Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita
mincinosule!Dan scrie: Federatie? Nu s-a intamplat nimic desi actele au fost date celor de la Senzor de un an de zile.
Nu poti sa ma faci mincinos atata timp cat ai ascuns informatia asta.E prima oara cand aud explicatia asta!andrei vladeanu scrie:mincinosule!Dan scrie: Federatie? Nu s-a intamplat nimic desi actele au fost date celor de la Senzor de un an de zile.
v-am explicat ca saptamana viitoare angelica scoate cel de-al 10-lea CIS.
abia acum ne putem apuca de treaba.
tendentiozitatea care te caracterizeaza te determina sa faci astfel de afirmatii:
"actele au fost date celor de la senzor"
actele au fost si sunt la angelica, cu care ati lucrat fiecare.
esti dezolant.
Hai sa n-o mai dam de gard.Nu am de ce sa sun pe nimeni.Cand te-am intrebat ce se'ntampla singurul tau raspuns a fost ca nu suntem suficiente cluburi.andrei vladeanu scrie:cum adica am ascuns, daca am discutat problema asta la intalnirea cu G6?!?
suna-ti partenerii, sa-ti confirme.
te infiintezi printr-un act constitutiv.Dan scrie:Hai sa n-o mai dam de gard.Nu am de ce sa sun pe nimeni.Cand te-am intrebat ce se'ntampla singurul tau raspuns a fost ca nu suntem suficiente cluburi.andrei vladeanu scrie:cum adica am ascuns, daca am discutat problema asta la intalnirea cu G6?!?
suna-ti partenerii, sa-ti confirme.
Ti-am spus si atunci asa cum iti spun si acum ca nu trebuie sa fim 10 ca sa ne infiintam.10 trebuie sa fim ca sa mergem la ANS pentru recunoastere.