cobre carbon hakuyo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: cobre carbon hakuyo

Mesaj de Dan Mitranescu »

popescugeorge scrie: Aici ii dau o bila alba lui Mitranescu-Hakuyo..macar ei activeaza ca persoana juridica. No offence..
Multumesc ! :mrgreen: Chiar nici cea mai mica suparare ! :mrgreen:

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Dan Mitranescu scrie:
Zarguzon Adi scrie:
Deocamdata referitor la cobrele hakuyo vorbim de pielea ursului din padure.nimeni nu le-a vazut dar sa mai dea si cu ele . .
Au vandut unii parcele pe luna , eu macar am ramas la stadiul de promovare. :D

Acum ca o sa fie pielea ursului de pe spate sau de pe ... nimeni nu stie ! :D

ce vrajeala de popa de tara ai

ps :misto daca o sa fie din pielea de pe .... cand o sa le mangaie o sa se faca lungi :lol: :lol: :lol:

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Dan Mitranescu scrie:
popescugeorge scrie: Aici ii dau o bila alba lui Mitranescu-Hakuyo..macar ei activeaza ca persoana juridica. No offence..
Nu o da de gard cu persoana juridica , nu de alta dar macane :lol:
Persoana juridica ar trebui sa emita si bon fiscal sau factura de la caz la caz , iar eu de cand fac cumparaturi acolo nu am avut onoarea sa aflu numele firmei si am luat si lansete in trecut si fire si plumbi si etc etc

Dan Mitranescu
Veteran

zfcristian scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Nu o da de gard cu persoana juridica , nu de alta dar macane :lol:
Persoana juridica ar trebui sa emita si bon fiscal sau factura de la caz la caz , iar eu de cand fac cumparaturi acolo nu am avut onoarea sa aflu numele firmei si am luat si lansete in trecut si fire si plumbi si etc etc
A zis si omul o data de bine si eu nu trebuia sa multumesc !?... :D
A se citi tot mesajul . Eu am luat numai ce ma interesa ... Era o gluma . :D

Dan Mitranescu
Veteran

Zarguzon Adi scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Zarguzon Adi scrie:
Deocamdata referitor la cobrele hakuyo vorbim de pielea ursului din padure.nimeni nu le-a vazut dar sa mai dea si cu ele . .
Au vandut unii parcele pe luna , eu macar am ramas la stadiul de promovare. :D

Acum ca o sa fie pielea ursului de pe spate sau de pe ... nimeni nu stie ! :D

ce vrajeala de popa de tara ai

ps :misto daca o sa fie din pielea de pe .... cand o sa le mangaie o sa se faca lungi :lol: :lol: :lol:
Ce inseamna "vrajeala de popa de tara " ?

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

popescugeorge scrie:
Zarguzon Adi scrie:POT POSTA DOAR PERSOANELE CARE NU AU CA SCOP COMERTUL CU SCULE DE PESCUIT SAU BISNITA !
Nu sunt permise link-uri catre magazinele de profil, altele decat cele partenere Crapmania.ro (cele care au bannere publicitare pe prima pagina a site-ului).[/color] -MODERIUS
Adi, fara suparare, dar am doua cunostinte care au cumparat cobre de la tine. Sunt bune am dat si eu cu ele..dar livrarea ai facut-o din mersul masinii, iar de factura nici nu au indraznit oamenii sa te intrebe. Incearca sa treci de faza de bisnitar..o sa ai preturi ceva mai mari, dar castigi credibilitate. eu unul consider ca pretul cobrelor tale este mare tinand cont ca 24% TVA il bagi in buzunar din start. Aici ii dau o bila alba lui Mitranescu-Hakuyo..macar ei activeaza ca persoana juridica. No offence..
Daaaa... asta era... Noroc cu tine ca era sa fim pacaliti de Adi. Eu nu inteleg cum poti tu sa faci bisnitar pe cineva care PRODUCE un lucru cu mana lui si il vinde. Deci nu cumpara 1000 de cobre en-gross si le vinde la bucata mai scump... hai sa nu zic cobre sa zic bilete la meci :D ... Intelegi?? Mai mult, tu ai idee cat le testeaza omul asta, cat vorbeste cu pescarii ca sa inteleaga ce au nevoie, cum ia feedback de la pescari... De altfel o sa vezi niste modele noi in primavara... unul am avut placerea sa il testez si eu in varianta beta :D ... De fapt nu o sa vezi pentru ca nu intelegi nimic si cobrele astea nu merg cu bile albe...
Acum no offence, dar mie chiar imi place cum lucreaza Adi...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ovidiu, dialoghezi cu o clona, vanzator la un magazin de profil..... Poate o sa-si depaseasca teama si o sa scrie sub numele real, il asigur ca nenea Zarguzon nu o sa-l certe... :D :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Vladut Mateianu scrie:Ovidiu, dialoghezi cu o clona, vanzator la un magazin de profil..... Poate o sa-si depaseasca teama si o sa scrie sub numele real, il asigur ca nenea Zarguzon nu o sa-l certe... :D :mrgreen:
:D am inteles... cu siguranta nenea Zarguzon nu il va certa :lol:
Inseamna ca Dan dialogheaza cu clonele??

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Da ! :D Dar stie si el ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Un virus nu trebuie distrus. Este de preferat sa fie slabit si tinut in viata ... Asa se obtine imunitatea la tulpina respectiva . :wink:

Pai cum mai vorbeam eu 18 pagini despre MTX-uri !? :D ... de unul singur nu merge ! :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”