C.N.2008

Sectiune dedicata activitatilor , programelor , concursurilor , ideilor si initiativelor membrilor APCR din Romania precum si tuturor discutiilor legate de activitatea acestei asociatii , pana la dat de 31. 12. 2009

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

Dane iar esti incoerent. Pina la urma ce varianta susti tu?
Cine a refuzat varianta voastra? Eu am spus si sustin ca un lot nu poate fi impartit pe 3 balti in 3 judete diferite. Am mai spus ca rolul capitanului intr-o echipa e f. important.
Voi vreti diminuarea noncombatului, dar propuneti o singura mansa :?:
Iti amintesc ca in data de 01.21. 2005 pe acelasi site la rublica ''calificari pt. CM" spuneai : "ORICUM AR FI DACA SE TINE INTR-O SINGURA MANSA NU MAI VORBIM DE CALIFICARI CI DE LOTERIE INDIFERENT BALTA UNDE SE VA TINE"
Scuza-ma Dane dar ce susti acum nu are nici o logica, sau poate mergi cu turma si atunci halesti ce hotarasc altii.
Referitor la taxe nu mai intru in polemici cu tine dar Andrei avea dreptate. Tu ar trebui sa semnezi pt. ce afirmi.
Referitor la CN iti spun pt. ultima data: NU POTI FACE CAMPIONAT NATIONAL DIN CONCURSURI PRIVATE.
Federatia nu face obiectul discutiei.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Fratilor, n-am spus noi ca nu ne certam pe net...ce dracului v-a apucat ???

Va rog pentu ultima oara :lol: ...nu mai comparati pescuitul la crap cu fotbalul, ca al nostru se joaca fara minge...

@ Cornel

Bentu nu poate sa excluda pe nimeni pe vorbe, iar faptele-l depasesc total, asa ca lasa-l in agvps-ul lui

@ Andrei

ti-am dat cel mai util sfat si-ti dau cuvantul de onoare ca nu fac misto...cea mai buna varianta ar fi, daca tot comparati chestia asta cu fotbalul, sa se desemneze un selectioner care sa alcatuiasca lotul national pentru campionatul mondial...asa cum se face pentru cupa natiunilor...asumati-va fratilor raspunderea si pe mai departe caci s-ar putea sa faceti o mare surpriza si sa ne vedem (Romania) campioni mondiali

in ceea ce priveste discutiile pe care le aveti cu Victor, vreau sa va spun ca nu asta-i locul pentru asa ceva, mai ales ca atunci cand ne-am intalnit, discutiile au decurs intr-un mod cat se poate de amiabil.

si acum sa zic si eu ceva despre mansele astea, bata-le norocu...poate ma credeti sarit, dar mie-mi place si sistemul cu o manse pe trei balti diferite si cu o finala de trei echipe pe o balta, unde Andrei isi poate "etala" :lol: (ca intre noi) veleitatile de capitan si-mi place si sistemul cu trei manse cu doua eliminatorii (fiecare mansa pe aceeasi balta) si una finala de trei echipe.

puteti sa-mi aduceti oricate argumente, dar eu le consider pe amandoua la fel de bune...consider deasemeni, ca discutiile dintre apcr si cele 6 cluburi au fost de bun augur pentru o conlucrare care in cadrul unei federatii va fi inerenta si consider ca niciuna dintre parti nu a avut cerei sau obiectii aberante, asa ca va rog ca "un om batran" ce sunt, sa incetati sa va mai certati pe net, atata timp cat la intalniri, totul este o.k.

intrebati-l pe Bentu la ce olimpiade n-a participat SUA cand a boicotat olimpiada din '80 de la Moscova si URSS cand a boicotat olimpiada din '84 de la Los Angeles...oare tipul nu se crede mai mare decat "buricul pamantului" :lol: :lol: :lol:...de fapt, l-am citit...e mic, mic de tot...un amploaiat...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Cornele, e de aprecia faptul ca se poarta o discutie civilizata.
Comfruntarea de idei duce la progres.
Daca nu am avea pareri diferite am fi idioti. Parerea mea. :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Da, tata, dar cand ni le-am expus intre noi, zic eu c-a fost mai bine...asta nu-nseamna ca mi-e rusine cu ideile mele, dar nu are rost sa ne dam in stampa...si mai ales jignirile care chiar nu-si au rostul aici...toti suntem pescari, unii mai buni, altii mai putin buni...hai sa-i lasam pe straini sa faca clasamentul... :lol: :lol: :lol: ...sau pe Dan Mitranescu, care vad ca e neobosit in a aduce ceva nou in competitia asta...din pacate, iar vrea sa ia apcr-ul tot :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

cornel rosioru scrie:Dane iar esti incoerent. Pina la urma ce varianta susti tu?
Cine a refuzat varianta voastra? Eu am spus si sustin ca un lot nu poate fi impartit pe 3 balti in 3 judete diferite. Am mai spus ca rolul capitanului intr-o echipa e f. important.
Voi vreti diminuarea noncombatului, dar propuneti o singura mansa :?:
Iti amintesc ca in data de 01.21. 2005 pe acelasi site la rublica ''calificari pt. CM" spuneai : "ORICUM AR FI DACA SE TINE INTR-O SINGURA MANSA NU MAI VORBIM DE CALIFICARI CI DE LOTERIE INDIFERENT BALTA UNDE SE VA TINE"
Scuza-ma Dane dar ce susti acum nu are nici o logica, sau poate mergi cu turma si atunci halesti ce hotarasc altii.
Referitor la taxe nu mai intru in polemici cu tine dar Andrei avea dreptate. Tu ar trebui sa semnezi pt. ce afirmi.
Referitor la CN iti spun pt. ultima data: NU POTI FACE CAMPIONAT NATIONAL DIN CONCURSURI PRIVATE.
Federatia nu face obiectul discutiei.
Intalnirile pe care le-am avut au decurs civilizat.V-am expus un punct de vedere si atat.Cu ce ne-am ales cand fara sa terminati discutiile cu cele 6 cluburi ati ales sa publicati decizii pe net?Jigniri.
Tot ce s-a propus are o logica.Dar nu va convine!
Ultima oară modificat Dum Feb 24, 2008 22:27 de către dan cotelici, modificat 1 dată în total.
The second best is the first loser!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cornel, macar are idei constructive, nu ca altii... :D :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Divide ed impera!
E deja patentat! :oops:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dane, te-ai dilit ??? nu-ncerc decat sa calmez spiritele... si sa fac lumea sa incheie cu jignirile...ce-ti trece prin cap ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Cand sa postat decizia si regulamentul de desfasurare al competitiei ,CARDASIA DINTRE APCR SI TOVARASUL BENTU ERA DEJA ''PATENTATA ''si noi am fost pacaliti de vrajeala TOVARASULUI BENTU ,cum ca el va media corect si impartial aceste neintelegeri intre cele doua variante .
Am cazut in capcana intinsa de el ,insusindu-ne propunerea lui de a mai disputa inca o mansa finala ,lucru pe care nu l-a mai recunoscut la masa tratativelor .
PROMIT CA PE VIITOR AM SA FIU MULT MAI ATENT SI SA NU MAI CAD IN CAPCANA . :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Cornele unde vezi tu jignirile :o ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “APCR-asociatia veche”