Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Degeaba zici tu Dane ca e loc ptr toata lumea,la banii astia.....ii dai o lovitura puternica lu' ZarguzonDan Mitranescu scrie:Eu am recomandat ca model Daiwa , iar pretul o sa fie aprox. 200 lei.
Greutatea o sa fie de aprox. 65g ...
cristi30 scrie:Degeaba zici tu Dane ca e loc ptr toata lumea,la banii astia.....ii dai o lovitura puternica lu' ZarguzonDan Mitranescu scrie:Eu am recomandat ca model Daiwa , iar pretul o sa fie aprox. 200 lei.
Uite cum fac : Daca Adi o sa aiba un pret mai mare atunci am sa pun si eu acelasi pret ...cristi30 scrie:Degeaba zici tu Dane ca e loc ptr toata lumea,la banii astia.....ii dai o lovitura puternica lu' ZarguzonDan Mitranescu scrie:Eu am recomandat ca model Daiwa , iar pretul o sa fie aprox. 200 lei.
Apare VIPERA de carbon la 100 lei ?menzoco scrie:cristi30 scrie:Degeaba zici tu Dane ca e loc ptr toata lumea,la banii astia.....ii dai o lovitura puternica lu' ZarguzonDan Mitranescu scrie:Eu am recomandat ca model Daiwa , iar pretul o sa fie aprox. 200 lei.
Greutatea o sa fie de aprox. 65g ...![]()
![]()
POATE VOM AVEA NISTE SURPRIZE.
Iti merge mintea ...la prostiiDan Mitranescu scrie:
Uite cum fac : Daca Adi o sa aiba un pret mai mare atunci am sa pun si eu acelasi pret ...![]()
Ba am si husa ! ( de aceea le pun la acelasi pretzfcristian scrie:Iti merge mintea ...la prostiiDan Mitranescu scrie:
Uite cum fac : Daca Adi o sa aiba un pret mai mare atunci am sa pun si eu acelasi pret ...![]()
![]()
Eu zic sa le pui la pret de Daiwa sau hai putin mai jos ca tu nu ai husa pentru ea
Te-ai gandit la toateDan Mitranescu scrie: Ba am si husa ! ( de aceea le pun la acelasi pret)