Fata a cerut sa fie stearsa pt. ca gresise inscrierea.

Care-i vina lui Val?
Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita
[ ZMEULE] Ti-am mai zis si a-ti repet daca ai ceva cu mine spune , pe [ fata ] .. Puteai f. simplu sa-mi raspunzi la un mod mai civilizat, dar vad ca tie a-ti place sa te iei de toata lumea . Cit despre justificari [ ferite de DUMNEZEU ], np. se rezolva . A-ti fac o vizita pe la biroul din SERVICE, . P.S. Nu cred ca erea cazul sa-l bagi pe nea Cornel , in treaba asta .Val Pangica jr scrie:@Jujak
omule ai probleme grave de comportament !! Ti-am dat o explicatie de ce am sters pe aceasta andreea - pentru ca pur si simplu mi-a dat mesaj in care mi-a cerut expres acest lucru . A fost dorinta ei si am respectat-o . De fapt mesajul ei este postat cu litere subtiri in mesajul initial , ca sa vada tot orbul .
Cit priveste restul injuraturilor - sa te fereasca Dumnezeu sa dai ochii cu mine in direct ! Va trebuii sa justifici aceste vorbe grele .
Nea CORNELE.........offffff,.....esti ca taica-miu. zau asa.......nimic nu se face fara motiv , tot asa a fost si postarea lui de prost gust , si de rau augur, hai sa nu ne mai disculpam nemotivat.......... Cu respect pt. mata GEORGE.cornel rosioru scrie:Pai l-ai injurat fara motiv.
Fata a cerut sa fie stearsa pt. ca gresise inscrierea.![]()
Care-i vina lui Val?
OK. BOOSS mee too........................Val Pangica jr scrie:@Jujak
nu meriti nici un raspuns din partea mea . Nu ai decit sa scrii pe aici ce vrei mult timp de acum incolo , dar daca nu iti schimbi tonul si mai ales limbajul - pleci in scurta vreme . Urasc sa fac lucrul asta , dar pentru tine iti spun eu ca imi incalc principiile . Si cu asta am incheiat discutia cu tine . Cit priveste intilnirea de la service - de abia o astept !
Domnul FANE ... sa-mi fie cu iertate,,,,,,,,dar RESPECT NUMAI PE CINE STIE SA RESPECTE......... Va salut..........mee, care mi-am pus ste-ul in cap.FANE COCOLOS scrie:George tata, sa-i iei peste picior pe doi din cei mai cunoscuti pescari de crap din tara, crede-ma ca este un gest urat.
Dupa cum poate ai observat pe acest forum posteaza oameni cu un anumit nivel intelectual . Chiar daca au existat certuri(si au fost destule slava domnului) s-au facut pe alt ton si la alt nivel intelectual. Expresii tale denota faptul ca aici nu este locul tau.
Cred ca ti-ai pus tot site-ul in cap, asa ca te rog lasa-ne.
Si nu uita de respect.