cobre carbon hakuyo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: cobre carbon hakuyo

Mesaj de Zarguzon Adi »

Dan Mitranescu scrie:
Zarguzon Adi scrie:ce agitatie pe pielea ursului din padure .daca se faceau asa usor le faceu chinezii pana acum.ce sa fac si eu de sarbatorii le vand la pretul de productie in ROMANIA ca sa vin in ajutorul pescarilor de boilies.sa vedem cat dureaza sarbatorile??? poate pana in martie ..... :cry: :cry: :cry: :cry:
Daca nu era agitatia asta pe pielea ursului din padure nici pescarii din Romania nu mai primeau ajutoare de sarbatori pana in martie ... :wink:

P.S. Chinezii nu au mai facut cobre in viata lor . Nici macar nu stiau de ele . Acum stiu ! :wink: :D

toate cobrele din plastic ,aluminiu sunt facute in china . asa ca stiau de ele.ai grija sa puna inelele pe sira :P :P :P

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

zfcristian scrie: Dane daca ai merge 100% pe firma ( nu ca aia din Dragon ar merge) te asigur ca poate nu ai ajunge la 10 lei per plumb dar te-ai apropia de preturile producatorilor externi "de firma", ideea e ca la noi merge inca ...... dar altfel....
Pretul plumbului la noi si in lume ( "pe firma " ) este de aprox. 10 lei/ kg . Deci pentru un plumb de 100g este nevoie de 1 leu . Adaug costurile de productie care la mine , rudimentar facute , sunt inca 1 leu ( vopsea , manopera , amortizare echipament , energie electrica , spatiu ... , ambalare) . Am ajuns la 2 lei . Eu il vand cu 2,9 / bucata si ( 2,6/buc. la 100buc. ) .
Ma ajuta "colectarea" , dar este cu totul alta afacere .
"Pe firma" pentru mine inseamna undeva la 0,15 lei pe bucata. Este suma despre care vorbim ?

Dan Mitranescu
Veteran

Zarguzon Adi scrie:
toate cobrele din plastic ,aluminiu sunt facute in china .

Fabricile care lucreaza cu aluminiu sunt diferite de cele de plastic si de cele care lucreaza cu carbon.

Cand ei fac o cobra de plastic cu 10 lei se gandeau ca pot vinde vreodata una facuta cu 100 lei ? Niciodata! :D
Zarguzon Adi scrie:asa ca stiau de ele.ai grija sa puna inelele pe sira :P :P :P

Pe "sira" se pun inelele daca vrei sa stea lanseta dreapta in fata clientilor. :wink:
Daca vrei sa faci una care este rigida in aruncare si elastica in drill ... le pui pe "burta" ... :wink:
Na ca m-am spart ! :)

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Dan Mitranescu scrie: Pretul plumbului la noi si in lume ( "pe firma " ) este de aprox. 10 lei/ kg . Deci pentru un plumb de 100g este nevoie de 1 leu . Adaug costurile de productie care la mine , rudimentar facute , sunt inca 1 leu ( vopsea , manopera , amortizare echipament , energie electrica , spatiu ... , ambalare) . Am ajuns la 2 lei . Eu il vand cu 2,9 / bucata si ( 2,6/buc. la 100buc. ) .
"Pe firma" pentru mine inseamna undeva la 0,15 lei pe bucata. Este suma despre care vorbim ?
:lol: :lol: :lol:
Dane, las-o asa , doar tva-ul e 24% plus ca imi plac plumbii tai :mrgreen:

Dan Mitranescu
Veteran

zfcristian scrie:
Dan Mitranescu scrie: Pretul plumbului la noi si in lume ( "pe firma " ) este de aprox. 10 lei/ kg . Deci pentru un plumb de 100g este nevoie de 1 leu . Adaug costurile de productie care la mine , rudimentar facute , sunt inca 1 leu ( vopsea , manopera , amortizare echipament , energie electrica , spatiu ... , ambalare) . Am ajuns la 2 lei . Eu il vand cu 2,9 / bucata si ( 2,6/buc. la 100buc. ) .
:lol: :lol: :lol:
Dane, las-o asa , doar tva-ul e 24% plus ca imi plac plumbii tai :mrgreen:
Ala se deduce inainte sa existe , ca pe urma este prea tarziu! :D

Eu cred ca in pretul plumbilor de afara sunt multe alte costuri. In primul rand brand-ul apoi accizele . Spre exemplu in Germania pescuitul este considerat lux si are accize ... In alte tari nu stiu .
La noi plumbii ajung la un pret si mai mare. Este normal .

P.S. Norocul meu este ca in China plumbul este directionat catre armament . :D

Dan Mitranescu
Veteran

... vorbeam si noi de cobre ... ! :D

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

Insa plumbii de la Korda de exemplu sunt acoperiti cu un strat de plastic ai domnului mitranescu isi cam schimba forma daca i scapi din mana,plus ca pretul e mai mare deoarece vine adaosul producatorului + adaosul distribuitorului + adaosul comerciantului

Dan Mitranescu
Veteran

mimisikuuu scrie:Insa plumbii de la Korda de exemplu sunt acoperiti cu un strat de plastic ai domnului mitranescu isi cam schimba forma daca i scapi din mana,plus ca pretul e mai mare deoarece vine adaosul producatorului + adaosul distribuitorului + adaosul comerciantului
Toti plumbii isi schimba forma daca sunt loviti. Important este sa nu le sara vopseaua.La ai mei nu sare . La restul nu am incercat .

atb333atb

Mesaj de atb333atb »

Cum se face ca nimeni nu a intrebat care este un pret orientativ?
Sau am citit eu printre randuri?
Flaviu Zapartan. Virusat recent de pescuit.

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

Plumbii dvs sunt ok mai ales la pretul acesta,dar adaosul este adaos si cu cat trece prin mai multe maini cu atat creste si pretul produsului,eu de exemplu i am cumparat de la un magazin,fara a sti ca sunt de la dvs abia in seara asta i am vazut pe site,cu 4,5 ron buc de 100gr si chiar si asa mi sa parut atunci un pret bun

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”