Pozitie oficiala APCR

Sectiune dedicata activitatilor , programelor , concursurilor , ideilor si initiativelor membrilor APCR din Romania precum si tuturor discutiilor legate de activitatea acestei asociatii , pana la dat de 31. 12. 2009

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita

Avatar utilizator
carpkiller
Mesaje: 119
Membru din: Dum Ian 09, 2005 18:33

Mesaj de carpkiller »

Parerea cuiva care nu a vazut faza, dar a citit-o, nu vreau sa ma bag ca musca in cacat, dar am o prietena psiholog care a citit toate astea si si-a dat cu parerea. Ma bag in discutie pt ca ma cunoasteti si vreau sa va spun cum se vede toata poveste din exterioar, in opinia unuia care citeste asta la prima vedere.

Nu sunt cuvintele mele :

1. adriano si dan par persoane ce nu ar omora nici o musca;
2. din faptul ca radu adopta stilul C&R putem sa credem acelas lucru, dar tinand cont de "recidivism" putem trage concluzia unui caracter puternic (mai ales din scuzele publice), sau a unei pers. dornice de afirmare.
3. Reactia cu cutitul a fost generata cel mai probabil de frica sau... putin probabil pe moment, din dorinta de a nu se face de ras fata de ceilalti (reactie tipic barbateasca)
4.comportamentul violent la unele pers este antrenat de soare (pe romaneste: "l-a batut soarele in cap") chestie demonstrata stiintific, la care dc adaugam consumul de alcool......devine scuzabila, de iertat sau nu, in functie de bunavointa celor ce sunt in masura sa sanctioneze. Sunt pers care tolereaza f rau caldura si au recatii din cele mai diverse. de ex pe mine soarele ma "rupe" tolerez MULT mai bine frigul pe balta si am rezultate MULT mai bune.
5. povestea nu ar fi trebuit facuta public si mediatizata in halul asta pt binele celor de la crapmania (in primul rand), apoi APCR + Radu si nu in ultimul rand Adriano + Dan.
6. reactiile violente ale barbatilor sunt ca nr invers proportionale cu varsta, vezi cele scrise mai sus de Val, care spune ca i-a trecut prin cap, dar...

SPER CA NU M-AM BAGAT CA MUSCA IN.... , am vrut sa va arat cum se vede poveste asta din exterior.

Alex Balasoiu.

Avatar utilizator
patabum
Mesaje: 145
Membru din: Mar Ian 11, 2005 7:13

Mesaj de patabum »

Alex,

Fara sa te superi, vreau sa-ti zic si eu ceva, cu cuvintele mele:

1. teoria fara praxis e ca roata fara axis;
2. aia care nu se pricep ii invata pe altii;
3. roaga-l pe Val sa-ti explice cum e cu vulpea si plictisul ei...

Traiasca pacea!

Avatar utilizator
carpkiller
Mesaje: 119
Membru din: Dum Ian 09, 2005 18:33

Mesaj de carpkiller »

Patabum,
cu primele 2 chestii sunt de acord cu tine, dar cu a-3-a.....esti TARE departe de adevar din pacate pt mine, dc inteleg eu corect. Mi-as dori sa ma plictisesc!
La modul cel mai serios, dc zici un lucru de bine despre site-ul asta prin diverse locuri zice lumea ca esti nebun.

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18910
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 18:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI

Mesaj de Vladut Mateianu »

Datorita invidiei, Alex. Intr-adevar exista o mana de oameni axati in jurul unui obscur butic de momeli :lol: care nu halesc de loc Crapmania, APCR si Senzor Grup ! :lol:
Si crezi ca noua ne pasa ? Ne doare-n p..a.... :wink:
Asa ca nu te lasa niciodata influentat de nimeni, judeca liber si singur si nu te sfii sa-ti faci publice opiniile. Asa face un barbat. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet

Înapoi la “APCR-asociatia veche”