Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Pe cine esti suparat menzoco ?menzoco scrie:o sa muste rau viperala sfarsit
. Sunt suparat pe ZARGUZON pt.ca mi-a scos banii din buzunar cu oferta 2 Cobre la pret de Una. Adica 70€ 2 buc.Dan Mitranescu scrie:Pe cine esti suparat menzoco ?menzoco scrie:o sa muste rau viperala sfarsit
Pe aia de nu zic de bine de PrologicDan Mitranescu scrie:Pe cine esti suparat menzoco ?menzoco scrie:o sa muste rau viperala sfarsit
Data viitoare sa-l ocolesti, vezi bine ca te instiga la delapidare.menzoco scrie:Dan Mitranescu scrie:menzoco scrie: Sunt suparat pe ZARGUZON pt.ca mi-a scos banii din buzunar cu oferta 2 Cobre la pret de Una. Adica 70€ 2 buc.
gabi1 scrie: Data viitoare sa-l ocolesti, vezi bine ca te instiga la delapidare.
Pai atunci poti sa te separi cu "cristi30'' in discutia pe aceasta tema :menzoco scrie:. Sunt suparat pe ZARGUZON pt.ca mi-a scos banii din buzunar cu oferta 2 Cobre la pret de Una. Adica 70€ 2 buc.Dan Mitranescu scrie:Pe cine esti suparat menzoco ?menzoco scrie:o sa muste rau viperala sfarsit
cristi30 scrie:Degeaba zici tu Dane ca e loc ptr toata lumea,la banii astia.....ii dai o lovitura puternica lu' ZarguzonDan Mitranescu scrie:Eu am recomandat ca model Daiwa , iar pretul o sa fie aprox. 200 lei.
Greutatea o sa fie de aprox. 65g ...