cobre carbon hakuyo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: cobre carbon hakuyo

Mesaj de ionut72 »

Ciudat este ca unii care nu stiu sa scrie boilies incearca sa vanda monstre de cobre din carbon.
Scuza-ma, da' ce legatura cauzala directa e intre cele doua, cata vreme (si asta ca sa raman in limitele "logicii" enuntului de mai sus) "cobra" (fie ea de carbon sau nu) nu se foloseste strict pentru boilies-uri, ci si pentru solubile? :!: :)

Mai mult, se pare ca in "logica" asta stralucita a unora, judecatorul care n-a furat, la randu-i, nu poa' sa judece un hot (ca n-are experienta)...

Apoi, e hilar de-a dreptul ca unii fac comparatie in favoarea celei dintai, intre o cobra pe care au folosit-o si o mostra (sau "monstra" pe intelesul altora) pe care nici macar n-au vazut-o inca!

P.S. Bravo Dan, bun venit pe piata "cobrelor" din carbon si o intrebare: cobrele au 60, repectiv 70, de grame cu tot cu maner?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Sorin Daringa
Puncte: 0

Mesaj de Sorin Daringa »

Cobrele 'zarguzon' sunt marca inregistrata R?
Adica modelul este unul inventat sau copiat?
Multumesc.
Imagine

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Zarguzon Adi scrie:Ciudat este ca unii care nu stiu sa scrie boilies incearca sa vanda monstre de cobre din carbon. Si ceilalti care stiu sa scrie boilies au ramas in faza de proiect.In rest numai de bine
Pe vremea cand Nokia facea telefoane Gsm, Samsung ne arata culoarea vie a mamaligii pe ecrane...apoi s-au apucat de telefoane..si le fac in Vietnam...bune!

Curentul electric a fost inventat de Edison si Tesla si totusi a fost adus in casele noastre de un bancher...J.P. Morgan.
Milionar excentric

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Andrei I scrie:
Curentul electric a fost inventat de Edison si Tesla si totusi a fost adus in casele noastre de un bancher...J.P. Morgan.
History Channel lately? :lol:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Ciudat este ca noi romanii ne uitam mai mult in curtea vecinului decat in cea proprie.
C. S. PELICANUL

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Zarguzon Adi scrie:Ciudat este ca unii care nu stiu sa scrie boilies incearca sa vanda monstre de cobre din carbon. Si ceilalti care stiu sa scrie boilies au ramas in faza de proiect.In rest numai de bine
Monstre ? :D

Dan Mitranescu
Veteran

Andrei I scrie: Pe vremea cand Nokia facea telefoane Gsm, Samsung ne arata culoarea vie a mamaligii pe ecrane...apoi s-au apucat de telefoane..si le fac in Vietnam...bune!

.
Ce banditi ! De parca au inventat ei mamaliga ca sa o arate peste tot !!! :D

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Dan Mitranescu scrie:
Ovidiu Oancea scrie:
Iti zic eu care sunt diferentele. In primul rand ale lui Zarguzon exista si sunt folosite intensiv de ceva timp. Au dovedit fiabilitate si performanta. In al doilea rand ale lui Zarguzon sunt facute efectiv de Zarguzon, adica de unul care este bun de tot in pescuitul cu bile. Merge pe balta, testeaza impreuna cu pescarii, aduce tot timpul imbunatatiri... pentru ca stie ce e nevoie la genul asta de pescuit. Dovada stau modelele deja in piata: banana, scurta, lunga, S larg, S agresiv, toate disponibile pentru diametre de 20, 24 si curand 30... Adica comparatia cu o ciocaneala facuta prin China de unii care nu au nici o treaba cu obiectul muncii e chiar hilara.
Si apropo de testari, tocmai am avut onoare sa pescuiesc cu maestrul 2 zile pe Tancabesti si sa testam noua cobra cu noul finisaj... Mai e nevoie sa spun ca arata imperial si cantareste cat manerul celei de la Hakuyo?
Ovidiu nu stiu de unde atata inversunare fara nici macar sa vezi produsul de la Hakuyo .
Eu sub semnul eticii nu am sa ma implic in astfel de comparatii intre produse si nu am sa scriu pe topicurile deschise de Adi pentru produsele lui.
Tin sa precizez ca bastoanele de nadit de la Hakuyo sunt facute sub indicatiile mele , cu total alte materiale decat cele existente pe piata. Cu scuzele de rigoare nu am timpul necesar si nici puterea mentala de a matisa matrite cu fibra de carbon pentru a le face personal . In plus nu am cuptoare sub presiune , manere , huse , dopuri de protectie la transport si nici puterea de productie a chinezilor.
Legat de cate podiumuri castigate am eu folosind boilesuri nu am sa ma leg niciodata in promovare cobrelor . Consider ca o forma , un material si o tehnologie nu au legatura cu antebratul si cu cupele mele ( fara nicio aluzie dar eu chiar am si una si alta ). Pe principiul asta , cand cei de la Carping vor scoate si ei cobre noi trebuie sa inchidem taraba !?
Cum spuneam mai sus fac apel la etica si sa ne vedem fiecare de gramajul , finisajul si ... de cat de alunecoasa ne este teava . :)
Dane, nu exista inversunare. Cum as putea sa fiu inversunat cu privire la ceva ce nu exista?
Eu discutam cu niste oameni (care banuiesc ca nu sunt prietenii tai :D ) pe topicul asta care este deschis de userul "menzoco" in sectiunea comentarii echipamente de crap. Tu poti face ce doresti pe topicurile deschise de Adi.

Referitor la ce enumerai mai sus - cuptoare, manere, etc, astea inseamna investitii, iar eu respect oamenii care fac investitii, pentru ca isi asuma responsabilitate si isi iau un angajament in piata si fata de client...
Cu antebratul si cupele chiar nu are legatura... Le ai, ma bucur, foarte bine, fa ce aluzii vrei tu.. Eu vorbeam de altceva...

"cand cei de la Carping vor scoate si ei cobre".... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyway, serios vorbind, in momentul in care vor fi disponibile cobrele hakuyo imi voi achizitiona si eu una de 24 pentru doua maini. Chiar vreau sa o testez.

Dan Mitranescu
Veteran

Ovidiu Oancea scrie:
Dane, nu exista inversunare. Cum as putea sa fiu inversunat cu privire la ceva ce nu exista?
Eu discutam cu niste oameni (care banuiesc ca nu sunt prietenii tai :D ) pe topicul asta care este deschis de userul "menzoco" in sectiunea comentarii echipamente de crap. Tu poti face ce doresti pe topicurile deschise de Adi.

Referitor la ce enumerai mai sus - cuptoare, manere, etc, astea inseamna investitii, iar eu respect oamenii care fac investitii, pentru ca isi asuma responsabilitate si isi iau un angajament in piata si fata de client...
Cu antebratul si cupele chiar nu are legatura... Le ai, ma bucur, foarte bine, fa ce aluzii vrei tu.. Eu vorbeam de altceva...

"cand cei de la Carping vor scoate si ei cobre".... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyway, serios vorbind, in momentul in care vor fi disponibile cobrele hakuyo imi voi achizitiona si eu una de 24 pentru doua maini. Chiar vreau sa o testez.
Cobrele exista . Inca nu sunt la vanzare , dar sunt dej pe vapor ( au fost fabricate pe mal :D )
Ma bucur ca am multi prieteni . Inseamna ca am realizat ceva in viata. Chiar este punctul sensibil pentru discutia aceasta.
Atunci cand faci ceva , indiferent cat de multi oameni multumesti cu acea fapta sau lucru , tot exista cineva deranjat . Pana sa fac acest produs aveam o amicitie destul de placuta chiar si cu Adi . Nu stiu de ce inca nu poate sa conceapa ideea de piata libera si sa treaca mai usor peste instincte. Toti le avem mai mult sau mai putin ."Curios" este ca numai cei care reusesc sa le suprime castiga . Este chiar un sfat prietenesc .

Legat de cobre chiar este investitie . Cel putin la Hakuyo unde stiu ca de doi ani se lucreaza la utilaj . Nu a costat mult , dar incercarile si timpul pierdut au fost destul de mari . Daca nu era un nene acolo in fabrica , efectiv ambitios , nu reuseau sa faca utilajul cat si tehnologia de fabricare . La cuptoare si manere utilajele deja existau ( acolo ne facem si lansetele ).

Cel putin anul acesta cobre de 24 la Hakuyo nu vor exista . Vin numai de 20 .

Larry82

Mesaj de Larry82 »

Dan cat se mai prelungeste asteptarea ? :D
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”