Pozitie oficiala APCR

Sectiune dedicata activitatilor , programelor , concursurilor , ideilor si initiativelor membrilor APCR din Romania precum si tuturor discutiilor legate de activitatea acestei asociatii , pana la dat de 31. 12. 2009

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita

Avatar utilizator
cornel rosioru
maestru emerit
Mesaje: 2211
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:51
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Pozitie oficiala APCR

Mesaj de cornel rosioru »

Ca presedinte al APCR sunt obligat sa intervin din nou.
In urna comflictului iscat intre Radu Badica, Dan Cotelici si Adriano la CC editia a 2a. si a discutiilor de la fata locului, am dezaprobat comportamentul primului prin descalificare si sanctionarea lui de catre consiliul director al APCR.
Radu Badica si-a recunoscut vina a acceptat sanctiunea si si-a cerut public scuze fata de cei doi.
La sfirsitul concursului am apreciat ca premiul Fair Plai sa fie atribuit echipei Adriano Musaro & Dan Cotelici pt. faptul ca au contribuit la amorsarea comflictului ba mai mult Dan a promis ca nu va insista si nu va naste polemici pe acest subiect. A recunoscut ca un concurs atit de bine organizat nu merita umbrit de un caz izolat.
O atitudine corecta pe care am apreciat-o.
Lucrurile insa nu s-au orit aici cum ar fi fost normal, ci au continuat pe forum cu o violenta iesita din comun.
Cei doi au vrut sa para victime neajutorate a unei bestii umane care i-au terorizat.
Aseara insa citesc cu stupoare pe situl Big Fish marturia lui Dan Cotelici ca Adriano, victima, a reactionat cu un cutit care de fapt era un nevinovat briceag. :?: :roll:
Ii aduc aminte lui Dan in timpul discutiilor cind Badica se plingea ca a fost amenintat cu un cutit. cele 2 "victime" impreuna cu arbitrul Liviu se jurau pe toti dumnezeii ca nu-i adevarat.
In naivitatea mea Dane v-am crezut.
V-am crezut in ciuda faptului ca ati fost vazuti si de martori. Tot in naivitatea mea credeam ca martorii sunt de partea lui Badica.
Mare greseala, acum recunosti chiar tu. :wink:
Am mai gresit pt. ca trebuia sa va elimin din concurs si pe voi, care erati si mai vinovati raspunzind la provocare intr-un mod jalnic, incalificabil.
In aceste conditii chir ii rog pe cei 2 sa returneze diplomele de Fair Plai pe adresa Calea Cringasi Nr 17 , sediul APCR, pt. ca nu le merita.
Radu Badica va ramine sanctionat pt ca nu aprob nici gestul lui si nici nu incurajej astfel de manifestari.
Acest lucru insa se va intimla numai in cadrul APCR.
In rest Badica se va bucura de sprijinul asociatiei impotriva atacurilor din afara.
Vom discuta in cadrul asociatiei daca echipele noastre vor mai participa la concursul 4E. Viata pescarilor nostri ar putea fii pusa in pericol de niste organizatori care umbla cu cutitul (briceagul) in buzunar.
Cit despre decizia Clubului Pelicanul de a nu-l mai primi pe Badica la concurs e problema lor, fiind un concurs privat.
Si daca am lua si noi aceeasi masura, ar iesi niste concursuri cuminti intre cei ai casei. Fiecare asociatie ar face concursul cu membrii ei, iar premiile ar ramine in familie. :lol:

In concluzie:
Nu accept si nu aprob purtarea lui Radu Badica. In caz ca se repeta cu el s-au cu oricine altceva din asociatie masurile vor fii mult nai radicale.
Pe Dan si Adriano ii sfatuiesc sa se gindeasca serios de ce multi pescari au o probleme cu ei si de ce problemele lui Adriano sunt mai mari de cind face echipa cu Cotelici.
Si le-as mai da un sfat. Nu mai pozati in victime, ca nu sunteti usa de biserica.
Constat ca acest incident a fost amplificat cu buna stiinta pt. a umbri munca unor oameni care au muncit si s-au sacrificat pt. a iesii un concurs perfect unde lumea s-a simtit bine, s-a prins peste mult, premii au fost multe si substantiale arbitrajul a fost perfect iar la sfirsit intradevar o masa prieteneasca.
Toate acestea nu au fost precizate nici de Dan nici de Adriano, insa un caz izolat din 60 de echipe a fost amplificat. Ba mai mult au fost atrase in discutie persoane care habarnuau ce a fost acolo.
Asta ma face sa cred ca sagetile nu il vizeaza pe Badica ci APCR.
Atita timp cit si in alte concursuri s-au intimplat lucruri mult mai grave, tot cu aruncari in apa, cu pescari beti care au deranjat multe standuri, deci nu un incident izolat, cu arbitrii care nu si-au facut treaba s-au au avantajat anumiti concurenti, cu pescari memultumiti, cu masini care s-au plimbat zi si noape, concursuri cu multe, multe probleme nu s-a facut atita zarva, iar acum un caz din 60 este considerat capat de tara, va rog sa-mi dati voie sa cred ca este un atac mirsav la adresa APCR.
Si as mai avea o intrebare: Anul trecut cind Badica facea parte din echipa Big Fish si deranja pe Dl. Buhac de ce nu a dezaprobat Cotelici si nu s-a luat nici o atitudine, iar acum cind face parte din APCR i se pune capul pe butuc :?: Pt. mine e clar si cred ca si pt. un observator corect.
Stiu succesul altora e greu de digerat si daca nu poti face fata e mai usor sa dai cu moroi.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 17:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de EX-UL »

@Maestru

Impreuna cu Adi Dulau , Sabin Istrate si Cristi Coser , poti sa mizezi ca atit timp cit Radu Badica va fi suspendat si va avea interdictie pe diverse balti nu ma voi prezenta la nici un concurs organizat pe acele balti , indiferent de organizator , cu exceptia APCR . Nu extind boicotul si la nivel de pescuit de plecare pentru ca nu au legatura concursurile cu agrementul .

Am mai spus si sustin ca gestul lui Radu nu trebuia facut ( cu toate ca si mie mi-a trecut prin cap de multe ori sa il fac ) dar APCR-ul pedepseste finalitatea si nu motivele . Motivele sunt strict legate de relatia lui Badica cu "victimele" lui si nu ne putem interfera in viata lor privata .Nu vad de ce s-ar extinde represalile la adresa lui Radu pe motiv ca s-ar putea sa faca nu stiu ce , la un viitor concurs?
Eu spun ca Radu a avut discernamint pentru ca daca scotea cineva cutitul la mine , il inghitea cu tot cu plasele !

PS - nu cred ca trebuie trecut la un razboi deschis intre asociatii din cauza unui incident minor . Cred ca APCR are destula putere sa isi controleze membrii indiferent de concurs si de balta si generalizarea unui incident izolat la nivel de asociatii nu face decit rau , noua tuturor .

Vizitator

REIAU

Mesaj de Vizitator »

CA sa fie clar pentru totzi participantzii imi pare rau ca i-am aruncat pe adriano si dan in apa iar acest lucru s-a discutat intre mine si adriano telefonic unde eu mi-am ceryt scuze fatza de el si pentru ca nu am numarul lui dan scuzele le-am transmis lui adriano.
Am fost penalizat de catre asociatzia APCR de care mi-e rusine ca concursul foarte bun de la Hobaia unde s-a prins dublu decat la Darvari desi eram mai putzine echipe a fost umbrit de discutziile pe tema actului meu nesabuit.
Mersi VAL, mersi nea Cornel, mersi Sabin mersi Adi Dulau pentru ca ma sustzinetzi si pentru ca atzi inteles ca este aberant sa imi fie interzis participarea la concururi 2 ani de catre domnul Victor Oana mai ales ca dansul ma cunoaste de 6 ani si niciodata nu i-am adus vre-un prejudiciu sau la el pe balta nu am respectat regulamentul de pescuit.


RAdu Badica

Avatar utilizator
dan cotelici
Mesaje: 1028
Membru din: Mie Ian 12, 2005 6:30
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Pozitie oficiala APCR

Mesaj de dan cotelici »

Maestre, ne cererm scuze ca LA NOI IN STAND am avut tupeul sa ne aparam.Abia acum inteleg ca am incalcat regulamentul.O sa-ti restituim diplomelele.Chiar am vorbit ieri cu Andrei si credeam ca s-a terminat.Aiurea!

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18910
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 18:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cred ca ii bagati prea mult in seama .....
PS Problemele interne ale APCR-ului vor fi discutate DOAR in cadrul asociatiei, iar decizile vor fi comunicate aici, pe site-ul oficial APCR.

PS 2 Ptr. "dusmani"
Deviza APCR este : " Toti pentru unu, unu pentru toti ! "
Asta ca sa stiti cum stati ! :wink: :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Avatar utilizator
cornel rosioru
maestru emerit
Mesaje: 2211
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:51
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Mesaj de cornel rosioru »

Nu ai inteles Dane.
Eu am condamnat gestul lui Badica si am crezut in cuvintul tau.
Insa voi m-ati mintit. Asta ma deranjeaza.
V-ati jurat pe toti dumnezeii ca nu ati reactionat nu ati amenintat cu cutitul si ati fost niste mielusei pe care o bestie va maltratat.
In naivitatea mea v-am crezut. Aici am gresit. Trebuia sa ascult si varianta lui Radu.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Avatar utilizator
cornel rosioru
maestru emerit
Mesaje: 2211
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:51
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Mesaj de cornel rosioru »

Si inca ceva Dane.
Din partea mea comflictul se incheiase inca de atunci. Voi insa l-ati intretinut.
V-am mai spus, nu va mai victimizati atit. Sunteti la fel de vinovati ca si Badica, asa ca macar fiti barbati, s-au nu puteti decit daca tineti un cutit in mina?
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Avatar utilizator
musaro adriano
Mesaje: 154
Membru din: Lun Ian 10, 2005 19:14
Puncte: 0
Localitate: torino/ploiesti

Mesaj de musaro adriano »

Asteptati un secund nea Cornele pentru ca aici se depaseste orice limita de normalitate... Vedem sa clarificam niste lucruri:
Daca Radu stata in standul lui (unde ar trebuiei sa fi stat de fapt.) si nu intra cu masina in standul la cealalti concorenti..nu sar fi intamplat nimic..
Daca radu nu provoca verbal si fisic fara motiv evident, nu sar fi intmaplat nimic.. Daca radu nu lua un pichetu ascutit in mana (riscand sa raneste copilului arbitrul, nimeni nu ar fi luat un breciag pentru sa se autoapere. Tot acest, tinend in considerare ca Radu are mereu probleme cu cineva (recidivism??) la concursuri, eu in 4 ani nu am avut o data.
ASA CA cum la intorci, la intorci, tot noi am reusit sa gresim cu ceva, tot noi vinovati dar.. victime. Se putea ALTFEL?
Auziti ceva, Vreti sa luati masuri (pentru ca ar trebui..) Bravo! Nu vreti? Nicio problema, dar sa nu intorceti omleta acuma ca fiind noi ca am mintit. NU A MINTIT NIMENI. Nimeni nu a "amenintat" radu cu un cutit, (saracutu..)in standul meu. Cutitu a fost luat pentru aparare la un pichet de metal pe care radu avea in mana. STITI CEVA? Eu premiul fair play il merit din plin, am fost prea domnule pana aici si numai pentru toate cacaturi pe care le am inghitit pana acuma...il merit cat mai mult..
Dar daca tineti la el si il vreti inapoi o sa fiu onorat de al aduce inapoi.
In rest ce sa zic..va aurez sanatate tuturor.
RESPECT, Musaro Adriano

Avatar utilizator
legio1083
Mesaje: 534
Membru din: Dum Feb 12, 2006 15:35
Puncte: 0
Localitate: Essex - London

Mesaj de legio1083 »

poate se simte lipsa lui CARMO ... :lol: din pacate posturile acestea desi capteaza interes nu sunt nici pedeparte hazlii. :oops:
Legio - Patria Nostra !

Avatar utilizator
cornel rosioru
maestru emerit
Mesaje: 2211
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:51
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Mesaj de cornel rosioru »

@Adriano,

Am spus-o si o repet. RADU A FOST VINOVAT, si pt asta a fost pedeosit.
Pe voi am fost suparat pt. ca ati raspuns intr-un mod nefiresc, cind Radu nu mai avea nimic in mina.

Din punctul meu de vedere, am incheiet comflictul.
Nu sunt suparat pe nimeni si sper ca asa ceva nu se va mai repeta niciodata.
Sanatate la toata lumea.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

senzor planet

Înapoi la “APCR-asociatia veche”