Vladut Mateianu scrie:...Si ca faci parte din singura asociatie elitista (de pescuit) din Romania, unde nu se intra decat foarte greu si nici banii nu te pot ajuta...

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita
Habarnist!!! Numar de securist era 7-B... De militan 2-B si 3-B... De politruc 4-B... De smecher cu sm mare erau 1-B si 2-B... Si geaba-ti pun gaze la curte daca n-ai butelie...Val Pangica jr scrie:Si mie mi-au promis ca imi dau aprobare pentru gaze la curte si numar cu 12 B la Trabantu pe care il conduc ( numar scurt - de securist ! ) . Merita iti spun eu ! Te scoti !!Dani Hentiu scrie:dar care ar fi avantajele unui pescar care adera la aceasta asociatie?
Mult mai usor te faci MARE COMANDOR DE RIT SCOTIAN ,decat sa astepti propunerile unor membrii ,oricati bani ai avea .patabum scrie:Vladut Mateianu scrie:...Si ca faci parte din singura asociatie elitista (de pescuit) din Romania, unde nu se intra decat foarte greu si nici banii nu te pot ajuta...![]()
![]()
Nu e asta Dani, dar din start intrebarea ta neaga ideea de ASOCIATIE NON-PROFIT. Intri intr-o asociatie pt ca TU ai ceva de oferit, astfel ca asociatia sa poata oferi la randul ei ceva comunitatii din care face parte, par egzamplu, cea crapista in cazul nostru. Daca era o organizatie de mediu, ce faceai, cereai portie de iarba verde si apa cu mormoloci?Dani Hentiu scrie: pune si omu o intrebare PE BUNE si se alege cu CATERINCA![]()
asta este trebuia sa fiu obisnuit pina acum si sa nu mai pun intrebari