cobre carbon hakuyo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Lucian Mustățea
Puncte: 0

Re: cobre carbon hakuyo

Mesaj de Lucian Mustățea »

Dan!!! Nu trebuie să intrii în polemici cu persoane care judecă cu unități de masură diferite ( părtinitoare). Vezi comentariile anterioare vis-a-vis de plata taxelor către stat, tva, impozite etc,( țăranul care produce ceapă) și o vinde într-un loc autorizat nu este obligat prin lege să emită bon fiscal, facturi etc, este și cazul tău cu producerea și comercializarea plumbilor, năditoarelor. Cred că este inutil să mai răspunzi la toate acuzațiile unora, care cred eu că nu știu nimic din codul fiscal și codul de procedură fiscală, dar mai ales filozofia unui patron de a conduce o firmă, care să și producă!!! Mulți, foarte mulți au vorbit la fel când ai adus în România MTX 14, după care și-au cumpărat și ei. Respectă-le părerile, sfaturile celor care vin în ajutorul tău într-un sens constructiv, cu idei, inovații, etc. Eu sunt din BV și cumpăr de la tine foarte multe consumabile și neconsumabile, ptr că sunt mai ieftine ca la magazinele de specialitate din BV și de bună calitate !!! Crăciun fericit tuturor crăparilor și nu numai!!!
Nume utilizator schimbat din lucfish

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

lucfish scrie:Dan!!! Nu trebuie să intrii în polemici cu persoane care judecă cu unități de masură diferite ( părtinitoare). Vezi comentariile anterioare vis-a-vis de plata taxelor către stat, tva, impozite etc,( țăranul care produce ceapă) și o vinde într-un loc autorizat nu este obligat prin lege să emită bon fiscal, facturi etc, este și cazul tău cu producerea și comercializarea plumbilor, năditoarelor. Cred că este inutil să mai răspunzi la toate acuzațiile unora, care cred eu că nu știu nimic din codul fiscal și codul de procedură fiscală, dar mai ales filozofia unui patron de a conduce o firmă, care să și producă!!! Mulți, foarte mulți au vorbit la fel când ai adus în România MTX 14, după care și-au cumpărat și ei. Respectă-le părerile, sfaturile celor care vin în ajutorul tău într-un sens constructiv, cu idei, inovații, etc. Eu sunt din BV și cumpăr de la tine foarte multe consumabile și neconsumabile, ptr că sunt mai ieftine ca la magazinele de specialitate din BV și de bună calitate !!! Crăciun fericit tuturor crăparilor și nu numai!!!
Nu sunt taran ! :D Glumesc ! ( chiar nu sunt ...sa nu intelegi ca asta era gluma :D )
Si eu am obligatia de a plati taxe ... si o fac cat pot de mult ( ca tot romanul :D ). Sa ridice unul piatra ... ! :D
Cele mai mari facturi cu plumbi le am chiar catre Brasov. La Energy . :wink:
Era o discutie. Nu ma acuza nimeni de nimic.
Se spunea ca ce se face la noi poate sa evite taxele fata de ce vine de afara .
Nu cunosc procedurile , dar eu cred ca la noi se poate evita orice ,oricand , oriunde .
Asa ca in situatia asta cu comertul daca faci pipi contra vantului nu te stropesti , te cureti ! :D

P.S. Multumesc de apreciere. Cu acuzatiile ai inteles gresit...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cum sa fie 10 lei Dane kilu de plumb? Cumperi la pretul asta daca iti aduc si eu :)?
Altfel, ada cobrele, le comparam si vedem ce cumparam dup-aia.
Pe ale lui Adi le-am vazut, le-am probat, sunt multumit, cumpar. Dar si cobra e consumabila. Le vom vedea si p-ale tale si vom vedea cat de competitive sunt. Bunul simt nu prea are ce cauta aici. Banu si fiabilitatea vor face diferenta.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Iar plumbii tai au un pret destul de mic. Aceeiasi plumbi, numai ca cu tija din import eu unul ii fac tot cam in aceeasi bani, dar nu vand. Plumbul bun e destulde rar la noi. Bineinteles daca nu-l cumperi din fabrica sau de la comerciantii de metale neferoase.
Urban culture.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

lucfish scrie:Dan!!! Nu trebuie să intrii în polemici cu persoane care judecă cu unități de masură diferite ( părtinitoare). Vezi comentariile anterioare vis-a-vis de plata taxelor către stat, tva, impozite etc,( țăranul care produce ceapă) și o vinde într-un loc autorizat nu este obligat prin lege să emită bon fiscal, facturi etc, este și cazul tău cu producerea și comercializarea plumbilor, năditoarelor. Cred că este inutil să mai răspunzi la toate acuzațiile unora, care cred eu că nu știu nimic din codul fiscal și codul de procedură fiscală, dar mai ales filozofia unui patron de a conduce o firmă, care să și producă!!! Mulți, foarte mulți au vorbit la fel când ai adus în România MTX 14, după care și-au cumpărat și ei. Respectă-le părerile, sfaturile celor care vin în ajutorul tău într-un sens constructiv, cu idei, inovații, etc. Eu sunt din BV și cumpăr de la tine foarte multe consumabile și neconsumabile, ptr că sunt mai ieftine ca la magazinele de specialitate din BV și de bună calitate !!! Crăciun fericit tuturor crăparilor și nu numai!!!
ESti departe de adevar RAU DE TOT :lol: :lol: :lol: daca tu faci confuzie intre taranul cu ceapa, firma lui Dan care produce si comercializeaza plumbi si Dan persoana fizica, pescar si proprietar de firma/magazin.

Dane, cum a fost productia de plumbi anul asta ca a fost cam seceta, care s-au facut mai bine aia inline sau aia cu vartej? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ce ai semanat in toamna asta??? :mrgreen:

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

Cristian!!! Se pare că nu ai înțeles mare lucru!!! Repet, Dan-pers fizică produce și comercializează plumbi, năditoare de la domiciliu: fără bon fiscal, facturi, etc- fără taxe către stat; Dan.-patron comercializează lansete, etc, de la magazin: bon fiscal, facturi, etc.- plătește impozit pe venit 16%, declarația către ANAF nr. 101, incasează tva-ul 24%, si-l dă statului, declarația către ANAF nr. 300, va deduce această taxă la achiziție/ lună.Foarte simplu!!! Cred că este aberant să judeci două persoane cu unități de măsură diferite, respectiv Dan M. și Adi Z. trebuia să ai o atitudine echidistantă, imparțială și aveai tot respectul. Sunt sigur că Dan plătește taxe către stat, ptr. că eu am cumpărat de la el de multe ori, la comanda mea mi-a trimis și factura detaliată. Lucian!!!
Nume utilizator schimbat din lucfish

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

zfcristian scrie:
Dane, cum a fost productia de plumbi anul asta ca a fost cam seceta, care s-au facut mai bine aia inline sau aia cu vartej? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Plumbii sunt ca via . Pe seceta iese calitate !
Nu este nevoie de semanat pentru ca se reproduc prin spori. Totul este sa stai intr-o zona cu vecini care au masini fara catalizator. Astfel sporii de plumb din benzina zboara liber si daca le pregatesti un compost din vopsea electrostatica amestecata cu tocatura de paie de 20cm se napustesc in el si ies niste inline-uri de toata frumusetea. Si mai mari si mai mici , in functie de cum prind lumina ...Marfa se vinde oricum ! :mrgreen: :D

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Dane,ti-ai propus sa smecheresti concurenta !?! :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Dan Mitranescu scrie:
zfcristian scrie:

Plumbii sunt ca via . Pe seceta iese calitate !
Nu este nevoie de semanat pentru ca se reproduc prin spori. Totul este sa stai intr-o zona cu vecini care au masini fara catalizator. Astfel sporii de plumb din benzina zboara liber si daca le pregatesti un compost din vopsea electrostatica amestecata cu tocatura de paie de 20cm se napustesc in el si ies niste inline-uri de toata frumusetea. Si mai mari si mai mici , in functie de cum prind lumina ...Marfa se vinde oricum ! :mrgreen: :D
Plumbi cu caterinca :). Merita banutzu.
Urban culture.

atb333atb

Mesaj de atb333atb »

Un pret estimativ pentru cobre?
Flaviu Zapartan. Virusat recent de pescuit.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”