Fratilor, n-am spus noi ca nu ne certam pe net...ce dracului v-a apucat ???
Va rog pentu ultima oara

...nu mai comparati pescuitul la crap cu fotbalul, ca al nostru se joaca fara minge...
@ Cornel
Bentu nu poate sa excluda pe nimeni pe vorbe, iar faptele-l depasesc total, asa ca lasa-l in agvps-ul lui
@ Andrei
ti-am dat cel mai util sfat si-ti dau cuvantul de onoare ca nu fac misto...cea mai buna varianta ar fi, daca tot comparati chestia asta cu fotbalul, sa se desemneze un selectioner care sa alcatuiasca lotul national pentru campionatul mondial...asa cum se face pentru cupa natiunilor...asumati-va fratilor raspunderea si pe mai departe caci s-ar putea sa faceti o mare surpriza si sa ne vedem (Romania) campioni mondiali
in ceea ce priveste discutiile pe care le aveti cu Victor, vreau sa va spun ca nu asta-i locul pentru asa ceva, mai ales ca atunci cand ne-am intalnit, discutiile au decurs intr-un mod cat se poate de amiabil.
si acum sa zic si eu ceva despre mansele astea, bata-le norocu...poate ma credeti sarit, dar mie-mi place si sistemul cu o manse pe trei balti diferite si cu o finala de trei echipe pe o balta, unde Andrei isi poate "etala"

(ca intre noi) veleitatile de capitan si-mi place si sistemul cu trei manse cu doua eliminatorii (fiecare mansa pe aceeasi balta) si una finala de trei echipe.
puteti sa-mi aduceti oricate argumente, dar eu le consider pe amandoua la fel de bune...consider deasemeni, ca discutiile dintre apcr si cele 6 cluburi au fost de bun augur pentru o conlucrare care in cadrul unei federatii va fi inerenta si consider ca niciuna dintre parti nu a avut cerei sau obiectii aberante, asa ca va rog ca "un om batran" ce sunt, sa incetati sa va mai certati pe net, atata timp cat la intalniri, totul este o.k.
intrebati-l pe Bentu la ce olimpiade n-a participat SUA cand a boicotat olimpiada din '80 de la Moscova si URSS cand a boicotat olimpiada din '84 de la Los Angeles...oare tipul nu se crede mai mare decat "buricul pamantului"

...de fapt, l-am citit...e mic, mic de tot...un amploaiat...