Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita
cei "100 de indivizi" (fara lautari) au votat, cu 2 abtineri, EXCLUDEREA ta din APCR.Busse scrie:La orice concurs din lumea asta cine castiga 2 din 3 e mai bun pe orice sport pe orice meridian
Nu mai vorbesc de concursuri care au o singura mansa si noi facem calificari 400 de manse sa vindem nada si sa recoltam bani de la oameni ca sa facem petreceri cu 100 de invitatzi si cu lautari.
Nemaivorbind ca la fiecare concurs pe toate baltzile aducem curve si lautari ca sa prostim lume.
Radu Badica
cei "100 de indivizi" (fara lautari) au votat, cu 2 abtineri, EXCLUDEREA ta din APCR.Busse scrie:La orice concurs din lumea asta cine castiga 2 din 3 e mai bun pe orice sport pe orice meridian
Nu mai vorbesc de concursuri care au o singura mansa si noi facem calificari 400 de manse sa vindem nada si sa recoltam bani de la oameni ca sa facem petreceri cu 100 de invitatzi si cu lautari.
Nemaivorbind ca la fiecare concurs pe toate baltzile aducem curve si lautari ca sa prostim lume.
Radu Badica
actulalul sistem de punctaj ( inventat de sorin rudeanu - "piticul") avantajeaza constanta pe parcursul celor trei manse.luka scrie:Andrei! Lasand rautatile deoparte sa sti ca Radu are dreptate.Sa luam exemplu echipa ta .In primele 2 manse va calificati de fiecare data pe locul 1 si in ce-a de-a treia mansa nu mai prindeti locul 1 ci 2.Ti se pare corect sa plece echipa care sa clasat in ultima mansa pe locul 1, in RSA? Ti se pare ca ar fii cea mai pregatita echipa din cele calificate in conditiile in care in primele 2 manse sa calificat la limita?Mai gandeste-te si da-mi si mie un raspuns sincer la aceste intrebari.Razvan Dobrescu
Vali Vesa scrie:Dl. Victor,oanavictor scrie:...La C M este o singura mansa de 72 ore .Ce facem in situatia in care din prima mansa o echipa prinde 500 kg ,dar echipa mare nu se califica .Urmeaza alte 2 manse in care nici o echipa nu mai prinde 500 de kg .Carei echipe i se da titlul de CAMPION NATIONAL INDIVIDUAL![]()
![]()
![]()
intrebarea lui Dan a fost:
Dan a scris:
...O echipa care castiga un sector si are cea mai mare cantitate de peste din mansa poate fi eliminata din fazele urmatoare pentru ca echipele de pe celelalte 2 sectoare nu au punctat corespunzator.
DECI?...
Se referea (sau cel putin asa am inteles eu) la CALIFICARI, nu la titlul de Campion national. La asta am comentat, nu la altceva.
Dar, vorba lui Cezar
Discutii asupra acestor calificari, ca si la alte concursuri traditionale, au fost si in anii trecuti ,si probabil vor mai fi
Cand am intrat prima data pe forum, am crezut ca am intrat in cusca leilor, mai-mai ca va sfasiati unul pe altul. Am zis MAMA, UNDE AM INTRAT??? Ce e cu oamenii astia??? Ca sa constat la primul concurs, ca toate animozitatile au fost date uitarii si pupaturile erau pe locul I.
Si cred ca la fel o sa fie si anul asta. Parerea mea,
Da asa se puncteaza la CM- Un concurs ce se desfasara intr-o singura manse de 72 de ore si care are ca scop in primul rand sa desemneze campioana mondiala, Lotul compus din 3 echipe - 8 pescari.Vali Vesa scrie:Am voie sa ma bag si eu?Dan scrie:...O echipa care castiga un sector si are cea mai mare cantitate de peste din mansa poate fi eliminata din fazele urmatoare pentru ca echipele de pe celelalte 2 sectoare nu au punctat corespunzator.
DECI?...
DECI?... Nu asa se puncteaza si la CM ???
Dane, intram in discutii inutile. Majoritatea pescarilor care participa la concursuri sunt "oameni ai muncii". Fa tu un chestionar si vezi cam cati pot sa-si sacrifice asa de mult timp incat sa participe la un campionat cu mai multe etape, fiecare de 3-4 zile. Eu cred ca suntem inca la "amatori", profesionistii sunt putini.Dan scrie:...Dar campioana nationala la orice sport vrei tu, se desemneaza pe baza unui campionat ce are mai multe etape.