-urile ...