Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita
pai ce ai de vopsit nea Victorash ? ca poate te ajut cumva...gasim alta solutiepetcuvicto scrie:Va rog daca se poate sa ma poate ajute (imprumute) cineva, cu un pistol de vopsit care sa mearga la butelia de aragaz.
nu vrea compresor, vrea gaz.....cred ca vrea sa parleasca ceva...sau pe cineva......un fel de aruncator de flacari...marin laurentiu scrie:pai ce ai de vopsit nea Victorash ? ca poate te ajut cumva...gasim alta solutiepetcuvicto scrie:Va rog daca se poate sa ma poate ajute (imprumute) cineva, cu un pistol de vopsit care sa mearga la butelia de aragaz.
butelia nu are suficienta presiune ptr un pistol de vopsit...daca nu poti face rost de un compresor micut poti folosi un tub de oxigen sau compresorul de la o RABApistol de vopsit iti dau eu
Multumesc Laurentiu,o sa am de vopsit cele 8 pontoane. Un paznic mi-a dat ideea cu butelia de aragaz,dar cred ca ideea ta cu tubul de oxigen este buna!!!!! O sa vad cum am sa procedez,poate o sa ma ajute cineva si cu un compresor,daca nu o sa apelez la tubul de oxigen!!!!!marin laurentiu scrie:pai ce ai de vopsit nea Victorash ? ca poate te ajut cumva...gasim alta solutiepetcuvicto scrie:Va rog daca se poate sa ma poate ajute (imprumute) cineva, cu un pistol de vopsit care sa mearga la butelia de aragaz.
butelia nu are suficienta presiune ptr un pistol de vopsit...daca nu poti face rost de un compresor micut poti folosi un tub de oxigen sau compresorul de la o RABApistol de vopsit iti dau eu
nu cred ca ai nevoie. la cate sifoane sunt in pescuitul asta vopsesti toate casele din moara vlasiei...petcuvicto scrie:[ o sa apelez la tubul de oxigen!!!!! ]