Cu cat creste asteptarea cu atat scade pretul !Larry82 scrie:Dan cat se mai prelungeste asteptarea ?

P.S. Cateva saptamani. Sunt pe drum .
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Cu cat creste asteptarea cu atat scade pretul !Larry82 scrie:Dan cat se mai prelungeste asteptarea ?
Daca sesizam cea mai mica problema in utilizarea cobrei opream productia de serie de acum cateva luni . Este o raspundere de cateva zeci de mii peste care nu pot sa trec asa usor .Larry82 scrie:Dan am vazut ca la Corbu ai folosit cobra de carbon. Cum se prezinta in conditii de utilizare intensa?
P.S. La cat s-a prelungit asteptarea cred ca o iau gratis
Exista posibilitatea sa rezervam?Dan Mitranescu scrie:Daca sesizam cea mai mica problema in utilizarea cobrei opream productia de serie de acum cateva luni . Este o raspundere de cateva zeci de mii peste care nu pot sa trec asa usor .Larry82 scrie:Dan am vazut ca la Corbu ai folosit cobra de carbon. Cum se prezinta in conditii de utilizare intensa?
P.S. La cat s-a prelungit asteptarea cred ca o iau gratis
Astazi am aflat ca in doua saptamani cobrele sunt la vanzare.
P.S. Pretul care se contureaza este aproape de "gratis" .
Vin cateva sute in acest transport .nit_matias scrie:
Exista posibilitatea sa rezervam?
La cat te-am 'stresat' cu ele ar fi culmea sa raman faraDan Mitranescu scrie:Vin cateva sute in acest transport .nit_matias scrie:
Exista posibilitatea sa rezervam?Nu este nevoie de rezervare .
Daca vor disparea mai repede decat preconizez am sa tin cont de acest mesaj si am sa rezerv cateva .