cobre carbon hakuyo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Just Fish
Puncte: 0

Re: cobre carbon hakuyo

Mesaj de Just Fish »

Dan Mitranescu scrie:Mostrele cobrelor au ajuns astazi.
Sunt in doua variante de carbon , la fel de rezistente . Varianta "impletita" arata mai bine ( comerciala ) , dar are 70g in comparatie cu varianta simpla ( carbon identic MTX14 ) care are numai 60 g. In plus aceasta ultima varianta iese si la un pret mai bun.
In cursul zilei de maine vom da comanda finala pe unul dintre modele si atunci vom afla pretul exact. Mai mult ca sigur o sa optam pe varianta de 60 g .
Produsul va fi pe stoc in 40 zile.

Cobrele au lungimea de 96 cm si sunt prevazut cu maner cauciucat pentru o prindere sigura. Interiorul este finisat .

Dan , nu vinzi monstrele ? ofe un pret bun pe ele :wink: :wink:
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Just Fish scrie:

Dan , nu vinzi monstrele ? ofe un pret bun pe ele :wink: :wink:
Nu este corect fata de cei care doresc sa le vada si nici fata de producator care le-a dat gratuit .
In plus sunt dator 5 bucati la castigatorii tombolei Hakuyo si una la concursul din iarna trecuta de la Moara .
Asa ca sunt mult prea mari implicatiile morale ca eu sa pot vinde cobrele .

P.S. cat oferi ? :D

robert 82

Mesaj de robert 82 »

osc1or scrie:si uite asa unul dintre cei mai renumiti pescari "la mamaliga" scoate cea mai ieftina cobra de carbon de pe piata :)
felicitari!
cand vor aparea, imi voi comanda si eu 2 bucati (banuiesc ca vor fi mai multe diametre disponibile)
vezi ca zarguzon le da si cu 120 de lei, depinde cum il prinzi in foame. apropo, este diferenta intre modelul mitranescu si modelul zarguzon ?
Vancea Robert

Dan Mitranescu
Veteran

robert 82 scrie:
osc1or scrie:si uite asa unul dintre cei mai renumiti pescari "la mamaliga" scoate cea mai ieftina cobra de carbon de pe piata :)
felicitari!
cand vor aparea, imi voi comanda si eu 2 bucati (banuiesc ca vor fi mai multe diametre disponibile)
vezi ca zarguzon le da si cu 120 de lei, depinde cum il prinzi in foame. apropo, este diferenta intre modelul mitranescu si modelul zarguzon ?
Nu este model Mitranescu este model Hakuyo , nu se vor gasi numai la Mitranescu se vor gasi in toate magazinele care vor sa le comercializeze. Pretul pe cobrele Hakuyo o sa fie de 140 lei indiferent de starea stomacala a celor mentionati. :)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Daca tot vorbiti de starea stomacala vs. foame, luati in calcul si factorul "digestie". :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Le-am vazut si sunt super. Prefer modelul mai putin aspectuos cel de 60 de grame. manerul este foarte bine facut si asigura o priza excelenta! Bravo Dane!
Milionar excentric

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

robert 82 scrie:
felicitari!
Iti zic eu care sunt diferentele. In primul rand ale lui Zarguzon exista si sunt folosite intensiv de ceva timp. Au dovedit fiabilitate si performanta. In al doilea rand ale lui Zarguzon sunt facute efectiv de Zarguzon, adica de unul care este bun de tot in pescuitul cu bile. Merge pe balta, testeaza impreuna cu pescarii, aduce tot timpul imbunatatiri... pentru ca stie ce e nevoie la genul asta de pescuit. Dovada stau modelele deja in piata: banana, scurta, lunga, S larg, S agresiv, toate disponibile pentru diametre de 20, 24 si curand 30... Adica comparatia cu o ciocaneala facuta prin China de unii care nu au nici o treaba cu obiectul muncii e chiar hilara.
Si apropo de testari, tocmai am avut onoare sa pescuiesc cu maestrul 2 zile pe Tancabesti si sa testam noua cobra cu noul finisaj... Mai e nevoie sa spun ca arata imperial si cantareste cat manerul celei de la Hakuyo?

Dan Mitranescu
Veteran

Ovidiu Oancea scrie:
Iti zic eu care sunt diferentele. In primul rand ale lui Zarguzon exista si sunt folosite intensiv de ceva timp. Au dovedit fiabilitate si performanta. In al doilea rand ale lui Zarguzon sunt facute efectiv de Zarguzon, adica de unul care este bun de tot in pescuitul cu bile. Merge pe balta, testeaza impreuna cu pescarii, aduce tot timpul imbunatatiri... pentru ca stie ce e nevoie la genul asta de pescuit. Dovada stau modelele deja in piata: banana, scurta, lunga, S larg, S agresiv, toate disponibile pentru diametre de 20, 24 si curand 30... Adica comparatia cu o ciocaneala facuta prin China de unii care nu au nici o treaba cu obiectul muncii e chiar hilara.
Si apropo de testari, tocmai am avut onoare sa pescuiesc cu maestrul 2 zile pe Tancabesti si sa testam noua cobra cu noul finisaj... Mai e nevoie sa spun ca arata imperial si cantareste cat manerul celei de la Hakuyo?
Ovidiu nu stiu de unde atata inversunare fara nici macar sa vezi produsul de la Hakuyo .
Eu sub semnul eticii nu am sa ma implic in astfel de comparatii intre produse si nu am sa scriu pe topicurile deschise de Adi pentru produsele lui.
Tin sa precizez ca bastoanele de nadit de la Hakuyo sunt facute sub indicatiile mele , cu total alte materiale decat cele existente pe piata. Cu scuzele de rigoare nu am timpul necesar si nici puterea mentala de a matisa matrite cu fibra de carbon pentru a le face personal . In plus nu am cuptoare sub presiune , manere , huse , dopuri de protectie la transport si nici puterea de productie a chinezilor.
Legat de cate podiumuri castigate am eu folosind boilesuri nu am sa ma leg niciodata in promovare cobrelor . Consider ca o forma , un material si o tehnologie nu au legatura cu antebratul si cu cupele mele ( fara nicio aluzie dar eu chiar am si una si alta ). Pe principiul asta , cand cei de la Carping vor scoate si ei cobre noi trebuie sa inchidem taraba !?
Cum spuneam mai sus fac apel la etica si sa ne vedem fiecare de gramajul , finisajul si ... de cat de alunecoasa ne este teava . :)

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Ciudat este ca unii care nu stiu sa scrie boilies incearca sa vanda monstre de cobre din carbon. Si ceilalti care stiu sa scrie boilies au ramas in faza de proiect.In rest numai de bine

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

ati sarit ca rechinii.. la gatul concurentei. cam neetic sincer.
banuiesc ca toti sunteti din București.. o mana mai mare de pescari care si-o trag intre ei.. specific zonei.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”