Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu sunt taran !lucfish scrie:Dan!!! Nu trebuie să intrii în polemici cu persoane care judecă cu unități de masură diferite ( părtinitoare). Vezi comentariile anterioare vis-a-vis de plata taxelor către stat, tva, impozite etc,( țăranul care produce ceapă) și o vinde într-un loc autorizat nu este obligat prin lege să emită bon fiscal, facturi etc, este și cazul tău cu producerea și comercializarea plumbilor, năditoarelor. Cred că este inutil să mai răspunzi la toate acuzațiile unora, care cred eu că nu știu nimic din codul fiscal și codul de procedură fiscală, dar mai ales filozofia unui patron de a conduce o firmă, care să și producă!!! Mulți, foarte mulți au vorbit la fel când ai adus în România MTX 14, după care și-au cumpărat și ei. Respectă-le părerile, sfaturile celor care vin în ajutorul tău într-un sens constructiv, cu idei, inovații, etc. Eu sunt din BV și cumpăr de la tine foarte multe consumabile și neconsumabile, ptr că sunt mai ieftine ca la magazinele de specialitate din BV și de bună calitate !!! Crăciun fericit tuturor crăparilor și nu numai!!!
ESti departe de adevar RAU DE TOTlucfish scrie:Dan!!! Nu trebuie să intrii în polemici cu persoane care judecă cu unități de masură diferite ( părtinitoare). Vezi comentariile anterioare vis-a-vis de plata taxelor către stat, tva, impozite etc,( țăranul care produce ceapă) și o vinde într-un loc autorizat nu este obligat prin lege să emită bon fiscal, facturi etc, este și cazul tău cu producerea și comercializarea plumbilor, năditoarelor. Cred că este inutil să mai răspunzi la toate acuzațiile unora, care cred eu că nu știu nimic din codul fiscal și codul de procedură fiscală, dar mai ales filozofia unui patron de a conduce o firmă, care să și producă!!! Mulți, foarte mulți au vorbit la fel când ai adus în România MTX 14, după care și-au cumpărat și ei. Respectă-le părerile, sfaturile celor care vin în ajutorul tău într-un sens constructiv, cu idei, inovații, etc. Eu sunt din BV și cumpăr de la tine foarte multe consumabile și neconsumabile, ptr că sunt mai ieftine ca la magazinele de specialitate din BV și de bună calitate !!! Crăciun fericit tuturor crăparilor și nu numai!!!
zfcristian scrie:
Dane, cum a fost productia de plumbi anul asta ca a fost cam seceta, care s-au facut mai bine aia inline sau aia cu vartej?![]()
![]()
![]()
Ce ai semanat in toamna asta???
Plumbi cu caterincaDan Mitranescu scrie:zfcristian scrie:
Dane, cum a fost productia de plumbi anul asta ca a fost cam seceta, care s-au facut mai bine aia inline sau aia cu vartej?![]()
![]()
![]()
Ce ai semanat in toamna asta???
Plumbii sunt ca via . Pe seceta iese calitate !
Nu este nevoie de semanat pentru ca se reproduc prin spori. Totul este sa stai intr-o zona cu vecini care au masini fara catalizator. Astfel sporii de plumb din benzina zboara liber si daca le pregatesti un compost din vopsea electrostatica amestecata cu tocatura de paie de 20cm se napustesc in el si ies niste inline-uri de toata frumusetea. Si mai mari si mai mici , in functie de cum prind lumina ...Marfa se vinde oricum !![]()