cobre carbon hakuyo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: cobre carbon hakuyo

Mesaj de Dan Mitranescu »

zfcristian scrie:
Dan Mitranescu scrie: Sfarsitul lui februarie , inceputul lui martie ...
Sper ca nu ai comandat foarte multe pentru ca vei ajunge posesorul celui mai mare numar de cobre de carbon din tara :mrgreen:
Umple Adi Zarguzon tara de cobre la oferta si apoi......
Eu am o singura deviza : daca un lucru este facut bine in China si i se pune un adaos de bun simt atunci produsul respectiv nu are cum sa nu se vanda.
Daca nu o sa mearga ... asta este . Fiecare investitie de acest fel are si riscuri . Le vindem si noi la pret de achizitie ... si gata ! :D

menzoco

Mesaj de menzoco »

Dan Mitranescu scrie:
zfcristian scrie:
Dan Mitranescu scrie: Sfarsitul lui februarie , inceputul lui martie ...
Sper ca nu ai comandat foarte multe pentru ca vei ajunge posesorul celui mai mare numar de cobre de carbon din tara :mrgreen:
Umple Adi Zarguzon tara de cobre la oferta si apoi......
Eu am o singura deviza : daca un lucru este facut bine in China si i se pune un adaos de bun simt atunci produsul respectiv nu are cum sa nu se vanda.
Daca nu o sa mearga ... asta este . Fiecare investitie de acest fel are si riscuri . Le vindem si noi la pret de achizitie ... si gata ! :D
un adaos de bun simt atunci vei face ceva. asa da.parca venim cu picioarele pe pamant.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Dan Mitranescu scrie: un adaos de bun simt atunci produsul respectiv nu are cum sa nu se vanda.
In Romanica adaosurile sunt cam ban pe ban

Dan Mitranescu
Veteran

menzoco scrie: un adaos de bun simt atunci vei face ceva. asa da.parca venim cu picioarele pe pamant.
Pai si cand am dat dovada de altceva ? ... sau despre ce este vorba ?

Dan Mitranescu
Veteran

zfcristian scrie:
Dan Mitranescu scrie: un adaos de bun simt atunci produsul respectiv nu are cum sa nu se vanda.
Nici pe departe !
Chiar a existat o problema in acest sens. Se ajunsese datorita concurentei de pe internet sa se poarte adaosuri si de 5% . Ambitii ...
Acum sunt semnate contracte undeva la un minim de 30% cu toti marii importatori. Aici se poarta preturile . Eu cred ca sunt "de bun simt" .
In piete sau la iesirea din Bucuresti la 4 dimineata este normal sa se puna mai mult ... :wink:

Poate la nada sa intervina adaosuri mai mari datorita perisabilitatii ... in rest nu cred .

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

ce agitatie pe pielea ursului din padure .daca se faceau asa usor le faceu chinezii pana acum.ce sa fac si eu de sarbatorii le vand la pretul de productie in ROMANIA ca sa vin in ajutorul pescarilor de boilies.sa vedem cat dureaza sarbatorile??? poate pana in martie ..... :cry: :cry: :cry: :cry:

menzoco

Mesaj de menzoco »

Dan Mitranescu scrie:
zfcristian scrie:
Nici pe departe !
Chiar a existat o problema in acest sens. Se ajunsese datorita concurentei de pe internet sa se poarte adaosuri si de 5% . Ambitii ...
Acum sunt semnate contracte undeva la un minim de 30% cu toti marii importatori. Aici se poarta preturile . Eu cred ca sunt "de bun simt" .
In piete sau la iesirea din Bucuresti la 4 dimineata este normal sa se puna mai mult ... :wink:

Poate la nada sa intervina adaosuri mai mari datorita perisabilitatii ... in rest nu cred .
eu vr asa in general.nu stiu de ce pumbi tai la magazin sunt mai ieftini decat cei din dragon.acolo sunt la 3-4 ron.scuza-ma.

Dan Mitranescu
Veteran

menzoco scrie: eu vr asa in general.nu stiu de ce pumbi tai la magazin sunt mai ieftini decat cei din dragon.acolo sunt la 3-4 ron.scuza-ma.
Nu te scuz ! :D Plumbii mei sunt mai ieftini ca in Dragon pentru ca eu ii fabric , iar acolo provin tot din Romania , dar la a doua mana . ( Din China nu renteaza sa aduci plumb )
Asa cum spuneam mai sus , daca la pretul de fabrica pui un adaos de bun simt produsul nu are cum sa nu se vanda.
Chiar daca piata iti permite si un pret mai mare ( situatia mea cu plumbii ) poti sa ai surpriza ca vine cineva cu pretul corect si ai numai de pierdut. Pentru mine in primul rand moral ... :wink: Cine gandeste pe termen lung o afacere tine cont de acest aspect .

Stii cati au fost in fabrica unde se fac MTX-uri si au incercat sa le aduca ? Multi ! Cand au aflat pretul, cantitatile, termenii de lucru .... si-au facut socotelile si au renuntat ... ! :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

Zarguzon Adi scrie:ce agitatie pe pielea ursului din padure .daca se faceau asa usor le faceu chinezii pana acum.ce sa fac si eu de sarbatorii le vand la pretul de productie in ROMANIA ca sa vin in ajutorul pescarilor de boilies.sa vedem cat dureaza sarbatorile??? poate pana in martie ..... :cry: :cry: :cry: :cry:
Daca nu era agitatia asta pe pielea ursului din padure nici pescarii din Romania nu mai primeau ajutoare de sarbatori pana in martie ... :wink:

P.S. Chinezii nu au mai facut cobre in viata lor . Nici macar nu stiau de ele . Acum stiu ! :wink: :D

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Dan Mitranescu scrie:
menzoco scrie: eu vr asa in general.nu stiu de ce pumbi tai la magazin sunt mai ieftini decat cei din dragon.acolo sunt la 3-4 ron.scuza-ma.
Nu te scuz ! :D Plumbii mei sunt mai ieftini ca in Dragon pentru ca eu ii fabric , iar acolo provin tot din Romania , dar la a doua mana . ( Din China nu renteaza sa aduci plumb )
Asa cum spuneam mai sus , daca la pretul de fabrica pui un adaos de bun simt produsul nu are cum sa nu se vanda.
Chiar daca piata iti permite si un pret mai mare ( situatia mea cu plumbii ) poti sa ai surpriza ca vine cineva cu pretul corect si ai numai de pierdut. Pentru mine in primul rand moral ... :wink: Cine gandeste pe termen lung o afacere tine cont de acest aspect .

Stii cati au fost in fabrica unde se fac MTX-uri si au incercat sa le aduca ? Multi ! Cand au aflat pretul, cantitatile, termenii de lucru .... si-au facut socotelile si au renuntat ... ! :wink:
Dane daca ai merge 100% pe firma ( nu ca aia din Dragon ar merge) te asigur ca poate nu ai ajunge la 10 lei per plumb dar te-ai apropia de preturile producatorilor externi "de firma", ideea e ca la noi merge inca ...... dar altfel....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”